Bij Hakketjak houden we het graag simpel. Wij verkopen uitsluitend complete sets scherpe keukenmessen met een strak ontwerp en een Nederlands tintje. We vinden dat goede keukenmessen niet overdreven duur of ingewikkeld hoeven te zijn. Daarom richten we ons op kwaliteit, een eerlijk prijspunt en service die net zo scherp is als onze messen. Samen met onze verzendpartners Monta Fulfilment en PostNL zorgen we ervoor dat elke set veilig wordt verpakt en snel wordt geleverd. Bestel je voor 23:45 uur, dan heb je je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Dat lukt in 96% van de gevallen. Twijfel je nog? Bekijk onze messen in actie op social media. Daarnaast kun je ze ook gewoon zelf uitproberen. We verzenden gratis en ben je toch niet tevreden, dan kun je binnen 30 dagen retourneren, ook als de messen al gebruikt zijn. Daarbij vergoeden we 50% van de retourkosten. Hakketjak is gevestigd in Amsterdam en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71072888. Onze merkrechten zijn internationaal vastgelegd, onder andere bij BOIP en WIPO. Heb je iets van ons nodig? We zijn goed bereikbaar via WhatsApp en e-mail en reageren altijd binnen 24 uur. Je bereikt ons via 06-14996605 of hak@hakketjak.nl.
Amsterdam, Holanda
- 0614996605