Jeg gav denne anmeldelse 4 stjerner til at starte med. Pga. fantastisk kundeservice og nysgerrighed på mig som kundes behov har jeg rykket den op på 5 stjerner. Jeg gav 4 stjerner først, da små detalj... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiske produkter. Jeg har haft trænet i over 10 år, og jeg ville ønske, at jeg havde haft de her ting dengang jeg startede. Jeg har haft brugt: Cuff, Micro-plates og sele. Aldrig har det været... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig virkelig god kvalitet, og alt udstyr fra Gymoptimizer er en opgradering på din træning. Udover dét, kommer det du bestiller utroligt hurtigt!! Seatbelt og daisy chains er for mig den bedste i... Ver más
La empresa ha respondido
GymOptimizer har kvalitetsprodukter. Det første brand i DK, som går op i kvalitet af hvert produkt. Ikke bare, hvordan produkterne er bikset sammen, men tankerne og videnskabet bag hvert produk... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har handlet mange gange hos GymOptimizer, og jeg kan ikke forestille mig en træning uden de produkter jeg har derfra.
De har super god service, og finder gode og kreative løsninger på alt det, der mangler til styrketræning.
Jeg har dog oplevet 2 gange, at mine daisy chains derfra er gået i stykker. Begge gange har jeg kontaktet GymOptimizer, og fået sendt et nyt par uden problemer. De har også fortalt at de er ved at løse problemet.
Jeg vil fortsat se frem til at handle mere hos jer!

Respuesta de Gymoptimizer
Produkterne lever virkelig op til forventninger! Gode produkter og nogle gode engageret drenge

Respuesta de Gymoptimizer
Rigtig gode kvalitetsprodukter. Deres korte straps er perfekte og pulldown strap virker vanvittigt

Respuesta de Gymoptimizer
Super søde gutter, vandvittige produkter. Det godt med nogle gode danske drenge.
I fitness branchen

Respuesta de Gymoptimizer
Det er så fedt med nogle danske boys der kæmper for at blive internationale❤️❤️

Respuesta de Gymoptimizer
Super lækre produkter og rigtig god service!

Respuesta de Gymoptimizer
Hurtig levering og god kvalitet. T-shirten er super lækker!

Respuesta de Gymoptimizer
Más información sobre otros tipos de reseñas.