Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt och en bra produkt. Har provat bådde vanlig och eltandborste. Bägge produkterna är bra kvalietet. Priset är cirka halva priset, leveransen direkt ibrevlådan, och kan själv bestämma hur du... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som fyrbarnsmamma är jag otroligt imponerad av Habits tandborstar! Vi har använt de manuella tandborstarna för vuxna och barn, och de är helt fantastiska. Borstarna är inte bara snygga och hållbara, u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är så nöjd med min prenumeration på de manuella tandborstarna! De är snygga, prisvärda och riktigt sköna att använda. Det är otroligt smidigt att få nya tandborstar levererade precis när det behöv... Ver más

1. Tienda de insumos para odontología

Escrito por la empresa

Habits gör det enkelt att upprätthålla en god munhälsa för hela familjen. Vi erbjuder en smidig prenumerationstjänst som levererar nya tandborstar och tandborsthuvuden direkt till dörren enligt tandläkarrekommendationer. Med fräscha tandborstar som byts ut i tid säkerställer vi en effektivare rengöring och bättre tandhälsa för hela familjen.

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Escribir una opinión

Supersmidigt!

31 de julio de 2025

Respuesta de Habits

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd :)

Snabbt och bra!

Snabb leverans och bra borsthuvuden! Känner sån skillnad på tänderna nu!

29 de julio de 2025

Respuesta de Habits

Tack för ditt omdöme Emma! Vi är glada att du gillar borsthuvudena!

Helt perfekt

Helt perfekt! Jag är otroligt dålig på att byta tandborstar både till mig och barnen. Med habits kommer tandborstarna direkt i brevlådan varje eller varannan månad. Tandborstarna är behagliga att hålla i, mjuka att borsta med och med ett lagom stort borsthuvud. Barntandborsten är liten och enkel för barnen att greppa. Bra storlek och mjuka strån.

25 de julio de 2025

Respuesta de Habits

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Superkul att höra att du är nöjd med produkterna och tjänsten! :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Smidig tjänst men annan känsla

Så himla smidigt tjänst. Snabb leverans. Själva borsthuvudet helt ok men gav en annan ”känsla” än vanliga OralB. Gjorde liksom lite ont att borsta med.

14 de julio de 2025

Respuesta de Habits

Tack så mycket för ditt omdöme och din feedback! Det uppskattas verkligen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

tl;dr It’s not worth it!

tl;dr It’s not worth it!

The thing is that its actually an ok idea. But the product is china shit. China, not sure. Shit - very sure.
Please don’t buy. I’d rather use a cheaper brand electric toothbrush but still with OEM brush heads, than an OralB expensive handle with these crappy heads. They even stop oscillation. They just rumble a little bit. How the teeth suppose to be cleaned by that?!
I’ve tried two different heads. Never again.

16 de junio de 2025

Hej Robert,

Tack för din ärliga feedback. Vi är ett svenskt företag med stort fokus på kvalitet och kundnöjdhet, och det är såklart tråkigt att höra att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna.

Våra eltandborsthuvuden är noggrant testade och används dagligen av tusentals nöjda kunder utan problem – inklusive tillsammans med Oral-B:s vanliga handtag. Det du beskriver (bristande rörelse och vibration) är inget vi hört från andra användare, så vi vill gärna följa upp detta närmare och se om du eventuellt fått defekta exemplar.

Hör gärna av dig till vår kundtjänst på info@habitsoralcare.com så skickar vi ersättningsprodukter eller hjälper dig på annat sätt. Vi står för det vi säljer – och vill att varje kund ska känna sig trygg med att välja oss.

Bra produkter

Bra produkter men onödigt mycket emballage. Borde kunna skicka fyra tandborsthuvuden i en mindre förpackning.

22 de mayo de 2025

Respuesta de Habits

Tack så mycket för ditt omdöme Sofia! Vi ska kika på emballaget. Vi uppskattar din feedback :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt gick så smidigt och enkelt

Allt gick så smidigt och enkelt. Mina borsthuvuden var i brevlådan 2-3 dagar efter min beställning. Det är första gången som jag testar tjänsten och lär fortsätta göra och rekommenderar andra.

19 de mayo de 2025

Respuesta de Habits

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd :)

Mycket nöjd

Kan bara säga att från att göra inköp, till att få mina tandborsthuvuden levererat och till att använda dem har varit toppen. Är mycket nöjd

26 de mayo de 2025

Bra tandborstar

Bra tandborstar, nättare än andra men på gränsen lite för hårda. Men absolut nöjd ändå.

26 de mayo de 2025

Respuesta de Habits

Tack för ditt omdöme och feedbacken kring hårdheten på stråna :)

Allt bra

Allt bra, inget att anmärka på. Produkten känns också bra. Snabb första leverans

23 de mayo de 2025

Respuesta de Habits

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd :)

Sköna tandborstar

Sköna tandborstar, men saknar färgring i olika färger. Får bli nagellack tillsvidare

20 de mayo de 2025

Respuesta de Habits

Tack för ditt omdöme Richard! Vi jobbar på att fixa färgringarna :)

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans, beställde ena dagen och det kom fram nästa. Kul med olika färger på oral B för barn och de fungerar bra.

16 de mayo de 2025

Respuesta de Habits

Tack för ditt fina omdöme! Superkul att höra att du är nöjd :)

8 consejos para escribir buenas reseñas.