Gsninvestmentsholdingss Opiniones 8

3,8

3,8

Muy bueno

My experience with Gsninvestmentsholdingssh

My experience with Gsninvestmentsholdingss.com was completely negative. At first, they allow you to withdraw a small amount — in my case, 30 USDT — apparently to build trust. But once you try to make additional withdrawals, they stop approving them and practically disappear.

The platform shows supposed profits and constant growth of your investment on the screen, but that money never actually reaches your personal wallet. I started by investing 250 USDT because they promised a 3% daily return for 4 days, but the profits only existed within the platform and I was never able to access the money for real.

I do not recommend investing with this company. Be very careful, because in my opinion, this is a scam.

Mi experiencia con Gsninvestmentsholdingss.com fue totalmente negativa. Al principio te permiten retirar una pequeña cantidad, en mi caso 30 USDT, aparentemente para generar confianza. Pero después, cuando intentás realizar más retiros, dejan de aprobarlos y prácticamente desaparecen. La plataforma muestra supuestas ganancias y un crecimiento constante del capital en pantalla, pero ese dinero nunca se refleja realmente en tu billetera personal. Yo empecé invirtiendo 250 USDT porque prometían un rendimiento del 3% diario durante 4 días, pero las ganancias solo existían dentro de la plataforma y nunca pude disponer del dinero de manera real. No recomiendo invertir en esta empresa. Tengan mucho cuidado, porque considero que se trata de una estafa.

30 de mayo de 2026

Awesome company

Awesome company! Fast withdrawals . Awesome zoom meeting ! I ahe been enjoying and investing with them for 7yeare till now

1 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?