Guldbach Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Behandling til permanent læbe make up. I juni bookede jeg en tid til at få lavet læber i juli. På dagen modtog jeg en besked om at Malene havde fået hold i nakken og måtte aflyse - fair nok det kan sk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

500 kr. betalt – men umuligt at få kontakt i over et halvt år Jeg har desværre haft en meget frustrerende oplevelse. Jeg indbetalte 500 kr. i forskud i forbindelse med en booking til øjenb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lavet bryn hos Malene og er virkelig så glad for resultatet. Fik lavet bryn for 2 år tilbage, hos en anden og Malene spottede at min ene bryn var lidt kortere end den anden bryn og rettede derfo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet de flotteste øjenbryn så fine og naturlige hos Malene Jeg har for et par år siden fået lave dem et andet sted de var ikke pæne og faconen var dårlig Men Malene har virkelig fåe... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super dygtig - flot resultat

De bedste anbefalinger herfra.
Malene er super dygtig og så dejlig at komme hos.
Kom med et dårligt resultat fra anden behandler men det har Malene fået rettet op på.
Har nu de smukkeste øjenbryn.

11 de diciembre de 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Fik de flotteste bryn. Hun er så behagelig og giver en professionel rådgivning. Kan varmt anbefale Marlene.

25 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale at få behandlinger…

Kan varmt anbefale at få behandlinger hos Malene Guldbach.
Har fået lavet de flotteste bryn, hun er grundig og meget nærværende. Hun lytter og rådgiver til det bedste resultat for dig.
Hun er yderst professionel og man føler sig virkelig i tygge hænder.

22 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke den bedste oplevelse når man får…

Ikke den bedste oplevelse når man får afbud dagen før da hun har glemt at bestille materialer hjem også derefter er helt ufleksibel med at finde en ny tid, der burde man nok have fået kalenderen til at passe eller udvidet åbningstiden når man aflyser på den måde. Jeg havde taget fri den dag og skulle flytte til udlandet ugen efter!

10 de agosto de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.