Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Manglende oppfølging etter gjentatt purring

Var innom 14.03. Var på jakt etter teppe til trapp. Fikk hjelp i butikk, samt teppeprøver (Stjernen går til butikkansatte - Gode produkter og butikkopplevelse).

Ble så henvist til gulvlegger. Han skulle gi pris basert på teppevalg og trappeutforming. Sendte en forespørsel på pris samme dag. 19.03 hadde jeg fremdeles ikke hørt noe, så sendte en purring. Fikk svar dagen etter, den 20.03, om jeg kunne sende bilder av trapp. Det ble gjort. Igjen, hørte ingenting, så sendte nok en purring, 10.04. Får da svar at han skal sende tilbud senere på kvelden. Dagen etter er det fremdeles ikke mottatt noe tilbud. Gikk ikke videre med forespørsel.

11 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Laminatgulv var stort sett hardlast

Bestilte laminatgulv, som jeg har kjøpt lokalt tidligere og vært kjempefornøyd med. DETTE var plastgulv med 1 mm laminat på toppen. Svært stivt og vanskelig å jobbe med og vi knakk mange av bordene da disse knapt kunne bøyes og tålte veldig lite.

Utseendemessig ser det fint ut, nå da det er lagt. Men kom så vidt i havn, selv med rikelig beregnet svinn. Ville IKKE kjøpt dette hvis jeg visste hvor dårlig kvalitet det var.

12 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fornøyd 😊

Gratis vareprøver tilsendt til kun 50kr frakt, raskt og effektivt. Enkel og oversiktlig nettside for bestilling, og kort leveringstid. Ingenting å utsette på pris og levering, og teppegulvet virker solid og ordentlig!

18 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte et dyrt parkettgulv på Gulvmax…

Kjøpte et dyrt parkettgulv på Gulvmax Haugesund som løsnet i limen.

Vi kontaktet de 10.02.25 ang. dette og de har lovet å sende en snekker. Så gikk februar, mars, april, mai, juni og vi har enda ikke hørt noe mer nå i juli måned.

Anbefaler å kjøpe gulv et annet sted, da de tydeligvis er unntatt fra kjøpsloven.

Det finnes null logikk i å tilby dårlig kundeservice på småting som har en lav kostnad for en bedrift, men oppleves svært frustrerende for kunde. Det er som å investere i et dårlig omdømme.

Byggmax trenger en daglig leder som er mer på og følger opp reklamasjoner med samme engasjement som salg.

10 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunderservice sluttet å svare

Jeg kontaktet kundeservice på grunn av noen problemer med gulvet. Først svarte de og skulle se hva de kunne gjøre, men så hørte jeg ikke noe mer. Jeg har nå sendt flere mail over flere måneder, men de har sluttet å svare meg.

3 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.