Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke, bijzondere haarspeld gekocht en er waren meerdere instructiefilmpjes beschikbaar om te zien hoe je hem moet gebruiken. Erg handig. Bestelling was snel verstuurd en goed verpakt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruime sortering met niet alledaagse haaraccessoires. De spelden zijn in het echt zelfs nog mooier dan op de site!!! Netjes verpakt in transparante stoffen cadeauzakjes. En ook nog een paar l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aangegeven dat er iets niet op voorraad was, betaling terug gestort en met een vriendelijk kaartje dit alles vermeld.

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda
  2. Tienda de productos capilares

Escrito por la empresa

De haarsieraden collectie van Hairpin.nu is uniek en handgemaakt, originele sieraden voor je haar. Haarspelden, Hairclips, Hairpins, Haarbanden, Haarklemmen, Scrunchies & meer Kadootje nodig? Ruime keuze uit de leukste fashion items. Wij verzenden de HAIRPIN order vanaf 20,- gratis binnen NL, dus twijfelen is niet nodig!

4,8

1 estrella

Goed

9 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keer op keer, zeer tevreden

Producten zijn altijd mooi verpakt en je hebt ze snel binnen. Het blijft leuk de collectie buttons en haar pins uit te breiden. Service voelt persoonlijk aan en mede daardoor heb ik al meerdere aankopen gedaan, en er volgen er vast meer.

24 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie sieraden voor in het haar.

Ruime sortering met niet alledaagse haaraccessoires.

De spelden zijn in het echt zelfs nog mooier dan op de site!!!

Netjes verpakt in transparante stoffen cadeauzakjes.
En ook nog een paar leuke haarelastieken cadeau.

Heel leuk om cadeau te geven of te krijgen en in dit geval een verwennerij voor mezelf.

4 de abril de 2026

Een aanrader

Alles is met liefde en zorg ingepakt. Er is aandacht aan besteed. Dit is voor mij een reden om hier vaker te bestellen.

29 de enero de 2026

Prachtig

Mooie haarspelden. Er is veel keuze in kleuren en stijlen. Vriendelijke eigenaresse die de haarspelden zelf maakt. Behulpzaam op de mail. Het brievenbuspakketje is netjes en zorgvuldig ingepakt. Tweede keer besteld. Ik ben heel blij met de spelden die prettig dragen. En ga ze nu cadeau doen.

31 de enero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het pakketje ziet er mooi uit. Netjes verpakt met wat extraatjes.
Hairpin is op zich goed. Je mocht zelf 3 buttons uitkiezen bij de hairpin. Helaas heb ik 3 totaal andere gekregen. 2 ervan lijken erg op elkaar. Ik had speciaal 3 uitgezocht die mooi passen bij mijn haar en de kleur kleding die ik draag. Helaas deze niet ontvangen. Wel laten via een berichtje maar geen reactie op gehad
Jammer maar het is te duur om het terug te sturen en dan alleen 3 buttons te bestellen ivm verzendkosten.

11 de diciembre de 2025

Prachtige haarspeld

Prachtige haarspeld, ben er heel blij mee. Je kunt hem zelfs verbuigen en instellen zodat hij wat strakker zit. Snel verstuurd en mooi verpakt!

16 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.