La empresa ha respondido
spelade fortunium, snurrade över 600 g utan att få bounsspelet, spelat detta på andra casinon och där får man bonusen rätt ofta, så detta casino är bara ett stort jäkla scam, Efter svaret jag fick... Ver más
La empresa ha respondido
Alla online casino är kriminella, byggt på att kommer år folks pengar. Locka dem med stora jackpott som inte ens finns. Man borde förbjuda all casino spel och främst dom som sitter på malta.... Ver más
La empresa ha respondido
Hajper har blåst mig på ca 119000kr (två enskilda vinster)och kommer med ursäkt på ursäkt om att det granskas osv Ren blåsning!!! Samma spel dessutom!! 3 månader har gått och får inga mejl utan j... Ver más
La empresa ha respondido
⚡ Sveriges Online Casino & Betting 🎰 Slots, Live Casino, Roulette & Blackjack 💎 Stora Jackpots & Exklusiva Spel 🏆 Hitta spelet i matchen med Bet Builder och Player props 📱 100% Mobilvänligt 💬Svensktalande kundtjänst - dygnet runt 🎁 Bonus: Sätt in 200 kr - spela för 800 kr + 100 Free Spins Välkommen till Hajper – där allt går i högre tempo! Upptäck ett spännande online casino fullt av populära slots, live casino, roulette och blackjack, samt exklusiva spel och mas iva jackpots. Lås upp fler vinstchanser på ditt favoritspel för 1 kr extra per snurr med SuperCharge Jackpot. Den exklusiva jackpotten finns tillgänglig på tusentals spel i casinot & live casinot. Backa spelexperten Steven Lee Holmdahls bästa tips med succéspelet Hundringen. Varje dag hittar du en unik kombo på sajten att betta på tillsammans med många andra. HajperTipset är utmanaren där du får klassisk 1x2-betting med enkel navigering och stegrande jackpotsummor. Spela Blackjack & Roulette med professionella svensktalande dealers i populära Nordic Ruby Lounge. Hos Hajper handlar det om fart, underhållning och stora vinster. Spela smidigt på mobilen, njut av snabba uttag och ta del av våra bonusar och kampanjer för både casino och sport. ✅ Svenskt Online Casino med Licens ✅ Snabba uttag & säker spelmiljö ✅ Exklusiva Jackpots & Bonusar ✅ Nya spel varje vecka Besök www.hajper.com och upplev varför Hajper är Sveriges snabbaste online casino! 18+. Spela ansvarsfullt. www.spelpaus.se
sveavägen 167, 11346, Stockholm, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Satte in 200 i utbyte mot 800 bonus. Blir utkickad ur spel för jag jag enligt hajper bettar mer än 50 kr även fast jag sitter vid ett 10 kr bord och bettar minimum. Fick också 100 gratis spins på 1 kr var och när jag försöker använda dem blir jag också utkickad och får samma medelande. Antingen är det något fel på hemsidan eller så är detta något som görs medvetet oavsett vad rekommenderar jag att spela någon annanstans

Respuesta de Hajper Casino
dessa hor ungar ringer och väcker mig på morgonen vilka pajaser

VARNING SCAM CASINO!
Kommer kontakta ARN för utbetalning av vinst🫡

Bästa casino!
Jag tycker hajper är bra casino man kan vina.
Jag fick vinna 5 gånger 15😊

Respuesta de Hajper Casino
Efter svaret jag fick här.. så testade jag och spelade igen. och scam casinot fortsätter blåsa folk. testade att satsa mer men det som vanligt tydligen på detta scam fick spelet att ge en 10 del av normal vinst.. varenda gång ett casino vill att du ska ta kontakt med det är bara så dom kan be dig att dra åt hel... men inne på omdömen ska dom verka så "förstående# håll er i från detta scam

Respuesta de Hajper Casino
Missa tusenbomben största scammen spela aldrig här!!!!!!!

Respuesta de Hajper Casino
Sämsta casino Det hakar upp sig de förlorar man pengar på det
Inget jag skulle rekommendera

Respuesta de Hajper Casino
La in och spelade som man alltid brukar göra, lyckade att vinna en slant men gick ej att ta ut. Det enda som kommer upp är "bearbetar" och när man skriver till supporten får man till svars "vänta"
Så om du får suget att spela på ett online casino, välj inte hajper!!

Respuesta de Hajper Casino
Man borde förbjuda all casino spel och främst dom som sitter på malta.
Ni borde får struk dygn runt och dom som ger er licensen till er borde åker in i 20 år.
Det ni gör är kriminellt och inget annat!

Respuesta de Hajper Casino
rutten sida , alla andra är bättre än denna , vill du ge dina pengar bort gratis , kör

Respuesta de Hajper Casino
Nästintill omöjligt att vinna något. Om du nu väl skulle vinna, vilket är extremt sällan, så kan du glömma att få ut dina pengar.
Så kort och gott, har ni tänkt att sätta in pengar och spela på denna sida- gör det ej. Ni kommer aldrig se pengarna igen.

Respuesta de Hajper Casino
Yesterday, during the bonus round in the Book of Dead game, my fiancé won over 800 coins at a stake of 20kr. After the last spin, when the money was supposed to be added to the balance, a message suddenly popped up saying that the game time had expired. The money was not added to the account. In the chat, a lady wrote that she was unable to help and would

Respuesta de Hajper Casino
Helt Klart de verkar som jag åtminstone inte är unikt fall . sätta in pengar o spela upp de går helt klart som det ska . men när man vill däremot göra uttag på exakt samma konto som man använt för insätt då börjar de skita sig i smidighet .. mitt uttag bara försvann och saldo nollades men de helt omöjligt och se nåt angångde uttags transaktion på 4000sek Det är ingen som hjälper heller . Helt klart Scam sida när de kommer till utbetalning men de inget annat än bedrägeri , stöld och oseriös kund service

Respuesta de Hajper Casino
Köpte en bonus och när bonusspelet var avklarat försvann vinsten spårlöst, jag testade allt för att kontrollera om det var nåt strul med internet men icke, det var hajper som tog tillbaka vinsten antar jag. Väntat ett bra tag nu men Kundtjänst gör ingenting för att åtgärda problemet, jättetråkigt.

Respuesta de Hajper Casino
Ren blåsning!!! Samma spel dessutom!!
3 månader har gått och får inga mejl utan jag får ligga på dom på chatten och den är hel kass för "agenterna" har ingen aning om vad de skriver om,skriver om fel saker och ber om.ursäkt för att de blandat ihop oss som chattar.
SPELA INTE PÅ HAJPER FÖR VINNER DU SÅ FÅR DU INTE DIN VINST !!!

Respuesta de Hajper Casino
Jag vann pengar på Hyper casino men har inte fått mina pengar än. I maj vann jag pengar. Jag försökte sedan ta ut dem kort därefter men fick varken pengarna eller hjälp.
Efter det har jag kompletterat med otaliga uppgifter och skickat flera mejl och kontaktat dem på chatten. De ber bara om samma uppgifter trots att jag redan har skickat in dem. Nu har det gått 3 månader och 13 dagar men jag har inte fått mina pengar än, betalningen behandlas fortfarande och jag får inte ens svar på mejl längre.

Respuesta de Hajper Casino
Detta företag är opålitligt samt orimligt, jag vann pengar, tog ut dem, vänta 72 timmar (utan svar från deras kundtjänst) jag ringde skicka mail samt skrev till deras Instagram. Sedan fick jag ett svar där dem krävde följande: Pass – både fram- och baksida, tydliga och giltiga
Personbevis från Skatteverket – inte äldre än 90 dagar
Kontoutdrag – tre månader, med namn, adress, logotyp, kontonummer
Face-ID – bild på mig + pass + lapp med dagens datum
Bevis på insättning – inklusive transaktionsnummer och skärmdump från insättningstillfället
Lönespecifikation – från senaste 3 månaderna (!)
Bevis på Swish – logga in i banken och visa att mitt nummer är kopplat
Fotokopia av pass med stämpel från notarie eller advokat
Jag ska nu anmäla detta företag och hoppas att det hjälper, men SPELA INTE HÄRIFRÅN.

Respuesta de Hajper Casino
Más información sobre otros tipos de reseñas.