Vår jente på 9 år har vært tilknyttet rideskolen på Gyldermyra i 5år. Vi er ikke hestefamilie, har aldri drevet med hest - men vår jente (og vi) har trivdes på senteret i alle år. Aldri opplevd noe so... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har vært på Gyldermyra i mange år. Det er så koselig å være der. Alle blir sett og tatt godt vare på og det er fine hester der. Når du er der er det som å være i en storfamilie hvor alle hjelper t... Ver más
Jeg har ridd på Gyldermyra i flere år og er veldig fornøyd. Det er mange flotte hester her og fine mennesker. Instruktørene er hyggelige og flinke til gi gode tilbakemeldinger og sørger for et variert... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Kjempe fint sted og være med gode og…
Kjempe fint sted og være med flinke og gode ridelærere som tilpasser seg ditt nivå
Veldig fint og koselig sted hvor man…
Veldig fint og koselig sted hvor man alltid er velkommen! Kjempefine hester som passer til alle nivåer, og ridelærerne er veldig flinke og erfarne! De tilpasser deg veldig godt, anbefales<3
Veldig fint sted
Veldig fint sted! Gode instruktører og fantastiske hester
Veldig kirkelig og fine hester og fine…
Veldig kirkelig og fine hester og fine folk❤️
Godt miljø og flotte hester.💚
Veldig flinke ridelærere og hester
Veldig flinke ridelærere som tilpasser etter ditt behov. Hestene er fine det er store hester og små ponnier og allt I mellom.
Kjempe fine hester og folk
Verdens hyggeligste og mest lærerike weekendkurs
Jeg kom nettopp hjem etter å ha vært på rideweekend for voksne, og jeg er så takknemlig for fantastisk oppfølging av ridelærer som loset meg gjennom 4 ridetimer helt tilpasset meg. De av dere som rir her til vanlig vet hvordan miljøet er, både blant menneskene og dyrene, så denne anmeldelsen er mest til dere andre som ikke har vært her selv. Når man kommer hit på leir så føles det litt som å være sammen med en storfamilie. Vi får ta del i alt, og alle heier på hverandre. Ridelærerne tilpasser undervisningen til den enkelte og hestene er aldeles nydelige. Hestene tas godt vare på av alle som jobber på senteret, og av oss som rir her så klart. Og på ridebanen merker man at hestene trives. Jeg gleder meg til neste voksenleir, og ser ekstra fram til sommerleir sammen med datteren min. Det er sommerferiens høydepunkt:).
Jeg har ikke ridd der
Jeg har ikke ridd der, men jeg støtter ikke voksne som mishandler hestene sine sånn der. Alle hester bør bli behandla med respekt og det er ikke greit hvordan de behandler de! Jeg har også hørt at mange av hestene har vist smerte og tegn på vondhet! Dette stedet må legges ned!!
Mestring, tilhørighet og læring
Et inkluderende sted med fokus på miljø, mestring og læring! Bredt og variert tilbud med dyktige instruktører.
Trivelig og lærerrik
Trivelige ansatte og flinke lærere som ser hvilket behov du trenger for forbedring
Ikke søtt denne stallen!
Ikke søtt denne stallen!! Når jeg var på rideleir opplevde jeg flere voldelige mennesker. Jeg er til idag fortsatt veldig bekymret for hestene. Noen hester ble brukt opp til 6 ganger i ridetimer UTEN mat eller drikke! De «treige» hestene ble spora så hardt at jeg var redd de kom til å eksplodere. En av ponnien der ble slått til hardt i ansiktet og flere av hestene ble piska uten stopp. Mange av hestene hadde problemer, skader og utstyr som ikke passa. Og nesten alle hestene hadde spore merker. Jeg håper de blir arrestert for dyreplageri!
Fantastisk ridesenter<3
Har hatt barn her nå i 9 år, og møter ridelærer som tar i mot elevene med hjertevarme og glede. Flotte rideleir og weekendkurs for både barn og voksne. Nyoppusset stall sommeren 2023 og mange flotte, snille hester. Og ikke minst hesteglade barn og voksne. Her er det alltid sosialt og et utrolig hyggelig felleskap blant barn og unge som rir der. Et virkelig flott miljø.
Vanskjøting og mishandling av hestene.
Vanskjøting og mishandling av hestene.
Styr unna dette foretaket.
Fishy business.
De er meldt inn til flere tilsyn fra flere hold.
Dyreplageri!!!!!
Dyreplageri!!!!!! Skam kjører hestene, avvikle og boycotte hele senteret!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.