Tak for en fantastisk ridetur på de…
Tak for en fantastisk ridetur på de mest lækre og veluddannede islændere 😊 Line er en fantastisk “heste-mor” med et godt blik for både sine heste og sine gæsters behov! Kæmpe anbefaling!
Turridning på islandske heste til skov, strand og hede. Sydsjællands mest magiske rideterræn på Feddet mellem Præstø og Faxe. Kun en time fra Kbh.
Feddet 14, 4640, Faxe, Dinamarca
Har i dag været på en helt fantastisk ridetur i et magisk område.
Turen med Guldhest kunne ikke have været bedre; varieret terræn og natur, velplejede og veltrænede heste - ført an af super-imødekommende guide.
Så fedt at tølte og ride i fuld galop over heden ❤️
Tusinde tak til Guldhesten og Margit for en fantastisk tur i smukt vejr, højt humør og tølt derudaf. Vi var 4 modne damer afsted, og vi har efterhånden prøvet mange ridesteder, og Guldhesten er klart på listen over et sted, vi vender tilbage til.
Totalt i orden ridetur❤️
4 midaldrende damerne på tur i 2 timer. 1. søndag i advent, fantastisk vejr og Margit som guide - what not to like❤️❤️❤️
Idag var min datter og jeg på den skønneste tur hos Line Guldhest.dk.
Jeg har været i heste verdenen i 45 år 🥳 og sjældent er vi blevet taget så godt imod, af alle, hestene var super dejlige og velpassede 😀 guiderne var helt fantastisk imødekommende, da min datter, som er ret nervøst af sind, blev bange på turen, fik vi med det samme tilbudt at vi kunne dele os, med hver sin guide så alle fik den bedste oplevelse med hjem.
Min datter er helt i sky, efter den fede oplevelse, og har givet hende modet til at fortsætte med ridningen.
Så jeg vil blot med dette opslag, sige tak til Især Margit, som blev vores guide, og tak til guldhest.dk.
Til alle jer derude, som måske ikke lige har strand eller skov i baghaven, så er det simpelthen en oplevelse værd og bestemt et sted vi bør bakke op om fremadrettet.
Vi kommer i hvertfald igen meget snart 😀
Havde den bedste oplevelse med mine 3 piger🥰
Havde en fantastisk dag med min store søn en eftermiddag i aug.Vi havde aldrig siddet på en hest før. Det var en tryg og dejlig oplevelse med tydeligt indtryk af at det er på hestens primisser 😀kan varmt anbefales
Hilsen Kirsten
Min datter og jeg var ude og ride hos Guldhest.
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Nemt at booke, rutevejledning i orden, super lækre heste, god vejledning i håndtering af hestene, fantastisk område at ride i og guiden Line var i særklasse 👌🏼
Kan på det varmeste anbefales !
Haft den skønneste tur ridning, i den smukkeste natur gennem skov og ved strand. Søde og rolige heste, samt kyndig og tryg guiding fra Line, både ifht. omgang med hestene, men også ifht. området. Kan varmt anbefales, kommer meget gerne igen.
Fantastisk tur med smukkeste natur! En times kørsel fra København, kan varmt anbefales. Line vær en dyktig guide og passede godt på os.
Fantastisk tur.. Feddet rundt på Islænder.. skov, strand og hede.. Helt sikkert min bedste anbefaling 🦄😃
Skøøøøøn natur, gode heste og god vejledning fra Line. Kan kun anbefales
En rigtig dejlig oplevelse, som udover rideturen også bød på en dejlig naturoplevelse.
Fantastisk naturoplevelse, søde heste og turleder. Afsluttet med skøn frokost i smukke omgivelser. Varmeste anbefalinger herfra.
Fantastisk dejlig oplevelse på skønne heste i vidunderlig natur ❤️
Fantastisk natur med både skov, hede og strand. Det hele opleves allerbedst fra ryggen af en af Lines islandske heste. De giver en god tur hvergang og der er altid noget nyt at opdage i naturen og ved de dejlige arbejdsvillige heste. Stor anbefaling herfra.
Más información sobre otros tipos de reseñas.