2,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,7

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alt for dårlig kvalitet ift pris

Alt for dårlig kvalitet ift. pris!
Købte en sort dunjakke, hvor normalprisen er 4200. Gav heldigvis “kun” 2000, men føler mig stadig snydt. Der er kun knapper i, og det er egentlig ok, hvis bare de kunne holde jakken lukket. Og nej, den er ikke for lille - der er masser af plads. Man kan se knapperne, når den er lukket og jakken er i det hele taget dårlig kvalitet. Her betaler man helt sikkert for mærket.

16 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dyrt og dårlig kvalitet

En vinterjakke til 3800,- gik i stykker med huller og tydeligt slid på ærmerne efter bare en sæson (brugt til alm. brug ikke skiferie mm.) Dårlig kvalitet til dyre penge. Tilbud om at sy hullerne, men at det ville kunne ses. Ellers tak

17 de enero de 2025

Dårlig bytte service

Dårlig bytte service. Jeg har købt en jule gave d 19/9-24 og da personen får gaven d 24/12-24 er den for lille i remmen og vil have den byttet, det gør de så ikke, fordi de siger at det er for længe siden jeg har købt varen. Syntes det er lidt dårligt bare fordi man har været ude i god tid med ens julegaver

24 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kundeservice og behandling af…

Elendig kundeservice og behandling af kunder.

Jeg modtog d. 24. December en julegave som var købt i god tid (ca. 3 måneder inden), dog var tasken ikke noget for mig alligevel og derfor ville jeg returnere denne.

Jeg bliver dog oplyst at en returnering på trods af der er tale om en julegave ikke er muligt, uden yderligere hjælp eller håndtering heraf.

Jeg vil anbefale fremtidige kunder at handle hos anden forhandler/hjemmeside, hvor der ydes bare noget der minder om kundeservice og en forståelse for kunderne, i stedet for en arrogant medarbejder der blot anbefaler at sælge varen på brugtmarkedet, da der er stor efterspørgsel på deres produkter.

Jeg er ihvertfald færdig med at handle her.

27 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet og dårlig service

Jeg købte er par cowboybukser hos H2o Fagerholt. Efter en times brug var bukserne udvidet en str, dette gør jeans ofte. Da jeg havde vasket dem en gang var bukserne nu udvidet omtrent hvad der så ud som tre størrelser. Jeg tager herefter kontakt til kundeservice som siger jeg skal sende bukserne tilbage så de kan se på det. Derefter får jeg “bare” en mail om, at de ikke kan se noget og at bukserne altså bliver sendt tilbage. Så dårlig service og tøj! Der er ingen anerkendelse af min oplevelse af produktet.

28 de julio de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse

Ekstrem hurtig levering.
Jeg bestilte mine varer sent søndag aften og allerede tirsdag morgen modtager jeg min pakke (som jeg valgte at få leveret hjemme).
Der kom dog ingen ordrebekræftelse, faktura eller anden mail, der fortalte mig, at min ordre var modtaget, hvilket altid gør mig usikker på, om jeg nogensinde ser de varer, jeg har købt.
Alt i alt er jeg super positiv, og handler gerne hos H2OFagerholt igen.

19 de octubre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.