Jeg bestilte smykker den 7.2 - snydt
Jeg bestilte smykker den 7.2. Men jeg har intet modtaget og de skriver og ringer ikke tilbage. Pengene er trukket på kontoen. Hvad sker der?
Det er udelukkende fup og svindel, der kommer ikke nogen varer frem, men penge bliver trukket vupti, tænk at synke så dybt, føj for den da. Bestil aldrig varer herfra, den sørgende enke ville lukke biksen, men den har nok aldrig eksisteret. Mona Larsen
Jeg har bestilt nogen smykker efter jeg havde set på Facebook at manden var død og hun ville lukke.
Jeg bestilte d. 6/2 og jeg har desværre ikke modtaget smykkerne jeg har købt.
OPDATERING - I dag den 26. marts modtog jeg de bestilte ringe !!!
Jeg bestilte den 4. februar 2026 to ringe og beløbet blev trukket på min konto. D.d. har jeg ikke modtaget ringene, og min e-mail til deres e-mailadresse kan ikke leveres.
Bestilte smykker da de sagde de ville stoppe
Hvilket var usandt
Falsk har ikke modtaget nogle smykker men er blevet trukket på mit Dankort
Pas pas på falsk falsk FALSK,,,,,,,,
Bestilte flere smykker. Betalte og blev trukket på mit dankort. Modtog dem aldrig med posten. Kan absolut ikke anbefales....FUPOGSVINDEL
Jeg vil ikke anbefale at købe her. Jeg faldt over en annonce på Facebook hvor der stod at manden var død, og derfor har konen valgt at lukke forretningen. Jeg var skeptisk og ville kigge, og alt virkede til at være for godt til at være sandt.
De skriver på hjemmesiden, at de har 15.000+ trustpilot anmeldelser, og det passer ingen vegne. 😅
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.