Valorada con 5 estrellas sobre 5

Donderdag heb ik bij Hairtec dhi haartransplantatie gehad. Ik ben heel tevreden. alles was perfect (communicatie en de uitvoering). Ik wil het team Yagmur van Hairtec bedanken. Alle dames waren h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb augustus ‘25 mijn haartransplantatie gehad. Ik was de eerste 6 maanden best sceptisch want het leek niet veel te veranderen. Maar rond maand 7 gebeurde ineens magie. Het leek wel letterli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb hele goede ervaringen gehad sinds ik bij Hair Tec in Delft mijn PRP doe. Bij Deria wordt ik altijd vrolijk ontvangen en ze werkt heel efficiënt en zorgvuldig. Ik kan altijd een praatje maken me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Over mijn ervaring bij Hairtec ivm dhi haartransplantatie kan ik alleen maar tevreden zijn. Op alle gebied was alles perfect van vooraf begeleiding, communicatie en de uitvoering. Dank aan gans h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica de trasplante capilar

Escrito por la empresa

Hierdoor onderscheiden wij ons als Haarkliniek: Wij gaan uit van uw persoonlijke wens en geven u een realistisch advies voor het best haalbare resultaat. Als uw wens niet realiseerbaar is, dan hoort u dat ook eerlijk van ons. Wij streven als team altijd naar betrouwbaarheid en transparantie, want wij vinden een tevreden cliënt het beste eindresultaat! Uw haarwens staat centraal bij Haarkliniek Hairtec en wij verzekeren u de beste kwaliteit met onze 3 Hairtec Haarkliniek garanties: 1. De beste kwaliteit met onze tevredenheidsgarantie: Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Een natuurlijk ogend kapsel, waarbij uw gezicht zijn esthetische uitstraling behoudt, is voor ons de graadmeter van kwaliteit. Daarbij schenken wij aandacht aan de haargroeirichting en de maximaal mogelijk haalbare haardichtheid die voor u van toepassing zijn. Omdat wij alleen met ons eigen team werken kunnen we deze kwaliteit altijd garanderen. Wij nemen tijdens de behandeling ruim de tijd voor u, want een basis van begrip en vertrouwen is essentieel om een goed gevoel te hebben. En stel, u bent alsnog niet volledig tevreden over het eindresultaat na het herstelproces? Dan bekijken we samen met u hoe we alsnog het positieve gevoel kunnen bereiken. Die garantie krijgt u ook van ons! 2. Levenslange groeigarantie: Een haartransplantatie is een bewezen methode om het gebied waar uw haren zijn uitgevallen blijvend te herstellen. Wij geloven in onze kwaliteit en geven u daarom een levenslange groeigarantie op de geplaatste haren. Dus bij eventuele tekortkomingen herstellen wij (indien dit medisch mogelijk en verantwoord is) volledig gratis de betreffende zone(s) en krijgt u hetzelfde nazorgtraject nogmaals door ons aangeboden. 3. Transparantie en één totaalprijs: Een haartransplantatie is een kostbare en blijvende ingreep. Wij beseffen goed dat het daarom best ingewikkeld is om de juiste keuze te maken; welke behandeling past het beste bij u en bij welke kliniek heeft u het fijnste gevoel? Om u daarbij te helpen garanderen wij u een transparant advies. Wij leggen u stapsgewijs uit hoe het behandeltraject verloopt en na het adviesgesprek kunt u thuis rustig nadenken of u akkoord bent met ons aanbod. U krijgt daarbij van ons altijd één totaalprijs voor het gehele traject dus u heeft achteraf geen verrassingen over bijkomende kosten.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne kliniek met de juiste zorg!

Omdat mijn haarlijn iets terug liep, heb ik ervoor gekozen een haar transplantatie te doen.
Ondanks dat het niet heel erg nodig was ben ik heel blij dat ik het heb gedaan want na 12 maanden zie je zo'n extreem groot verschil!
Helaas vind ik het om meerdere redenen niet fijn om met mijn foto's op het internet te staan maar had het graag met jullie gedeeld.

Als je zoekt naar voor een haartransplantatie zoek dan niet verder!
Bij Hairtec wordt je heel goed ontvangen en staan ze van begin tot het einde voor je klaar!
Zo word je netjes gebeld om te vragen hoe het gaat. En zijn ze heel secuur in de na behandelingen.

Het voelt inmiddels bijna als thuis komen!

5 de marzo de 2025

Beste ,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en aanbeveling! Dat doet ons uiteraard goed om te vernemen.

Met Ha(i)rtelijke groet, van ons team

Een dikke 10!!!

Een zeer fijne ervaring gehad bij Hairtec!
Vanaf het intake gesprek al een goed gevoel. Er wordt hier echt de tijd voor je genomen. Er is een goede uitleg van de stappen en ook tijdens de behandeling wordt steeds gevraagd hoe het met je gaat. De behandeling is mij heel erg meegevallen.
Ik kan iedereen die overweegt een haartransplantatie te laten doen Hairtec aanbevelen.
Naast de kundigheid van de kliniek zijn de mensen ook heel lief en betrokken. Blij dat ik hier mijn behandeling heb laten doen.
Een dikke 10!!!

14 de febrero de 2025

Beste Marianne,

Wat een mooi compliment en fijne woorden! Het was ons een genoegen om je te mogen assisteren!

Met Ha(i)rtelijke groet van ons team

Zeer tevreden!!

Ik ben zeer tevreden over mijn haartransplantatie bij Hairtec! Vanaf het begin werd alles duidelijk uitgelegd en was de communicatie gedurende het hele traject uitstekend. Elke stap werd zorgvuldig toegelicht, waardoor ik mij op mijn gemak voelde. De professionele en vriendelijke aanpak gaf mij veel vertrouwen in het proces. Ik zou Hairtec dan ook aan iedereen aanraden die overweegt een haartransplantatie te ondergaan!

3 de febrero de 2025

Respuesta de Hairtec Haarkliniek

Bedankt voor je mooie review. We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met je haartransplantatie.

Onze doelstelling is om al onze patiënten een professionele en comfortabele ervaring te bieden, en het doet ons goed om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Ook dank voor het aanbevelen aan anderen. Dat heeft toch meer waarde als objectieve mening.

Geniet van je resultaat en mocht je in de toekomst vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Met Ha(i)rtelijke groeten van ons team

Fantastisch team, fantastisch resultaat

Bij andere klinieken geweest voor een consult en ik was er nooit van overtuigd om de stap te nemen. Ik wil niet aan de medicatie (finasteride / minoxidil) mijn hele leven dus het antwoord was altijd dat het niet mogelijk was het gewenste resultaat te behalen.

Ook de prijs en hoeveelheid haartjes was bij andere klinieken altijd de reden dat ik dacht: Dan heb je nog niet het resultaat, maar wel 7k kosten. Totdat: Ik voor een keer bij Hairtec langs ging voor een laatste consult. Resultaat van het zeer prettig gesprek: Gezien mijn leeftijd 40 is medicatie niet perse nodig en mijn donorgebied was erg goed dus het is mogelijk om zowel kruin als terugtrekkend haarlijn te doen. De prijs en hoeveelheid haartjes waren erg goed voor in Nederland dus toch de stap genomen.

Een flinke behandeling wat ik lichtelijk had onderschat, maar met superbegeleiding. Erg vriendelijk personeel overal, goede lunch, professioneel team en na de lange dag begon het herstel. In tegenstelling tot andere klinieken (van vrienden gehoord) heb je hier veel contact momenten na de behandeling om te controleren hoe het herstel gaat. Al bij al echt een top kliniek die ik nu aan iedereen aan kan raden. Het mooie is dat het resultaat zichzelf verkoopt en ook kennissen die naar Turkije zijn gegaan, begrijpen goed dat het resultaat hier, de nabehandeling en de prijs reden genoeg is om een vervolgbehandeling indien deze nodig is, ook hier te laten doen. Super tevreden dus mijn dank is groot.

10 de enero de 2024

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling. Het doet ons enorm goed om te lezen dat u zich bij ons op uw gemak voelde en dat wij u hebben kunnen overtuigen om deze belangrijke stap samen met ons te zetten.

Wij begrijpen dat het nemen van zo’n beslissing niet eenvoudig is, en het is fijn om te horen dat onze aanpak, begeleiding en nazorg naar wens zijn geweest. We streven er namelijk naar om onze patiënten niet alleen tijdens de behandeling, maar ook in het herstelproces optimaal te ondersteunen.

Wij blijven graag voor u klaarstaan, mocht u in de toekomst nog vragen of ondersteuning nodig hebben.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in ons.

Met Ha(i)rtelijke groet,

Kale kruin

Sinds enkele jaren heb ik helaas een kale kruin gekregen. Ik heb in april dit jaar een DHI haartransplantatie laten doen om deze kale plek te laten verdwijnen. Na 8 maanden is de kaalheid reeds volledig verdwenen en dit ondanks mijn leeftijd 65+.
Ik ben zeer tevreden over Hairtec, zowel qua opvang, begeleiding, resultaat en betrokkenheid. Er werden zelf iets minder grafts verplaatst, waardoor ik een stukje betaling terug gestort kreeg. In België betaal je sowieso een stuk meer voor deze behandeling. Maar uiteraard doen we het enkel voor het resultaat en dit zeker TOP. Hartelijk dank voor het ganse traject.

8 de abril de 2024

Beste Marc,

Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor de mooie en vriendelijke woorden. Het resultaat mag er zeker zijn, maar uw sportieve levensstijl en sterke haarfollikels hebben absoluut bijgedragen aan dit prachtige eindresultaat.

Wat betreft het terugbetalen: uiteraard betaalt de patiënt alleen voor wat hij/zij daadwerkelijk vraagt. Als het uiteindelijk blijkt dat iemand teveel heeft betaald, wordt dat meerbedrag vanzelfsprekend teruggestort. Want we hechten veel waarde aan volledige transparantie in onze prijzen.

We zien u graag bij de eindcontrole om samen naar een geslaagd resultaat te kunnen kijken.

Met Ha(i)rtelijke groeten!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurgesteld in PRP-behandeling…

Zeer teleurgesteld in PRP-behandeling bij Hairtec

Ik heb vijf PRP-behandelingen ondergaan bij Hairtec, maar ben ontzettend teleurgesteld in het resultaat. De behandeling was erg prijzig en duurde telkens maar vijf minuten, wat totaal niet in verhouding staat tot de kosten. Ondanks de hoge prijs heb ik helaas geen verbetering gezien – integendeel, mijn haaruitval is juist erger geworden, en ik heb nu zelfs kale plekken gekregen na de behandelingen. Dit is erg frustrerend en emotioneel zwaar. Ik had van Hairtec meer deskundigheid en betere resultaten verwacht, vooral gezien het bedrag dat ik heb betaald.

22 de noviembre de 2024

Geachte heer Gunes,

We vinden het vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent in de resultaten van uw PRP behandeling.

Tijdens het intakegesprek geven wij aan dat de effecten van een PRP-behandeling per persoon kunnen verschillen. Daarom kunnen we bij een haarbooster ook geen garantie op succes geven. Maar uiteraard spannen wij ons wel maximaal in om de patiënt te helpen om het haaruitval tegen te gaan.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat haarzakjes door de PRP behandeling tijdelijk in de telogene fase (rust- en uitvalfase) terechtkomen. Dit is een natuurlijke reactie op de behandeling. Daarmee maken de oude en zwakkere haartjes plaats voor gezondere en sterkere haren. Dit is een tijdelijke fase, en na enkele maanden begint het haar doorgaans sterker en voller terug te groeien. U zit nu precies in die fase en blijkbaar heeft u daar meer last van dan normaal het geval is.

Verder willen we opmerken dat u drie behandelingen heeft gehad, niet vijf. We hebben daarom contact met u gehad en aangeboden om een aantal aanvullende behandelingen in te plannen, zodat we samen kunnen beoordelen of het afronden van de kuur voor u meerwaarde wel zou hebben. Want halverwege een kuur stoppen geeft niet optimaal resultaat.

U was positief over het aanbod en ging hiermee akkoord, en de eerste vervolgafspraak werd meteen met u ingepland. Helaas bent u zonder tegenbericht niet op deze afspraak gekomen en hebben wij daarna herhaaldelijk geprobeerd contact (via telefoon en mail) met u op te nemen.

Het verbaast ons daarom dat u nu een negatieve beoordeling plaatst zonder eerst gezamenlijk naar de oplossing toe te werken. We staan vanzelfsprekend nog steeds open om dit met u aan te pakken en bieden u graag de mogelijkheid om alsnog gebruik te maken van de aanvullende behandelingen. Want wij gaan altijd volledig voor 100% tevredenheid van onze patiënten, maar daarvoor moeten we uiteraard wel de mogelijkheid krijgen.

Neem gerust contact met ons op via 015-7009755, zodat we alsnog een passende oplossing met u kunnen bespreken en uitvoeren.

Professioneel en vriendelijk

Na lang twijfelen over een oplossing voor het kaal worden, hoorde ik een advertentie op de radio. Thuis meteen op de website gekeken en me ingeschreven voor een intake. De intake is gratis en tijdens dit gesprek word er duidelijk uitgelegd wat de opties zijn. Wat ik erg fijn vond was dat er helemaal geen druk werd gelegd op meteen een besluit maken. Uiteindelijk heb ik besloten om voor haar implantatie te gaan.

Op de dag van de transplantatie werd eerst alles gecontroleerd, hartslag, bloeddruk e.d. De dag is super goed verzorgd en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Ook de lunch is goed verzorgd.

Ik adviseer Hairtech aan iedereen die een haartransplantatie wil. De zorg, begeleiding en nazorg is super geregeld en je kan ze tussentijds altijd bellen voor vragen.

17 de noviembre de 2023

Beste Peter,

Dank voor je vriendelijke woorden. We streven er natuurlijk altijd naar om ons uiterste best te doen voor onze patiënten. Het is fijn om te horen dat dit wordt gezien en gewaardeerd, en als die positieve ervaring breder wordt gedeeld, is dat natuurlijk helemaal geweldig.

Ha(i)rtelijke groet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige ervaring en een fantastisch resultaat!

12 maanden geleden heb ik een behandeling laten uitvoeren voor 4500+ grafts. Mega blij met het resultaat en met het volledige process. Ik voelde me ten alle tijden gesteund en verzorgd. Zowel tijdens de behandeling als bij de incheck momenten en de controles op locatie. Ik heb inmiddels al meerdere mensen deze plek aangeraden juist omdat ik zo tevreden ben met de persoonlijke aandacht.

Het was tijdens de operatie een lange zit, maar er werd constant gevraagd of ze wat voor me konden doen, zoals wat water brengen. Je had een persoonlijke dokter die je in principe alles kon vragen. Er werd ook een goeie lunch verzorgd, zeker niet mis!

Hoewel het voor 4500+ grafts een lange zit was, heb ik me niet verveeld, er hangen namelijk overal grote TV's dus ik heb fijn The Office kunnen kijken in de 12 uur dat ik daar gezeten heb. Het eerste deel dat je naar beneden kijkt duurde wel even. Maar daarna heb ik me niet verveeld. Alhoewel ik wel moe was haha.

Als ik ooit nog een keer een haartransplantatie nodig heb zal ik zeker weer terug komen bij deze locatie.

25 de octubre de 2023

Respuesta de Hairtec Haarkliniek

Hartelijk dank voor de mooie woorden. Het genoegen was geheel onzerzijds!

Met Ha(i)rtelijke groet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als je haar maar goed zit!

Ik irrirteerde mezelf al jaren aan mijn steeds groter wordende inhammen. Daarbij merkte ik ook dat mijn haar niet alleen dunner werd bij de inhammen, maar ook op mijn voorhoofd. Ik ben best ijdel en mijn haar is enorm belangrijk voor mij. Tenslotte toch een soort van visitekaartj van jezelf.

Na jaren van forums te hebben gelezen uiteindelijk de knoop doorgehakt om wat aan mijn inhammen te laten doen. Maar dan de keuze waar laat ik dit doen. Ik had voor mezelf al duidelijk dat ik dit iig niet in het buitenland wilde laten doen. Stel er waren complicaties dan wilde ik wel zsm naar de kliniek kunnen gaan voor advies dan wel behandeling. Door regelmatig forums te bezoeken las ik steeds meer over hairtec. Een vrij nieuw en jong bedrijf met goede resultaten en enthousiaste reacties. Ik heb nog verder onderzoek gedaan maar Hairtec bleef telkens terugkomen.

Hierop een advies gesprek ingepland. Destijds dit gesprek als zeer prettig en kundig ervaren. Men was in het gesprek heel eerlijk qua advies. Dit kunnen we voor jou doen en dan zal dit ws het resultaat worden. Wat ik heel positief vond en wat ik zeer heb gewaardeerd is de eerlijkheid en oprechtheid tijdens dit gesprek. Men gaf aan dat ik aan een bepaalde hoeveelheid grafts voldoende had terwijl ik zelf dacht meer nodig te hebben. Het uiteindelijke advies was dus een stuk minder en dus vielen de kosten ook lager uit als verwacht.

Deze communicatie heeft mij doen besluiten om voor Hairtec te gaan. September 2023 een behandeling ondergaan en geen haar op mijn hoofd die daar ook maar 1 moment spijt van heeft.

De ochtend van de opname werd ik hartelijk ontvangen. Er was voldoende ruimte voor vragen en iedereen was netjes en had een open en vriendelijke houding. De begeleiding was goed en ik werd goed op mijn gemak gesteld.

Eenmaal in de operatiekamer werd duidelijk, stap voor stap, uitgelegd wat er ging gebeuren en wat er van mij werd verwacht. Men begon uiteindelijk aan het verdoven van de huid. Niet het leukste gedeelte en soms wat pijnlijk, maar men praat je er goed doorheen. Nadat de verdoving zijn werk doet en de haren worden geoogst lig je comfortabel. Tussendoor word er regelmatig gevraagd hoe het met je gaat.

Begin van de middag stond er een heerlijke lunch klaar, waar je ook voldoende tijd voor krijgt. Niks geen haasten. Gewoon lekker op het gemak.

Na deze pauze werd er gestart met de implantatie. Dit proces werd ook weer goed uitgelegd. Onderwijl men bezig is met de implantatie kun jij lekker Netflixen. Op een gegeven moment begon de verdoving wat uit te werken en dit gaf ik aan. Hierop kreeg ik er meteen wat verdoving bij.
Aan het eind van de middagw as ik klaar met de behandeling. De uren zijn voorbij gevlogen. Voordat ik naar huis kon kreeg ik een tas met spullen mee en een stap voor stap uitleg wat te doen en waar rekening mee te moeten houden. Ik ging dan ook zorgeloos naar huis.

Na het weekend moest ik terugkomen voor de 1e controle. Hier ging men heel zorgvuldig te werk. Na 10 dagen wederom een controle waarbij mijn haar werd gewassen. Mijn genezing verliep zo goed dat ik op dat moment al bijna geen korstjes meer had.

In de weken die hierop volgde viel een groot deel van mijn geimplanteerde haar uit. Enorm balen, maar men had mij hierop al op voorbereid en dus was ik gerustgesteld.
In de maanden die volgden had ik regelamtig contact met Hairtec. Ik zag mijn haar ook steeds dikker worder en oh zo verschrikkelijke en gehate inhammen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Vanuit mijn omgeving kreeg ik ook veel complimenten op mijn haar. Over hoe mooi en natuurlijk men de haarlijn had gemaakt dan wel had geimplanteerd.

Nu ben ik inmiddels 1 jaar verder en dik dik tevreden over het eindresultaat. Ik ben af van mijn inhammen en mijn haar ziet er mooi vol uit met een natuurlijke haarlijn.

Ik lees in een review van iemand anders dat Hairtec op de dag van de operatie meer geld zou vragen etc. Nou, het tegendeel is waar. Men heeft bij mij gewoon meer grafts geplaatst dan waarvoor ik heb betaald. Dit werd aangegeven, maar hier werd totaal niet moeilijk over gedaan.
Hieruit blijkt maar weer hoe service gericht Hairtec is.

Complimenten!! Mijn haar zit weer goed 😊

15 de octubre de 2023

Geachte heer Claassen,

Wat een mooie samenvatting van de “reis” die u de afgelopen jaren doorleeft hebt. Je zou bijna denken dat het sluikreclame is, maar gelukkig hebben we dat niet nodig met zulke dankbare patiënten!

We zijn altijd zo eerlijk en objectief mogelijk over de mogelijk te behalen resultaten, want anders moet je als haarkliniek na een jaar uiteindelijk toch terugkomen op je woorden. Daar is uiteraard niemand mee geholpen.

We vonden u een plezierige patiënt en zijn blij dat u zo positief bent én dat deelt met anderen. Hartelijk dank daarvoor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij deze wil ik Hairtec Haartechniek bedanken voor de professionele aanpak en het behaalde resultaat

Bij deze wil ik Hairtec Haartechniek bedanken voor de uitmuntende en professionele behandeling. Het resultaat is na zelfs 6 maanden al verbluffend. De duidelijke voorbespreking, het professionele behandelplan, zelfs het haalbare resultaat werd overtroffen. Zeker een aanbeveling mocht je een behandeling overwegen. Alle lof voor het Hairtec team, Thanks.

10 de octubre de 2024

Beste Arno,

Hartelijk dank voor deze geweldige review!

Want wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het resultaat en onze werkwijze.

We doen ons uiterste best om iedere patiënt een professionele en persoonlijke behandeling te bieden en hun een gevoel van zekerheid en veiligheid te geven tijdens de operatiedag. Dus het is heel fijn om te weten dat je dit ook zo hebt ervaren.

We wensen je veel plezier met het resultaat en staan altijd voor je klaar mocht je nog vragen hebben. We zien je graag tegemoet bij je eindcontrole over een half jaar.

Met Ha(i)rtelijke groeten

PS: een kanttekening voor andere lezers. Na zes maanden is er bij iedere patiënt zeker al een zichtbaar verschil te merken, maar de uiteindelijke groei en dichtheid hangen volledig af van de hoeveelheid en sterkte van de beschikbare grafts (haarfollikels) die beschikbaar zijn in het donorgebied. Sommige patiënten hebben nu eenmaal meer ‘materiaal’ om mee te werken. We kunnen dat voor u in het adviesgesprek goed bepalen.

Place to be

Erg goede ervaring en ze gaven mij een veilig gevoel. Alles wordt verzorgd en er wordt goed op je gelet.

7 de octubre de 2024

Beste Sander,

Dank voor je positieve waardering!

Super blij!

Ik heb lang getwijfeld, maar ben ontzettend blij dat ik het gedaan heb! De ingreep zelf viel (op de pijnlijke verdoving na) ontzettend mee. De napijn was ongeveer twee weken niet fijn. Maar het resultaat na nu 10 maanden is dat ik weer in de wind durf te lopen, mijn zonnebril weer op mijn haar durf te zetten en me weer zeker over mijn haar voel!
Hairtec is professioneel, geeft duidelijke uitleg en is klant vriendelijk.

29 de septiembre de 2024

Beste Francis,

Hartelijk dank voor de mooie woorden. Jij moest blijkbaar iets doorbijten, maar gelukkig is het resultaat er ook naar. Veel plezier met je nieuwe haardos.

Ha(i)rtelijke groeten van ons

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hairtec heeft mijn leven veranderd

Normaal schrijf ik geen reviews..
Buiten het feit dat Hairtec dit verdiend hoop ik ook anderen te motiveren om de stap te zetten! Ik vond het verschrikkelijk om steeds weer mijn steeds kaler wordende hoofd in de spiegel te zien.

In Februari 2024 een haartransplantatie laten uitvoeren bij Hairtec.

Na lang onderzoek en gesprekken bij verschillende klinieken had ik het beste gevoel bij Hairtec.
De volledige dienstverlening is van begin tot eind geweldig!

Een dag na de behandeling werd ik gebeld hoe het met me ging, hoe ik had geslapen en dat als er nog vragen waren ik altijd kon bellen. Dit ervaarde ik als erg prettig omdat het ook allemaal nieuw is en het belletje niet had verwacht

De volledige nazorg en controles in de kliniek is ook top!

Een maand geleden mijn 6 maanden controle gehad en ik ben super tevreden over het resultaat.

Ik ben weer een gelukkig mens als ik mijn haar in de spiegel zie!

Ik wil iedereen van team Hairtec bedanken voor alle goede zorgen en het schitterende resultaat! Jullie zijn toppers!

17 de septiembre de 2024

Beste Sonny,

Dank voor je hele mooie en lovende woorden. Het is altijd fijn om terug te krijgen dat we gewaardeerd worden door onze patiënten. En zeker in deze vorm!

Ha(i)rtelijke groeten namens het gehele team toppers ;)

DHI behandeling Hairtec

Oktober 2023 heb ik bij hairtec mijn inhammen laten opvullen. In eerste instantie ga je op onderzoek uit naar welke methode en bedrijf het beste bij jou wensen en gevoel aansluit. Ik ben dan ook bij 3 verschillende bedrijven geweest, waarbij ik 3 keer een verschillende behandeling kreeg voorgelegd. Bij Hairtec sloot de DHI behandeling het beste bij mijn wensen en gevoel aan. Nu bijna een jaar later ben ik er echt super blij mee. Ik had het eigenlijk veel eerder moeten doen, het ziet er super natuurlijk uit. Mocht je twijfelen, dan zit je bij hairtec iig goed. Al heb ik uiteraard geen behandeling bij de rest ondergaan.

18 de octubre de 2023

Beste Rob,

Dank voor je fijne woorden en het aanraden van onze dienstverlening. We zijn uiteraard blij dat je blij bent!

Met Ha(i)rtelijke groet van ons team

SUPER

SUPER! Na 4 maand al resultaat! DOEN!

20 de julio de 2024

Geachte heer Provoost,

Dank voor het aanbevelen en bedenk u; het beste moet nog komen.

Met Ha(i)rtelijke groeten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste plek in NL (uitroepteken)

Eind 2023 kwam ik in contact met het team van Hairtec vanwege dat we voor mijn vrouw haar alopetia een onderzoek aan het doen waren. Voor mij was de uitleg en begeleiding zo veel beter dan we eerder bij andere klinieken hadden ontvangen dat ik voorzichtig vroeg of er ook wat aan die diepere inhammen wat te doen viel. Dit was de eerste keer dat ik er zelfs maar aan dacht om er iets aan te doen, maar vanaf het moment aan de balie voelde het meteen goed. Ondank dat ik verder nog best een flinke bos haar had, zou het wel heel erg mooi worden met de techniek die ze toepassen bij Hairtec. Meer haren op 1 plek om in 1 keer klaar te zijn na de behandeling. We zijn nu net een half jaar verder en na een jaar pas het echte resultaat, maar ik vind het nu al spectaculair! In 2023 werd ik weer 23 😅

7 de diciembre de 2023

Beste Dennis,

Dank voor je fijne woorden. Zoals je zelf aangeeft had je nog een prima bos met haar. Dus bij jou hebben nét wat meer accent aangebracht, om het te perfectioneren. Door de DHI methode kunnen we heel precies weken, en dat is zeker goed geslaagd.

We zien jou en je partner graag terug bij de eindcontrole.

Ha(i)rtelijke groeten van

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alleen maar WHAUW bij HAIRTEC!!

Van een dread-dame: want jah, ook met dreads is dit mogelijk lieve meisjes! ;-)

Alopecia is in mijn beleving op geen enkele leeftijd ok, dus die haartransplantatie moest gebeuren!

Maar hoe, wat en waar?

Na veel onderzoek, ervaringen van anderen, meerdere gesprekken elders, maar ook contact proberen te maken met partijen die gewoon niet reageren (slecht hoor!), kwam Hairtec voorbij. En YES!! Wát ben ik (vooral) dankbaar en blij met DE enige juiste keuze, in Nederland dan, hihi want over de grens ben ik niet geweest (en bleek ook niet nodig ;-)

Mijn ervaring bij Hairtec:
- het is een luxe om dit in NL op zo’n bijzonder hoog niveau te kunnen laten uitvoeren
- zij hanteren MEGA hoge standaarden op álle vlakken!!
- dus goede voorbereiding, duidelijkheid, begeleiding, zorgzaam, vriendelijkheid, hygiëne, geduldig, kundig, kwaliteit én kwantiteit
- ik ben daar continu met ontzettend veel liefde behandeld!

En wat ik extra heb mogen ervaren:
- er werd nét even iets meer getransplanteerd (zonder extra kosten)
- het duurt zolang het duurt, dus alles netjes afgemaakt, zonder de klok daarbij belangrijk(er) is
- Hairtec voelt direct als thuis komen

Nu bijna 8 maanden verder ziet alles er prachtig én vooral natuurlijk uit! Ik ben
meer dan zoZoZO blij dat ik deze stap heb genomen en MEGA dankbaar voor het resultaat!

Of ik dit na deze ervaring weer zou doen? Absoluut, haha maar dat is niet nodig, omdat mijn haartransplantatie bij Hairtec in één keer goed gebeurde! In tegenstelling wat elders uitgelegd werd dat ik de behandeling 2x zou moeten ondergaan (was dus NIET waar!) en dan tevens dubbele kosten zou hebben.

Mijn advies? Verder zoeken is niet nodig, bij Hairtec is waar THE MAGIC happens!

5 de diciembre de 2023

Beste Cappelle (naam is bekend bij ons),

Hartelijk dank voor je mooie woorden en positieve beoordeling. Daar doen we het uiteraard heel graag voor!

Groetjes van Team Hairtec

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb 6 juli 2023 haartransplantatie…

Heb 6 juli 2023 haartransplantatie laten doen. Zeer kundig en vriendelijk personeel. En dat alles voor een scherpe prijs.
8 juli 2024, 1 jaar na de inplantatie: resultaat is ver boven verwachting!

8 de julio de 2024

Beste Armando,

Dank voor je positieve waardering en heel mooi dat je zo tevreden bent.

Ha(i)rtelijke groeten van

Hairtec is TOP!

Mijn haren zijn erg belangrijk voor mij. Alleen de laatste jaren werd mijn haar zichtbaar dunner. Vooral bij de inhammen. Hier had ik veel moeite mee. Ik wist dat er een oplossing voor was, maar ik vond het lastig om die snap te nemen. Uiteindelijk besloten om er wat aan te laten doen en bij Hairtec uitgekomen. Het kennismakingsgesprek was ontspannen, fijn en oprecht. Ik wist gelijk wat mogelijk was. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken of ik met Hairtec in zee zou gaan ja/nee. Een prima prijs en prima communicatie. Ik ging er voor. In September 2023 dan ook mijn behandeling ondergaan en wat kan ik zeggen; ik ben super tevreden! Het ontvangst in de ochtend van de behandeling is goed. Heel fijn want je bent toch zenuwachtig op dat wat je te wachten staat. Alles wordt goed en stap voor stap uitgelegd. De behandeling zelf is vlekkeloos verlopen en helemaal volgens het boekje. De lunch in de middag is heerlijk en de mensen zijn lief, behulpzaam en zorgzaam. De instructies voor en na de behandeling zijn ook meer dan duidelijk en men is altijd bereikbaar. Nu drie kwart jaar later enorm tevreden met het resultaat. Mijn haarlijn is weer strak en mooi opgevuld. Ik krijg dan ook veel complimenten. En dit is nog eens niet het uiteindelijke resultaat. Mensen, twijfel niet en ga naar Hairtec. Zij luisteren naar de wensen en maken dromen waar.

19 de mayo de 2024

Beste Bas,

Wat een mooi compliment! We doen altijd ons best en als onze patiënten dat waarderen dan zijn we daar natuurlijk extra content over. Dank voor deze opsteker.

Tot bij de eindcontrole!

Groetjes Team Hairtec

Inhammen behandeld; haarbesparende aanpak

In de zomer 2023 besloten me te laten behandelen. Ik heb verschillende sites/partijen bezocht en uiteindelijk voor hairtec gekozen (wat voor mij steeds 1,5u rijden is). De site was helder. Goede informatie en veel foto materiaal over voor/na, met goede reviews, gaven de doorslag om daar de intake te doen.

In de zomer 2023 intake gehad met fijne mensen, en in september 2023 de behandeling gehad naar tevredenheid.
Wilde de (toenemende) inhammen behandelen maar wilde niet dat iedereen dat zag. Ik had middellang haar en koos daarom voor de haarbesparende oplossing. Ideaal. Niemand heeft het gezien of is het opgemerkt dat ik was behandeld (temeer omdat ik verder een goede dikke haardos van mezelf heb).

Bij de intake goede uitleg gekregen over de verschillende te behandelen gebieden waardoor gedeelte tussen de inhammen ook gelukkig is meegenomen. Die dunde ook uit en is nu weer vol.

Uitleg en voorlichting was helder. En ze hebben moeite gedaan om een datum te vinden op een korte termijn. Met wat gepuzzel kon ik ipv oktober al in september behandeld worden. Super fijn.

De dag zelf was goed geregeld. Wederom eerst goede uitleg en daarna in een fijne ruimte behandeld (ik lag goed en lekker muziek op de achtergrond). Tussentijds een goede lunch gekregen en wanneer het gevoelig werd, kreeg ik ook gelijk extra verdoving.

Weinig (na)pijn gehad. De weken/maanden die volgden ben ik goed ‘gevolgd’ via periodieke controlemomenten.

Nu 8 maanden later ben ik al zeer tevreden. Al vrij snel kwamen de haren en had ik de haarlijn weer terug.

Voor mij was het de investering waard.
Ik kan het anderen aanbevelen en als ik een ander gebied in de toekomst moet behandelen zou ik wederom naar hairtec gaan.

18 de mayo de 2024

Beste Youri,
Hartelijk dank voor de duidelijke en uitgebreide uitleg en waardering. We zijn er nog niet natuurlijk maar de basis is gelegd!

We zien je graag bij de eindcontrole!

Groetjes Team Hairtec

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.