Als alleenstaande moeder van twee jonge kinderen die onlangs bevallen is, kon ik in mijn buurt geen halalvlees vinden. Ik heb voor het eerst online besteld bij Halal Meat; wauw, de levering was on... Ver más
Geweldig wij bestellen iedere maand we zijn ontzettend blij. Het is duurder dan bij de slager maar echt topvlees. Ik ben blij dat ik eindelijk kip zonder hormonen kan kopen en dat de dieren onder goed... Ver más
Dit bedrijf doet gewoon alles goed. Bij alle slagers in België gaat hun kip volledig achteruit, op vlak van kwaliteit Die kip file valt gewoon ui elkaar door spierziekte. Bij halal meat is het dik... Ver más
Heerlijk vlees! Altijd top kwaliteit. De beste en scherpste prijzen. We willen geen gehakt meer behalve de black angus gehakt. Tevens altijd strakke prijzen en leuke aanbiedingen. Wekelijks wel Een a... Ver más
Información sobre la empresa
- Carnicería
- Carnicería delicatessen
- Tienda de comidas con pollo
- Pescadería
- Tienda de productos orgánicos
- Pollería
Escrito por la empresa
Welkom bij halalmeat.nl, uw toegewijde bron voor premium halal vleesproducten. Onze passie voor lekker eten en een hoogwaardige culinaire ervaring heeft ons geïnspireerd om deze droom te realiseren. Bij halalmeat.nl geloven we dat kwalitatief halal vlees een essentieel onderdeel is van elke heerlijke maaltijd. Ons assortiment omvat een selectie van premium halal vleesproducten, waaronder lamsvlees, rundvlees en kip. Elk stuk vlees wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen en, belangrijker nog, aan uw halal-eisen. We staan garant voor 100% halal vlees van de hoogste kwaliteit. Bij halalmeat.nl willen we kwalitatief halal vlees toegankelijk maken voor iedereen die van culinaire perfectie houdt. Ons doel is om u te voorzien van de beste halal vleesproducten, zodat u kunt genieten van heerlijke maaltijden die aan uw smaak en waarden voldoen. Ontdek de premium kwaliteit van halalmeat.nl en trakteer uzelf op de heerlijke smaak van halal vlees dat met zorg en toewijding is bereid. Wij zijn er trots op om uw culinaire reis te begeleiden en kijken ernaar uit om u te verwelkomen als een gewaardeerde klant. Bestel jouw verantwoorde premium halal vlees bij dé online halal slager van Nederland & België.
Veenpoldersweg 22, 2266 GA, LEIDSCHENDAM, Holanda
- 0702089099
- info@halalmeat.nl
- halalmeat.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Beste service en kwaliteit
Het komt altijd snel en vers aan, het vlees is ook topkwaliteit
Mijn gasten zijn altijd verrast als ze mijn gerechten proeven!
Super eerlijk enheerlijk op je bord…
Eerste ervaring en igoede vertrouwen hopen we op de volgende
Excellent quality of meat & service!
Zeer snelle levering en correct
lekker kip
lekkere, verse kip, zonder bekende kip geur. heel professioneel verpakt.
Super snel geleverd en kakelvers en…
Super snel geleverd en kakelvers en lekker. Goede support bij het opvragen van de factuur. Lekker bezig mensen!
Wat staat er op het menu vandaag?
Review
Ik ben ontzettend tevreden! Het vlees is heerlijk van smaak en komt perfect verpakt aan. Het gemak is echt fantastisch; geen drukte meer bij de slager, maar gewoon alles thuisbezorgd. Nu heb ik voor de hele week topkwaliteit vlees in huis zonder gedoe. Echt een aanrader!
Premium Halal Meat de beste!
De producten zijn van zeer goede kwaliteit, smaakt geweldig en de service is fantastisch!
Ik heb lamsbout en kip geprobeerd
Ik heb lamsbout en kip geprobeerd, ik was erg tevreden over beide, ik raad het aan
Veel variatie en vooral goede kwaliteit…
Veel variatie en vooral goede kwaliteit vlees. Ik bestel hier regelmatig mijn halal steaks voor op de barbeque. Tot nu toe heb ik enkel verschillende ribeyes en kalfsribben uitgeprobeerd, en elke keer was ik perfect tevreden!
Excellent service en products
Ik heb nu meerdere keren bij Halal Premium besteld en erg tevreden over zowel de producten als de service. De producten worden ingevroren afgeleverd en lekker in de avonduren. En de laatste keer was het fout gegaan bij de bezorging en had ik niks ontvangen. Hiermee zijn ze erg vriendelijk omgegaan en kreeg ik mijn gehele grote bestelling opnieuw toegestuurd! Dat noem ik nou eens echte service!
Top!
Het vlees is echt van topkwaliteit! Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.
Na betaling was het vierde dag pas…
Na betaling was het vierde dag pas gekomen toelaat voor dit
Malser en beter krijg je het niet in Nederland.
Kwaliteit van het vlees is echt super! Alles is keurig verpakt en diepgevroren aangekomen.
Een fout met mijn bestelling werd direct opgelost: volgende dag werd het nageleverd.
Meest belangrijke: echt halal vlees met een superieure smaak.
Toppe service en kwaliteit !
Altijd snelle bezorging, snelle reacties, kwaliteit van vlees en vis. Precies wat ik zocht en heb gevonden!
Met zorg geleverde kwaliteitsproducten
Ik stond versteld hoe mijn pakje werd afgeleverd. Helemaal nog bevroren op en top met zorg verpakt. Met een gerust hart genieten wij van jullie producten. Wij bestellen zeker nog eens.
Heerlijk and kwalitatief vlees
Het vlees is heerlijk en van goede kwaliteit, met als absolute uitblinkers de hamburgers en chicken burgers. Maar de grote favoriet bij ons thuis blijft toch echt de brisket. Die raad ik iedereen van harte aan!
Ik heb inmiddels vijf keer besteld bij…
Ik heb inmiddels vijf keer besteld bij Premium Halal Meat en ben erg tevreden over zowel de producten als de service. De eerste vier bestellingen verliepen vlekkeloos: alles werd op tijd geleverd en de kwaliteit van het vlees was fantastisch. Bij mijn laatste bestelling ging er iets mis door een fout van de bezorgdienst, waardoor het pakket op een verkeerd adres terechtkwam. Ondanks dat dit niet aan Premium Halal Meat lag, hebben ze het probleem meteen opgepakt. Ze stuurden een nieuw pakket en dachten goed mee over een oplossing. De klantenservice was snel bereikbaar en heel behulpzaam, wat ik erg waardeer.
Ik geef Premium Halal Meat vijf sterren voor drie dingen: de hoge kwaliteit van het vlees, de duidelijke communicatie, en de klantgerichte aanpak. Voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service, kan ik Premium Halal Meat van harte aanbevelen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.