Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service på top niveau. En skøn butik med lækkert tøj. En fantastisk service og hjælp med at finde det tøj, der sidder godt på din krop. Gunnva siger sin ærlige mening, og pakker ikke tingene ind.... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

65 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kvalitet til rimelige priser ❤️
De bedste anbefalinger herfra

5 de abril de 2026

1000 TAK for din anmeldelse 🙏 og er glad for at du shopper her ❤️ TAK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker at handle tøj hos Gunnva

Elsker at handle tøj hos Gunnva.
Ærlig betjening. Gunnva vil se dig gå derfra med tøj der klæder dig og ikke bare sælge en masse tøj.
Et sted man vender tilbage til igen og igen. 💕

1 de abril de 2026

Respuesta de Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Pernille 🙏 ja det er vigtigt for mig at mine kunder føler sig smukke og at tøjet sidder korrekt - I er jo min reklame på gaden ❤️ 1000 TAK for du handler her og TAK for du altid bakker op om arrangementer 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste kundeservice og stemning

Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine kunder. Den største anbefaling her fra

1 de abril de 2026

Respuesta de Gunnva

TAK Jette 🙏 og 1000 TAK for du shopper her og altid bakker op omkring arrangementer ❤️

Bedste butik

Bedste butik, bedste betjening og det lækreste tøj ✨
Alt mit tøj er fra Gunnva
Du får den bedste og ærligste betjening. Fedt tøj og en masse fede kundearrangementer. Hvis du ikke var her, ville jeg ikke ane hvor jeg skulle gå hen og købe mit tøj.
Alle burde have en Gunnva ❤️

5 de marzo de 2026

Respuesta de Gunnva

Åh 1000 TAK for ordene Annette 🙏 altid en fornøjelse at få lov til at klæde dig på og udfordre dig lidt 😉❤️

Ærlighed og topbetjening

Ærlighed, tillid, godt humør, flotte varer, har også varer du ikke får andre steder , rimelig hurtig afsendelse Gunnva og hendes personale er i topklasse

19 de marzo de 2026

1000 TAK for din anmeldelse Charlotte 🙏 og TAK for du også shopper her ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste butik til min str

Bedste butik til min str. altid god betjening, Gunnva ved lige præcis hvad der klæder mig.

23 de marzo de 2026

Respuesta de Gunnva

1000 TAK Pia 🙏 altid en fornøjelse at få dig på besøg ❤️ TAK for at du vælger min butik

Fantastisk service

Virkelig god oplevelse og højt serviceniveau. Blev tilbudt at få pakket varerne ind til gave. Hurtigt levering og altid god service. Fem stjerner herfra

7 de marzo de 2026

Respuesta de Gunnva

1000 TAK for du tog dig tid til at anmelde min butik Ulrik 🙏 og 1000 TAK for at vælge min butik !!!
Håber A blev glad for gaven 🎁🤞🏻Hils hende mange gange

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig. Dejligt med en sød hilsen sammen med pakken - så hyggeligt!

23 de febrero de 2026

1000 TAK for din anmeldelse Annie 🙏 og TAK for du valgte at støtte min butik ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt bestemt en dejlig oplevelse

Helt bestemt en dejlig oplevelse.
Med lille håndskrevet note, og ikke mindst en lakridspibe.

9 de febrero de 2026

Respuesta de Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse 🙏 og TAK for at vælge min butik ❤️ håber lakridspiben smagte 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk butik med det lækreste…

En fantastisk butik med det lækreste tøj ❤️ ærlig reel bliver altid mødt med et smil 😍😀🤩❤️

4 de febrero de 2026

Respuesta de Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Daisy 🙏 og TAK for du vælger at støtte min lille butik ❤️ Altid hyggeligt når du kigger forbi

Rigtig dejlig service

Rigtig dejlig service, altid skønt med en personlig hilsen i pakken😊

16 de enero de 2026

1000 TAK for din anmeldelse Mette 🙏 og TAK for at vælge min butik 🙏❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handler ofte hos Gunnva både i…

Handler ofte hos Gunnva både i butikken, online og på deres Facebook live via kundeklubben (som virkelig godt kan anbefales). Gunnva kan noget særligt i forhold til sine kunder. Jeg går altid derfra med gode køb og en fantastisk oplevelse af god kundeservice.

9 de enero de 2026

Respuesta de Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Natalie 🙏 og TAK for du vælger at støtte min butik ❤️🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gunnva er bare altid en fornøjelse at…

Gunnva er bare altid en fornøjelse at handle med . Hun giver en personlig kundeservice , så du føler at det faktisk betyder noget at jeg handler hos Gunnva .
Gunnva giver lige det ekstra de færreste andre gør ❤️

11 de diciembre de 2025

Respuesta de Gunnva

1000 TAK Anne Dorte 🙏 og du betyder alverden for en lille butik som min og jeg værdsætter hver kunde der vælger mig - så TAK for at vælge mig ❤️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.