La empresa ha respondido
Op de sample sale een waanzinnige tas gekocht , opgeborgen om te bewaren voor de vakantie en 2 dagen van tevoren ontdekte ik wat vlekken in het suède .. Hoe dan? Gelijk Fatima van Habibah gesproken en... Ver más
La empresa ha respondido
Erg leuk cadeau gekregen van goede kwaliteit op een leuke manier verpakt. In goede staat afgeleverd en leuk met een handgeschreven kaartje. Geweldig!
Begoniastraat 19, 3135 XA, Vlaardingen, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
I love the Habibah collection and the quality and service is perfect.
It is my favorite webshop.

Respuesta de Habibah
Leuk contact en een super kado! Mijn secretaresse was helemaal verrast!

Respuesta de Habibah
Vind de producten van Habibah erg leuken daarbij komt ook nog dat ze snel leveren en een goeie service verlenen. En dat maakt tegenwoordig toch het verschil met zo'n ruim aanbod aan webwinkels. De eigenaresse kwam de de bestelling zelf nog langs brengen zodat ik het cadeau nog sneller kon geven. SUPER!

Respuesta de Habibah
Very quick delivery and friendly customerservice!

Respuesta de Habibah
Very professional!!! Thank you! Love the roundies.

Respuesta de Habibah
Prachtige mooie roundie gekocht.Let the summer begin!

Respuesta de Habibah
Prachtige tas besteld na super service omdat ik op zoek was naar een specifieke kleur! Helemaal tevreden en heb al van super veel mensen 'jaloerse' reacties gehad! ;)

Respuesta de Habibah
Online tas besteld, eenvoudig betaald, uitstekende service, correcte & snelle levering! Ben klant vanaf t 1e uur! Nooit teleurgesteld!

Respuesta de Habibah
Zeer tevreden over de diverse aankopen die ik heb gedaan (beany, tas)
Geholpen door enthousiaste toegankelijke verkoopsters met passie voor hun werk.
Zal het zeker aanraden aan derden

Respuesta de Habibah
Leuke, creatieve tassen en hebbedingetje met enthousiaste mensen om je te helpen.

Respuesta de Habibah
Erg vriendelijke en meedenkend zeker niet opdringerig...erg leuk om er naar toe te gaan!

Respuesta de Habibah
Leuke ontvangst, leuke locatie, hele leuke tassen, schoenen, kleding en accessoires. En vooral de sample prijzen zijn erg leuk voor je portemonnee.

Respuesta de Habibah
de collectie van Habibah komt tot stand door de creativiteit en persoonlijkheid van de eigenaren, wat leidt tot een stijlvolle maar ook speelse variatie. De producten zijn van goede kwaliteit en mocht er onverhoopt iets zijn, dan scoort Habibah ook hoge ogen in klantvriendelijkheid.
Weetje: Ik heb uit de allereerste collectie een basket die er nog steeds hèèl goed uitziet en ook deze zomer weer mee gaat naar het strand!

Respuesta de Habibah
Ik ben heel blij met mijn 'aankopen' van de sample sale. Ik heb uiteindelijk maar één tas gekocht en de rest gewonnen, wat al helemaal fantastisch was. Ik heb alle tassen al een keer gebruikt en ik krijg er onwijs veel complimenten over. De kwaliteit van de tassen is ook heel goed.

Respuesta de Habibah
Altijd leuk en gezellig om rond te neuzen bij de sample sale! Inmiddels zijn we hier in huis al vier Habibah tassen rijker! Altijd goede service en antwoord op vragen! Heerlijke tassen en krijg er altijd veel complimenten over!

Respuesta de Habibah
Más información sobre otros tipos de reseñas.