Super god og hurtig service af Martin & Co fra GULDNUMMER.COM - 5 STJERNER HERFRA Bedste hilsner Morten Vernon Nielsen
Consulta las opiniones de los clientes
Alt fungerede, hurtig ekspedition. Modtog desuden god vejledning i den videre proces efter køb af nummer.
Topkarakter herfra! Det har været en fornøjelse at handle herigennem. Jeg har længe gået og ledt efter det rette nummer. Hele oplevelsen tog et par minutter og vupti så var alt klaret og oplysningerne... Ver más
La empresa ha respondido
God oplevelse, blev guidet nemt gennem processen og fik hurtig respons på min bestilling.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Sobre GULDNUMMER.com
Escrito por la empresa
Det er vigtigt for os, at du har en god købsoplevelse, når du handler hos os. Har du derfor spørgsmål, men svært ved at finde svar, kan du få gode råd og svar i vores FAQ på vores webshop.
Información de contacto
Sæbjørnsvej 29, 2. th., 2880, Bagsværd, Dinamarca
- 7777 9999
- kontakt@guldnummer.com
- guldnummer.com
God service og godt udvalg
God service og godt udvalg.
Er meget tilfreds med den behandling jeg fik.
Kan klart anbefales.

God oplevelse

Nemt køb og god service
God rådgivning inden køb og efterfølgende hurtig levering. Super glad for mit nye nummer 👍

Ref 24790
Vi har for første gang bestilt et guldnummer via GULDNUMMER.com
Alt forløb uden problemer, og med enkelt instruks, og hurtig overlevering af mobilnummer.
5 Stjerner herfra
Mvh.
Paw, Polygondb A/S

Respuesta de GULDNUMMER.com
Super service - helt sikkert ikke sidste gang jeg handler med guldnummer.dk
Snakkede med Martin der også hjalp med at guide mig til at få oprettet nummeret. Det tog få minutter. Havde der været 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Havde de fået det.

God service og vejledning
På GULDNUMMER.com fandt jeg et rigtig godt mobilnummer til en fornuftig pris. Jeg fik god telefonservice i forbindelse med vejledning og valg af nummer - og så blev nummeret overdraget samme dag.
Jeg kan kun anbefale dem.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.