ze hield t persoonlijk en gaf me rust met haar woorden
ze hebben uitspraken van rechtbank duidelijk uitgelegd al was het soms nog ingewikkeld voor mij
ze beantwoorde al mijn vragen zonder haast zodat ik alles goed kon begrijpen
Ze bleven me aansporen om door te zetten toen ik geen hoop meer had.
Bij HaarlemProDeoAdvocaat.com staan wij klaar voor mensen die juridische hulp nodig hebben, maar niet de middelen hebben om zelf een advocaat te betalen. Wij brengen u kosteloos in contact met ervaren en deskundige pro deo advocaten in Haarlem en omgeving. Of het nu gaat om familierecht, strafrecht, huurgeschillen of arbeidsconflicten – wij zorgen ervoor dat u de juiste juridische ondersteuning krijgt. Onze aangesloten advocaten werken op basis van een toevoeging, wat betekent dat de overheid (grotendeels) de kosten voor hun diensten dekt. U betaalt alleen een beperkte eigen bijdrage, afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Zo zorgen we ervoor dat recht toegankelijk blijft voor iedereen. Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u eenvoudig en snel een aanvraag indienen. Binnen korte tijd nemen wij contact met u op om uw situatie te bespreken en u te koppelen aan een geschikte advocaat. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, discretie en betrokkenheid. Bij HaarlemProDeoAdvocaat.com staat uw belang altijd centraal. Bezoek onze website en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw juridische probleem. Rechtshulp hoeft niet onbereikbaar te zijn – wij maken het mogelijk.
A. Hofmanweg 5A, 2031 BH, Haarlem, Noord Holland, Holanda
- +31233699048
- klantenservice@haarlemprodeoadvocaat.com
- haarlemprodeoadvocaat.com
dankbaar voor hoe hij zonder oordeel…
dankbaar voor hoe hij zonder oordeel met alles omging
goede ervaring gehad hiermee