GrowCamp Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende service, og super hurtig levering. Nemt at sætte op - så må resten være op til os selv.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Efter nogle vanskeligheder og misforståelser i forbindelse med leverancen, har GrowCamp efterfølgende, ydet den fineste service, man kunne ønske sig. Jeg har fået fuld kompensation : ) og glæder... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

I have built it yesterday. Unfortunately 1 piece FC2527 is missing in the delivery (package FC3050). Please, can you send me this part free of charge asap. Thank you! Best regards, Reinhard... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtigt levering også her i juletiden, bestilte varen søndag d. 21 dec, fik besked mandag d. 22 dec om eftermiddagen at varen var afsendt og modtog den d. 23 dec. Vel afmærket i Holbæk området p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Jardín
  2. Invernadero

Escrito por la empresa

Med en GrowCamp kan du ikke bare beskytte din afgrøder i løbet af sommeren, men også kan forlænge sæsonen, så du har frisk salat og grøntsager til langt ud på efteråret – og fra det MEGET tidlige forår.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Gode produkter, dårlig hjemmeside

Jeg synes GrowCamp har nogle fremragende produkter, men hjemmesiden er desværre meget dårlig. Jeg skulle bruge en reservedel til et vægbed, men det var meget svært at finde ud af. F.eks. beskrives ikke forskel mellem net og insektnet, hvilket net passer til mit bed (der kunne nemt stå et varenummer, som reservedelen hører til), og søgefunktionen fungerer ikke ret godt.
Jeg fik en mail med oplysninger om, at der var en artikel om "no-dig" på hjemmesiden, med et link. Men linket førte ikke til noget om emnet, og jeg kunne intet finde ved at bruge søgefunktionen og kigge under forskellige artikler.
Det er synd for firmaet, som nok kunne få solgt meget mere hvis hjemmesiden fungerede godt.

18 de abril de 2022

Hej Diane,
Mange tak for dine kommentar. Vi har faktisk en guide til plastiksider og vores insektnet på hjemmesiden, hvor du kan se mål samt hvilke der passer til de forskellige bede. Du kan finde den her: https://growcamp.dk/upload_dir/shop/category/Guide-teltdele.png . Vi er dog blevet opmærksomme på at den ikke er nem nok at finde og det vil vi gøre noget ved, så mange tak for din feedback.
Artiklen som du referer til ift. No-dig kunne være denne: https://growcamp.dk/mettes-kreaunivers/327-udvidelse-af-koekkenhaven/ - Beklager meget hvis linket ikke førte dig direkte derhen, det siger jeg videre til marketingsafdelingen.

Paketet ko fram i dag

Produkten bra, transportföretaget strulade med utlovad leveransdag.

13 de abril de 2022

Respuesta de GrowCamp

Dejligt du er glad for produktet. Og øv at leveringen skulle bøvle, men jeg er glad for at du har fået dine produkter nu :) Mvh Rikke (Growcamp)

Very pleased

Very pleased
I like the products and the service is very good.

12 de abril de 2022

Respuesta de GrowCamp

Thanks for the kind words and starts :)
Kind regards,
Rikke (GrowCamp)

Jeg er yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds, hurtig levering, perfekte vare, og indpakning.
Så 5 💥💥💥💥💥 herfra.

11 de abril de 2022

Respuesta de GrowCamp

Skønt at høre og mange tak for din rosende feedback, den værdsætter vi :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

A bit of back and forth with the…

A bit of back and forth with the webshop but in general good quality service and products, a bit pricy.

4 de abril de 2022

Respuesta de GrowCamp

Thanks for your feedback. Glad it worked out in the end for you. Kind regards,
Rikke (GrowCamp)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very efficient and prompt service

Very efficient and prompt service. What more could you ask for?

31 de marzo de 2022

Respuesta de GrowCamp

Thank you for your feedback. Always great to hear from a happy customer. Kind regards, Rikke (GrowCamp).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt et Growkit og er virkelig…

Har købt et Growkit og er virkelig tilfreds med produktet... det samme er planterne:) Hurtig levering.

17 de marzo de 2022

Respuesta de GrowCamp

Skønt dine planter er lige så glade for produktet som du er :D Håber du får en lækker høst i år. Mvh Rikke (GrowCamp)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at samle stativet til LED-lysene

Hurtig levering. Lysene var nemme at samle og de først spirer er allerede kommet. Jubii

11 de marzo de 2022

Respuesta de GrowCamp

Skønt at høre :) Håber du får en masse lækre grøntsager hele sæsonen :) Mvh Rikke (GrowCamp).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet der mange gange

Har handlet der mange gange. Rigtig gode produkter og service 😁👍

9 de marzo de 2022

Respuesta de GrowCamp

Mange tak for de fem stjerner, dem er vi så glade for :D Rigtig dejligt at du vender tilbage til vores webshop :D God dag. Mvh Rikke (GrowCamp).

Fin vare

Fin vare. Hurtig levering

9 de marzo de 2022

Respuesta de GrowCamp

Tak for din anmeldelse, den er værdsat :) Rigtig god dag. Mvh Rikke (InGarden).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very impressed with how quickly we…

Very impressed with how quickly we received our order. Unfortunately, I could not read the Danish language for the review. But I figured 5 green stars was good. Thank you!

3 de marzo de 2022

Respuesta de GrowCamp

Thank you very much for the five stars, we really appreciate them :) Kind regards, Rikke (GrowCamp).

1 Missing part

I have built it yesterday.
Unfortunately 1 piece FC2527 is missing in the delivery (package FC3050).
Please, can you send me this part free of charge asap. Thank you!

Best regards,
Reinhard Held
Untere Bayerische Gasse 13
91320 Ebermannstadt
Germany

2 de marzo de 2022

Hi Reinhard,
Apologies for the missing part, we will of course send one to you this week. For your information, everybody can read your adress on this site, so would advise you to remove it, just to be sure.
I have your details in my system :)
Kind regards, Rikke (GrowCamp).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og varerne pænt pakket

Hurtig levering og varerne pænt pakket, så fin oplevelse herfra

1 de marzo de 2022

Hej Heidi,
Tak for de fem stjerner. Dem er vi glade for. Vi håber at se dig på shoppen igen :)
Mvh Rikke (GrowCamp).

Valorada con 3 estrellas sobre 5

This is my second Growcamp frame

This is my second Growcamp frame. The item is easy to construct with clear instructions, however not easy to put the frame onto the base in the way described in the instructions, in fact one of the joints snapped and I had to order a spare.

22 de febrero de 2022

Hi Alison,
Sorry to hear that you are having a hard time setting it up. Hope it all worked out in the end.
Kind regards, Rikke (GrowCamp).

Flott nettbutikk

Flott nettbutikk, med hurtig service og rask sending :-)
Sigrid

14 de febrero de 2022

Hej Sigrid,
Mange tak for din bedømmelse, den er vi meget taknemlige for :)
Rigtig god dag.

Nemt, hurtigt og billigt

Nemt, hurtigt og billigt. Perfekt oplevelse. Grundige produktbeskrivelser på hjemmesiden.

12 de febrero de 2022

Hej Susi,
Tak for din rosende anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at se dig på shoppen igen. Rigtig god dag. Mvh Rikke (GrowCamp).

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.