Vorig jaar gechat maar dat bericht van mij stond er nog en is niet beantwoord. Ik ben al lang op zoek naar een groene standaard van K&M, maar die is overal uitverkocht. Alleen Hafabra had hem nog al w... Ver más
Eigenlijk bedoel ik 0 sterren. Ik had een bestelling geplaatst die maar niet kwam. Er wordt slecht tot niet gereageerd op e-mails. Uiteindelijk telefonisch contact gekregen. De bestelling bleek niet... Ver más
Bestelling na ruim twee weken nog niet geleverd. Geen communicatie vanuit Hafabra. Na herhaaldelijk mailen en bellen geen antwoord. Als je ze überhaupt aan de lijn krijgt (doorgaans wo... Ver más
Zeer vertraag maar 3 maanden na plaatsen bestelling toch volledige bestelling ontvangen in 2x. Zag er netjes uit.
La gente también ha visto
Opgelicht
Heb een bestelling gedaan en betaald, maar er wordt niet geleverd. Heb 6 keer gebeld en mails gestuurd. Hij belooft steeds de bestelling op te sturen, maar doet dit niet. Na bijna 2 maand nog niets ontvangen. Heb vandaag aangifte gedaan wegens oplichting. Dit bedrijf opereert ook onder de naam bladmuziekshop.nl en bladmuziekplus.nl.
oplichters
Een bestelling gedaan, keurig via ideal betaald, maar de muziek nooit ontvangen. Diverse e-mails gestuurd, maar geen reactie. Ook wordt de telefoon niet opgenomen.
Dit zijn oplichters.