Ik heb 6 potten gel besteld waarbij er bij aankomst eentje volledig openlag. Hele door onder de gel. Dit binnen een half uur na ontvangst gemeld zonder dat er reactie kwam. Vervolgens na ruim een week... Ver más
Doos besteld met waxpotjes niet geleverd is na een week. Uiteraard kan vertraging gebeuren, maar meerdere malen geprobeerd contact op te nemen maar dit mocht niet baten. Ik ga er vanuit dat dit nu n... Ver más
Waardeloos bedrijf! Zeggen dat ze spullen opsturen en vervolgens komen de smoesjes. Ja de drukte bij Postnl.. bla bla bla.. We gaan een onderzoek starten bij Postnl word aan de telefoon gezegd. Ze... Ver más
Verkeerde shampoo ontvangen, retourzending op eigen kosten moeten versturen aangezien er helemaal niet gereageert wordt op mijn vraag om een gratis retourlabel. Pakket opgestuurd maar is nooit opgeha... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Alles goed gegaan
Alles goed gegaan, snel afgehandeld en op tijd geleverd. Een tip maar voor haarmarkt.nl: ook leveringsinfo (eventueel een traceringscode) meesturen in een bevestigingsemail. Zelfs als je geen account op de site hebt. Persoonlijk vind ik het fijn om te weten op welke dag/tijdstip zou ik moeten thuis zijn om het pakket te ontvangen. Bedankt!
Gewoon snel geleverde diensten
Goede prijs-kwaliteit/kwantiteit…
Goede prijs-kwaliteit/kwantiteit verhouding en levering volgens afspraak
Super . bestelling via e-mail op…
Bevestiging bestelling via e-mail op tijd, daags erna de bestelling al ontvangen. Geeft vertrouwen.
…Super snel gereageerd en volgende dag al bezorgd!!
Super snel gereageerd de volgende dag al bezorgd top!!
Snelle levering, alleen jammer dat je geen mail krijgt als het verzonden is
Verkeerd product ontvangen
Verkeerd product ontvangen, ipv 1 2000ml fles conditioner en totaal andere conditioner gehad in 4 flessen?? klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en op mail contact word niet gereageerd.
Heeft me 90€ gekost. Bestel hier nooit meer.
Via het contactformulier 2x om een…
Via het contactformulier 2x om een factuur met de btw gevraagd. Krijg geen antwoord terug en zijn ook niet telefonisch te bereiken.
Prachtig product
Prachtig product!
Bestelling geplaatst engerds meteen verzonden.. volgende dag in huis.. perfecte transactie 😉
Weggegooid geld
Ik heb een shampoo bij deze online winkel besteld. Ze hebben een gebruikte shampoo naar mij gestuurd. Echt zonde van mijn geld. Ik heb een email gestuurd. Na bijna twee weken nog steeds geen reactie. Ik heb inmiddels de shampoo al weggegooid.
Лучшее качество товаров и быстрая…
Лучшее качество товаров и быстрая доставка!всегда довольна вашим сайтом и всем рекомендую!😊
Geen track en tracebericht.
Geen track en tracebericht.
Moet nu naar 'n afhaalpunt.
Snel en goed .
Snel geleverd en goed verpakt
Verkeerd product / geen klantenservice !
Verkeerde product geleverd!
- retour formulier niet te benaderen op de website
- op een bericht naar klantenservice wordt niet gereageerd
- bellen naar klantenservice geeft oneindige wachtmuziek: ik krijg dus niemand aan de lijn na meerdere pogingen.
Ik heb het nu bij een andere webshop moeten bestellen, weggegooid geld dus!
After 1 week I still did not get my…
After 1 week I still did not get my order and I have no answer from them . I don’t recommend this shop
Fijne producten voor een leuke prijs
Más información sobre otros tipos de reseñas.