Hailey's Jewelry House Opiniones 1008

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt snabb service. Beställde en Onsdag och hade leveransen dagen efter. Halsbandet var lite för kort. Inga problem alls att få en retursedel och skicka tillbaks. Pengarna kom ett par dagar ef... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk service! Snabb på mail, snabb och tillmötesgående i förfrågningar. Otroliga smycken dessutom. Kommer definitivt vända mig hit nästa gång jag ska köpa något, även rekommendera nära och... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är så glad att jag handlade här ifrån. Speciellt mycket tack till Rebecka (Smyckesrådgivare) På Hailey´s jewelry house i Sverige, hon var så hjälpsam och skickade bilder på fela olika ring förs... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb frakt, behövde ändra storlek och det gick också supersnabbt. Man fick bra hjälp vid frågor och smycket kom hem, ser ut som nytt i en otroligt fin ask. Rekommenderas!

1. Joyería

Escrito por la empresa

At Hailey's Jewelry House we offer exclusive gold- and diamond jewelry, restored in Sweden to mint condition at prices up to 70% lower than industry average. Our vision is to revolutionise the entire jewelry industry by offering climate friendly jewelry at fair prices, always in better than new condition. In a world overwhelmed by mass-produced products, gold jewelry is typically worn for an average of 10.2 years. A piece from Hailey’s doubles that lifespan to 20.4 years.

We’re shaping the future of jewelry together, today and tomorrow.

Escrito por la empresa

Restored by hand in Sweden.
We restore every piece of jewelry in‑house at our Stockholm, Sweden workshop, with our own skilled goldsmiths and jewelers. Combining advanced technology, masterful craftsmanship, and genuine passion, we bring jewelry back to a condition that’s better than new. Fair prices, a sustainable choice, and uncompromising quality and feel — this is the jewelry of the future.

Our collections

Fall in love with our beautiful necklaces, rings and much else.

4,9

1 estrella

Ha contestado el 14% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service! Snabb på mail, snabb och tillmötesgående i förfrågningar. Otroliga smycken dessutom. Kommer definitivt vända mig hit nästa gång jag ska köpa något, även rekommendera nära och kära!

7 de abril de 2026

Otroligt snabb service

Otroligt snabb service. Beställde en Onsdag och hade leveransen dagen efter.
Pengarna kom ett par dagar efter att jag fått meddelande om att de mottagit returen.
Toppen-service :-)

18 de marzo de 2026

10/10

Otroligt well-curated utbud till fantastiska priser. Bästa service i stan också. Snabb hantering.

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är så glad att jag handlade här…

På Hailey´s jewelry house i Sverige, hon var så hjälpsam och skickade bilder på fela olika ring förslag om och om och var så tålmodig och hjälpsam och ville att det skulle kännas rätt för mig. Och det gjorde det till slut… och hon sa ja :)

Ps. Var lite nervös över att hands dyr ring online så jag tog den till mig lokala smyckes butik och testade både guld och diamanter och han sa att guldet var 100% äkta och att diamanterna var av de finaste kvaliteten, de gav fullt utslag på hans mätare så SUPER NÖJD! Speciellt med Rebecka! Tack!

4 de abril de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.