Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en Vibeform vibrator som var i udu. Kontaktede Haforo om problemet. Hans-Chrisian fra teamet løste det. Jeg kan kun give Haforo 5 stjerner. Og jeg modtager en ny Vibeform inden for et... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En købt hvedepose (bruges som varmepude) begyndte at lække hvedekorn flere steder efter nogle måneder. Reklamerede lidt sent (efter 7 måneder) til firmaet. Fik lynhurtigt (samme dag) et venligt og p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en pude, som desværre var lidt flad. Den får kun 1 stjerne. Men Tina fra kundeservice får de sidste 4 stjerner. Meget kompetente svar, og hurtig eksekvering. Der har tilsyneladende været e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde købt en siddepude og betalt for hjemmelevering med GLS. GLS kiksede (som sædvanligt) hjemmeleveringen og henviste til pakkeshop. Kontaktede da firmaet og forberedte dem på, at pakken ville blive... Ver más

Información sobre la empresa

1. Cuidado de los pies
  2. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Hos Hafaro.dk handler det om at have det godt. Overskud, energi og et godt velbefindende tager ofte sit udgangspunkt i fødderne og derfor har vi stor fokus på aflastningsprodukter, der dækker alt lige fra knyster til hælsporer. Desuden tilbyder vi et væld af spændende løsninger til lindring og støtte af selve kroppen, som øger blodcirkulationen, styrker posituren og hjælper dig til at holde et sundt fokus på en krop i balance. Desuden har vi eget lager, så bestillinger modtaget inden kl. 16:00 på hverdage sendes samme dag.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Troværdig

Troværdig, pålidelig reel og hurtig
Havde foretaget et fejlkøb og fik på deres opfordring pengene retur.
Enorm god kundeservice.
Ikke sidste gang jeg handler der.
Inge Abildtoft jensen

27 de diciembre de 2022

Respuesta de Hafaro

Kære Inge, Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord - det sætter vi stor pris på!

Bestilte mandag formiddag

Bestilte mandag formiddag, havde pakken tirsdag. Super hurtig levering

27 de noviembre de 2022

Respuesta de Hafaro

Tak for den flotte anmeldelse og godt at høre, at alt forløb helt som det skulle :)

Man får varene hurtigt

Man får varene hurtigt, og har man brug for at retunere får man straks en returlabel tilsendt, alt i alt, en super oplevelse at handle med Hafaro :)

Bh. Ulla

19 de noviembre de 2022

Respuesta de Hafaro

mange tak for den flotte anmeldelse! Godt at høre at alt gik som det skulle og at vi hurtigt fik løst tingene til din tilfredshed:)

Bestilte en halebenspude

Bestilte en halebenspude, og den blev leveret dagen efter. God service!

28 de octubre de 2022

Respuesta de Hafaro

Vi takker for den flotte anmeldelse og glæder os over, at alt gik lige efter bogen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for at I var så hurtige med…

Tusind tak for at I var så hurtige med afsendelsen! Jeg har platfod, og jeg har aldrig haft gener, men for nyligt begyndte det at gøre mega ondt. Jeg bestilte "Scholl såler med støtte til svang og forfod -Medium (40-42)" fredag formiddag og lørdag formiddag var de allerede til at afhente! I har reddet min weekend! Jeg skal selvfølgelig til lægen med det, men kunne først få en tid om en måned. Indtil da kan jeg bruge jeres produkt til at aflaste mine fødder. <3

20 de agosto de 2022

Kære Liza
Tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du hos os fandt en hurtig løsning på problemet her og nu.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her er det værd at handle

Dette firma har gode varer - et stort udvalg tillige - samt en kundeservice, som er helt unik.

2 de agosto de 2022

Hej Steinar,
Mange tusind tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi virkelig pris på!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker silke sovemaske til fornuftig pris

Købte en silke sovemaske, som de havde til kun 99 kr. Var lidt usikker fordi den var markant billigere end andre sovemaske af silke på markedet, men da jeg fik den var jeg glad for at have købt den.

Den var dejlig blød og silke agtig. Har ikke købt silke før, kun satin, så kan ikke vide med sikkerhed men tror det er ægte silke for den føles anderledes end mit satin nattøj osv. men på en god og blød måde.

Den var noget mørkere end på billedet, hvilket jeg var ligeglad med, og den dækker stadig meget godt! Ca. 95% vil jeg skyde dækkes (kun ved næsen er der chance for at komme lidt lys ind, men synes ikke det er nok til at være generende). Er et plus den kan løsnes og strammes efter behov.

15 de junio de 2022

Hej Anne Kirstine

Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for! Silke sovemasken har fulgt os en del år efterhånden og vi har stor kundetilfredshed på produktet - dejligt at høre at det også er sådan du oplever det :)

Top karakter

Top karakter!
Jeg skulle købe nogle sokker til en gave, som ikke strammer og efterlader ømme mærker. Jeg købte nogle, men havde åbenbart ikke læst teksten grundig nok, da det var nogle andre jeg skulle have til hævede ben.
Men hafaro.dk sendte uden beregning nogle af de (forhåbentlig) rigtige sokker.
Det er edderbroderme god kundeservice.

17 de mayo de 2022

Jeg søgte en negleklipper

Jeg søgte en negleklipper, som ikke hele tiden glider. når jeg prøver at klippe mine tær.
Så faldt jeg tilfældigt over en klipper med bøjler til fingrene og købte den - den klipper fint og koster ikke så meget.
Dejligt firma som har mange andre fine hjælpemidler.

29 de marzo de 2022

Hej Eyvind
Tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig med at løse et irriterende problem :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget positiv oplevelse at handle hos…

Meget positiv oplevelse at handle hos Hafaro. Jeg har ad flere omgange købt nogle hjemmesko. Rigtig god kvalitet, og god kundeservice. Mvh, Thomas

7 de febrero de 2022

Hej Thomas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt, at du er glad for hjemmeskoene :)
Mange hilsner fra Hafaro

Fantastisk service

Fantastisk service
Jeg købte for ca.1½ år siden et makeupspejl med sugekop. Den sugekop gik i stykker 31. januar, og jeg sendte en e-mail med billeder til Hafaro. 1. februar får jeg en e-mail om, at der er et nyt spejl på vej til mig.
Stor tak til Hafaro. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos jer.

1 de febrero de 2022

Hej Anette,
Tusind tak for din flotte anmeldelse - den lyser op på en grå regnvejrsdag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hafaro er en ordentlig forretning

Hafaro er en ordentlig forretning, som både præsterer at rådgive relevant og styre ordren frem til yderst rimelig tid. Kombinationen af professionalisme med angivelse af relevante oplysninger og dimensioner samt leverance på et helt passende tidspunkt - trods juletravlhed - gør, at jeg vil bruge dem igen fremover.

22 de diciembre de 2021

Respuesta de Hafaro

Tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! Den tager vi med os på juleferie og glæder os til igen at servicere vores kunder i det nye år :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig og præcis levering

Altid hurtig og præcis levering. Varer af rigtig god kvalitet. Har nu handlet der nogle gange, og er aldrig blevet skuffet.

18 de diciembre de 2021

Respuesta de Hafaro

Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alting er, lige som det skal være, når du handler hos os :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Langsom levering denne gang.

Bestilt den 8. december. Først nu i dag fredag får man at vide, at pakken kommer på mandag den 13. december. Det er en længere tids levering, end det I har skrevet. Har bestilt andre ting andre steder, der er bestilt senere og allerede er ankommet.

11 de diciembre de 2021

Kære Majbrit,
Vi beklager din oplevelse med længere levering! Din pakke blev afhentet fra vores lager, samme dag du bestilte, MEN det er snart jul og som du måske har set i nyhederne, sendes der så mange pakker i år, at postnord har ansat 600 ekstra medarbejdere for at klare presset. På terminalerne har de haft svært ved at nå at tømme alle burene fra dag til dag og derfor kan der gå længere tid, inden pakkerne får sit næste scan og sendes videre i systemet. Online handel i julen er altid travl, men i år langt ud over det sædvanlige. Alle gør vi, hvad vi kan for at få pakkerne hurtigt frem :)
Mange hilsner fra Hafaro

Fantastisk :-)

Hej :-)
Har handlet mange gange hos jer været tilfreds hver gang og hurtigt levering har kun ros til jer har lige handlet et par ting endnu til jul :-)

30 de noviembre de 2021

Respuesta de Hafaro

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er altid skønt at høre fra en tilfreds kunde :)

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice.
Jeg ringede ind, da jeg var i tvivl om hvilket indlæg jeg skulle bruge. Heldigvis hjalp en meget kompetent medarbejder mig, så jeg kunne bestille det rigtige produkt. Ikke sidste gang jeg handler der.

29 de noviembre de 2021

Respuesta de Hafaro

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik lige den vejledning, du havde brug for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt webbutik med supergod service

Jeg har bestilt varer flere gange fra hafaro.dk. Kundeservice svarer omgående meget venligt og hjælpsomt. Pakkerne er kommet dagen efter pakket flot og omhyggeligt ind. Produkterne er gode til rimelige priser. Denne webbutik kan varmt anbefales.

25 de septiembre de 2021

Respuesta de Hafaro

Hej Linda. Mange tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os. De bedste hilsner fra Hafaro

Har bestilt 4 Honningpuder hos Hafaro

Har bestilt 4 Honningpuder hos Hafaro, fredag den 4 sept. til betaling den 6 sept. og allerede leveret på min adresse den 7 sept. kl. 14.30 - og de får den største tak for en rigtig god service.
Ikke sidste gang jeg handler der.

Hilsen Vivian Voss

7 de septiembre de 2021

Respuesta de Hafaro

Hej Vivian. Mange tak for din bestilling og din anmeldelse - det er vi rigtig glade for. De bedste hilsner fra Hafaro.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.