Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eftersom jag måste klicka i en stjärna så skriver jag att det var - 5 stjärnor istället. Beställde en vara och fick en helt annan och när jag ringer dom om detta så går det inte att få tag på dom.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fungerat väl med leverans, vqror motsvarade förväntningar , fanns mkt bra bilder ur alla vinklqr på hemsidan. Även efteråt kontaktade de via mail och kollade att allt var till belåtenhet, mkt proffsig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Började dåligt med bristfällig kvalitet och felskickade varor. Mest irriterande var uteblivna svar på mina Mail. Nu har de dock rättat till allt och betalat tillbaka för de bristfälliga varorna. Ser... Ver más

3,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Oseriöst

Mejlar enligt instruktion om en returetikett, får ett mejl om att jag skall recensera min beställning... verkar inte helt seriöst tyvärr.

16 de marzo de 2026

Skitkvalitet och skitservice

Jag är utan varor och 500 kr fattigare!!!

Jag har köpt varor som var urdålig kvalitet, jag mailar dom bilder och säger att jag vill reklamera pga kvaliteten. Inget händer på 14 dagar, jag mailar igen och säger att jag inte fått någon återkoppling.

Efter 19 dagar mailar dom tillbaka och säger: Vad tråkigt att dom inte passar jag skickar en returfraktsedel.

Jag skickar tillbaka varorna med vår mailkonversation utskriven och bifogad.

En vecka senare har jag inte hört något och inte fått tillbaka mina pengar. Jag mailar dom och undrar vad som händer att dom ju fått tillbaka varorna.

Då får jag svaret att dom kan betala tillbaka 40% av beloppet.

Jag är alltså utan varor och 500 kr fattigare, vad är det för företag?!

11 de marzo de 2026

Noll stjärnor blir det

Har mailat flera gånger men inget svar , har nu skickat tillbaka varan där jag fick betala 66:- ( jag fick betala för deras fel ) så detta företag är under all kritik och jag kommer inte att köpa något från dom igen.

26 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lite få bilder på vissa produkter

Uppdaterade mitt tidigare sämre betyg (1/5). Var missnöjd med att jag upplevde att en produkt inte motsvarade produktbilden (fanns bara en bild). Påtalade detta och ville ha fri frakt tillbaka, vilket först nekades. Men sen fick jag trots allt fri frakt. Vilket gör att jag anser att företaget gjort rätt för sig och förtjänar ett godkänt betyg, även om det innebar visst krångel för mig med att skriva ut returetikett osv.

18 de febrero de 2026

Extremt dåligt kundbemötande

Extremt dåligt kundbemötande. Dålig kommunikation och svåra att få tag i. Köpte ett par tofflor till min pojkvän i julklapp i den storlek alla hans andra skor är. När han öppnade tofflorna i mellandagarna, då det var först då vi kunde träffas, var de på tok för små. Det framgick inte på hemsidan någonstans att de skulle vara små i storlek. Kontaktade Haika på en gång, dröjde flera dagar innan jag fick svar att jag fick göra en retur och beställa ett nytt par. Frågade på en gång om jag behövde betala för returkostnaden, dröjde återigen flera dagar innan jag fick svar att det behövde jag göra. För ett byte känns det extremt trist, speciellt när det som sagt inte framgick någonstans att de skulle vara små i storleken. Nu vet jag inte ens om en större storlek hade passat. Svarade med dessa synpunkter på en gång, men nu har det återigen dröjt flera dagar utan svar tillbaka. Nu har det dessutom gått mer än 30 dagar sedan jag mottagit varan eftersom det har dröjt med att få svar från Haika, så nu vet jag inte heller hur de ställer sig till det, vilket även det lär väll dröja flera dagar innan jag får svar angående. Som student är både priset för tofflorna och priset för tofflorna betydelsefullt för mig, vilket har lett till att denna situation gett mig mycket oro. Samt att det är tråkigt att min pojkvän inte kan få sin julklapp jag var så exalterad att ge honom. Spara dig själv huvudvärken och ångesten och beställ inte härifrån.

10 de enero de 2026

Katastrofalt kundbemötande

Katastrofalt kundbemötande. Skulle verkligen inte rekommendera. Dålig kommunikation från start till slut. Ingen information om för spårning, inga svar från kundtjänst, ingen information om att retur gått igenom.

Produkterna var fina men väldigt små storlekar att det inte ens går att gissa sig till vilken storlek man behöver.

23 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gjorde en ytterligare beställning inför…

Gjorde en ytterligare beställning inför julen med klappar till familjen. Beställde flera par tofflor samt ett 3-pack strumpor i merinoull. Tyvärr fick jag bara ett par strumpor, vilket jag inte kunde med att ge i julklapp, så fick bli ett kuvert till den personen istället. Tråkigt för tofflorna var det inget fel på, kasst att falla på slarv vid orderplock! Kommer inte beställa härifrån mer.

15 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Otroligt dålig hantering av retur/byte…

Otroligt dålig hantering av retur/byte av tofflor.
Kontaktade företaget 4/12 om byte etikett. De svarade inte på flera dagar. Beslöt då att beställa annan strl för att hinna få till jul och idag den 26/12 har de ännu inte hanterat vår retur.

4 de diciembre de 2025

Fungerat väl med leverans

Fungerat väl med leverans, vqror motsvarade förväntningar , fanns mkt bra bilder ur alla vinklqr på hemsidan. Även efteråt kontaktade de via mail och kollade att allt var till belåtenhet, mkt proffsigt skött

4 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans! Jättefina tofflor i bra kvalitet.
Lite svåra att få tag på men annars jättebra.

10 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra pris och snabb leverans

Så bra priser på kvalitetsprodukter, och supersnabb leverans trots att det är ett mindre företag. Trevlig kundtjänst också som jag behövde kontakta för att jag angett fel mobilnummer i beställningen.

8 de diciembre de 2025

Kommentar från Haika Adventure AB

Kommentar från Haika Adventure AB

Vi på Haika Adventure AB vill först och främst tacka alla kunder som handlar hos oss. Vi har tiotusentals kunder varje år, och de allra flesta får sina varor snabbt och utan problem. Men även om vi alltid strävar efter att allt ska fungera felfritt, så händer det ibland att något går fel – antingen från vår sida eller på grund av exempelvis felaktiga kontaktuppgifter eller adresser vid beställning.

När sådant inträffar försöker vi alltid lösa det så snabbt och smidigt som möjligt. I vissa perioder kan det bli hög belastning och längre svarstider än önskat, och det arbetar vi kontinuerligt med att förbättra.

Det viktigaste för oss är att alla kunder – oavsett vad som gått fel – får hjälp och en lösning i slutändan. Vi får många fina mejl från nöjda kunder varje vecka, och det uppskattar vi enormt.

Tack för all feedback och för att ni ger oss möjlighet att bli ännu bättre.
Toni – Haika Adventure AB

20 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vid retur betalade inte företaget…

Vid retur betalade inte företaget tillbaka pengarna förrän efter flera veckor (månader) och en mängd återkopplingar. Efter att hotat med anmälningar till ARN mm blev pengarna tillslut insatta men med mycket otrevliga svar tillbaka om att jag kontaktat dem på fel sätt (det fanns bara mail) mm.

1 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.