5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kathrine er uden tvivl den frisør jeg har alt min tillid til, iforhold til mit hår. Hun er yderst professionel og kan sit håndværk!
Hun har min varmeste anbefaling! ⭐️
Hun har min varmeste anbefaling! ⭐️
Jeg kan kun give Katrine sindholdt mine varmeste anbefalinger. Fra det øjeblik man træder ind af døren, føler man sig velkommen og i trygge hænder. Frisøren lyttede virkelig til mine ønsker og kom med professionel vejledning, som resulterede i den flotteste klipning og farvning, jeg længe har fået. Professionel, dygtig og utrolig behagelig service.
Jeg kommer helt sikkert igen!
Den bedste service man kan få😍
Får altid en skøn velkomst, min oplevelse er altid go!
Kan helt klart anbefale det her sted, hun svare altid på mine beskeder og svare hurtigst muligt, giver en professionel service, og altid lytter til ens ønsker og fuldføre dem til punkt og prikke. 😄
Går altid hjem med et smil på læben
Der er altid super god service i salonen, jeg er blevet klippet dernede af dygtige Katrine rigtig mange gange, og bliver ved med at komme der!
Hun er klart en anbefaling værdig😍
Katrine er den dygtigste frisør du finder. Jeg har aldrig oplevet nogen der kan farve mit hår til perfektion som Katrine kan. Hun har så meget styr på sit håndværk og er en fornøjelse at sidde i stolen hos hver gang. Hun anbefales varmt til alle der ønsker sig et lækkert smukt hår.
Jeg er i flere år kommet nede i Katrines salon, jeg må bare erkende hun er den bedste! Helt specielt også til påsætning af extensions. Katrine får mine aller varmeste anbefalinger her fra! 🤩🌟
Katrine er virkelig dygtig, og jeg går altid ud af salonen med det flotteste hår.
Må desværre erkende at Katrine er meget uprofessionel og respektløs. Har før oplevet aflysninger i sidste øjeblik men at står foren hendes frisørsalon på aftalte tid og at døren er låst , hun tager hverken telefon eller svarer på beskeder. Havde heller ikke aflyst tiden. Det er meget umodent og respektløst over for andre mennesker og deres dyrebar tid. Ville ikke anbefale dette sted til nogen !
Det her er uden tvivl den dårligste oplevelse, jeg har haft med en frisør. Hun overholder overhovedet ikke sine aftaler. Første gang aflyser hun i sidste øjeblik pga. sygdom – fair nok – men bagefter ignorerer hun fuldstændigt mine beskeder. Anden gang møder jeg op til en salon, der er helt lukket og mørklagt. Ingen aflysning, ingen besked, intet svar. Jeg stod og ventede i næsten en time, før jeg måtte tage hjem igen. Det er dybt uprofessionelt og totalt respektløst. Hold jer langt væk – det er spild af både tid og energi.
Más información sobre otros tipos de reseñas.