GYZS gereedschap & ijzerwaren Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Service is echt steeds slechter aan het worden! Eerst facturen sturen alvorens er ook maar iets is geleverd. Wanneer je belt spreekt de vrouw van de receptie zeer gebrekkig nederlands. Beloven vaak te... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

op de website stond dat product "in vooraad was en geleverd binnen 4 dagen". dat bleek niet te kloppen. Uiteindelijk duurde het 4 weken. De website is nog steeds niet aangepast. Dat is ronduit misle... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al meerdere keren besteld. Altijd zeer goed verlopen. Prijzen zitten goed! Bij onvoorziene vertraging van een product is er direct correcte communicatie. Zeker aan te raden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na lang zoeken voor een specifiek product bij GYZS uitgekomen. De bestelde artikelen zijn TOP zoals ze zijn, heel netjes verpakt en afgeleverd bij postagentschap. Levering liet even op zich wacht... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de hardware
  2. Tienda de maquinaria y equipamiento para la construcción
  3. Mayorista de material de construcción
  4. Mayorista de herramientas

Escrito por la empresa

Lekker handig. Ben je net op de bouwplaats, ontdek je dat die *ahum* fijne collega bijna al je schroeven heeft opgebruikt. En ineens geeft je oude, trouwe boormachine de geest. Of je vervangt een meerpuntssluiting uit het jaar kruik, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Gelukkig is er GYZS, dé online bouwmarkt. • We zijn specialist in ijzerwaren, zoals deurbeslag, bouwankers en hang- en sluitwerk. • Onze webshop heeft alles voor de afbouw, maar eigenlijk nog veel meer. • We hebben 100.000+ producten. En dat aantal groeit iedere dag. We bieden uitkomst bij ieder bouwproject met precies passende producten, en advies op maat met onze eigen binnendienst. Lekker handig, GYZS! We zijn een bouwmarkt voor de technische professional, maar ook fanatieke doe-het-zelvers kopen graag bij GYZS. Bij ons bestellen: • Aannemers • Klusjesmannen • Timmermannen • Slotenmakers • Meubelmakers • Mannen en vrouwen met twee ambitieuze rechterhanden • Gereedschapsenthousiastelingen • En jij binnenkort ook?

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

658 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

248 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Was op voorraad ma bleek toch niet zo…

Was op voorraad ma bleek toch niet zo te zijn zelf achteraan moeten bellen

3 de junio de 2026

Beste Vincent,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de voorraadinformatie op onze website in jouw geval niet klopte en dat je hier zelf achteraan hebt moeten bellen.

We streven naar een zo actueel mogelijke voorraadstatus, maar door een administratieve fout of een gelijktijdige bestelling kan het helaas heel soms voorkomen dat een artikel achteraf toch niet direct leverbaar blijkt te zijn. Dat is al vervelend, maar we hadden je hier natuurlijk direct zelf proactief over moeten informeren in plaats van te wachten tot je contact met ons opnam. Onze excuses hiervoor.

We nemen je opmerking mee om onze voorraadkoppelingen en de proactieve communicatie naar onze klanten toe verder te verbeteren.

Mocht er op dit moment nog iets openstaan rondom je bestelling wat we voor je kunnen oplossen, laat het ons dan gerust weten via onze klantenservice.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

groot assortiment al is het soms…

groot assortiment al is het soms moeilijk zoeken
omdat dit onder bepaalde noemer staat .
wanneer er iets niet goed gaat met een levering
of betaling , is dit zeker een punt van verbetering!
de jongens van de verkoop doen hun best!

1 de junio de 2026

Beste klant,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat ons grote assortiment in de smaak valt en dat de inzet van de jongens van de verkoop wordt gewaardeerd! Dat compliment geven we intern natuurlijk direct door.

We nemen je feedback over de zoekfunctie en de categorisering heel serieus. Omdat we een erg breed en technisch assortiment hebben, kan het soms inderdaad een uitdaging zijn om de juiste 'noemer' of categorie te vinden. We zijn continu bezig om de zoekstructuur op onze website te verbeteren, zodat producten logischer en sneller vindbaar worden.

Ook je opmerking over de afhandeling wanneer er iets misgaat met een levering of betaling nemen we ter harte. Juist op die momenten moet onze service vlekkeloos zijn om eventuele fouten snel recht te zetten. Dit is voor ons een belangrijk intern verbeterpunt.

Dankzij reviews zoals die van jou weten we precies waar we onze webshop en service nog scherper kunnen inrichten.

Verwachte zending 21 mei

Verwachte zending 21 mei, nu inmiddels 31 mei nog niets ontvangen.

31 de mayo de 2026

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor de flinke vertraging. Dit is absoluut niet de service die we nastreven.

We willen dit heel graag direct voor je uitzoeken en oplossen, maar omdat deze review anoniem is geplaatst, kunnen we jouw gegevens en het bijbehorende ordernummer helaas niet direct in ons systeem opzoeken.

Ons advies is om direct contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via klantenservice@gyzs.nl of telefonisch. Als je daarbij je ordernummer vermeldt, kijken we meteen waar het pakket is gebleven en zorgen we ervoor dat het alsnog zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Nogmaals excuses voor het ongemak en het lange wachten.

Onderdeel na 3 weken nog niet geleverd

29 de mayo de 2026

Beste Henk,

Bedankt voor je feedback. Onze oprechte excuses voor de flinke vertraging; drie weken wachten op een onderdeel is inderdaad veel te lang en we begrijpen je frustratie hierover volkomen.

Inmiddels hebben we gelukkig telefonisch contact met je gehad om de situatie te bespreken. Zoals toen toegelicht, zijn we hierin afhankelijk van de fabrikant. Het onderdeel was daar helaas niet sneller leverbaar, waardoor de productie en levering meer tijd in beslag hebben genomen dan we vooraf hadden gehoopt.

De bestelling staat nu gepland om volgende week bij je te worden bezorgd. We houden de zending nauwlettend voor je in de gaten zodat deze direct jouw kant op komt zodra het onderdeel bij ons binnen is.

Nogmaals hartelijk dank voor je geduld en je begrip tijdens ons gesprek.

Team gyzs

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.