La empresa ha respondido
Halmes Hule er en fantastisk butik med masser af plads til at hygge og fordybe sig i sin hobby. Personalet er smilende og imødekommende ❤️ Jeg bestilte for første gang kort på butikkens hjemmeside,... Ver más
La empresa ha respondido
Et nørdet univers for alle! Hulen er primært et hyggeligt samlingssted for alle nørder. Her kan man sidde og spille, bytte og bare rigtig nørde igennem. Vi sælger også mange forskellige produkter bla.a. bamser, TCG, tilbehør, comics og mere endnu!
Søndergade 7a, st. tv., 5000, Odense, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig gode priser og super god service. Kan varmt anbefales

Respuesta de Halmes Hule ApS
God pris, hurtig levering, lille personlig note, god og venlig kundeservice, kommer til at shoppe her igen.

Respuesta de Halmes Hule ApS
Altid smilende og venlig service i butikken, der var klar kommunikation omkring forsinklese af min order og produktet var i god stand da jeg fik det udleveret. Butikken har også et behaligt milijø at komme og spille i og er blevet et centralt mødested for mange af folkene i min omgangskreds. i alt en rigtig god oplevelse over hele linjen.

Respuesta de Halmes Hule ApS
Altid super nemt og god service når man afhenter sine bestilte vare.

Respuesta de Halmes Hule ApS
Gode omgivelser, god service og unikke vare, man ikke kan få andre steder i Odense ❤️

Respuesta de Halmes Hule ApS
Bestilte et kort jeg manglede på webshoppen, super hurtig levering, og besvarede hurtigt et par spørgsmål jeg havde, på e-mail. Fik en meget flot levering, med håndskrevet kort.

Respuesta de Halmes Hule ApS
Super godt og hyggelig sted at komme, alle er så søde og velkomne!

Respuesta de Halmes Hule ApS
Jeg bestilte for første gang kort på butikkens hjemmeside, og de blev leveret i perfekt beskyttet stand. Hurtig levering og gode priser.
Vi elsker alt ved Halmes Hule!

Respuesta de Halmes Hule ApS
It's a great place for all our nerdy needs. Wonderful and friendly service both online and at the shop itself.

Respuesta de Halmes Hule ApS
Har handlet flere gange her, og det har egentlig været okay. Dog var jeg i butikken forleden og ville lige høre nærmere om en kommende event og købe en ny booster box. Dog var der ingen ved kassen, og alle var fuldt optaget af det de nu var optaget af. Så efter at have ventet i noget tid, opgav jeg at få betjening og måtte gå igen. Må være kommet på et dårligt tidspunkt, hvor der var vigtigere ting. Det er da godt der er andre steder med fokus på service og gode tilbud i byen.

Respuesta de Halmes Hule ApS
Tydeligt at man har med folk at gøre der nyder deres arbejde. Kan klart anbefales.

Respuesta de Halmes Hule ApS
Mega hyggeligt sted at komme, og der er altid service med et smil!

Respuesta de Halmes Hule ApS
Jeg kommer jævnligt forbi butikken, og det er altid en fornøjelse. Det er ikke bare en steril nørde butik, men et sted hvor man kan hænge ud, spille og være en del af et fællesskab. Stemningen er hyggelig og afslappet, og man føler sig hurtigt hjemme. Jeg kan godt lide, at det har sin egen charme og personlighed. Man kan både finde spændende kort og diverse produkter på hylderne, som sleeves, toploaders og etc. Man kan også bare nyde atmosfæren og de gode mennesker, der kommer derhen hvis man vil møde andre som har samme interesser. For mig er det blevet et fast sted at kigge forbi for at spille sammen med andre, eller bare for at være social.

Respuesta de Halmes Hule ApS
Da jeg besøgte butikken, havde jeg forventet en nørdet kortbutik med masser af spændende varer. Men jeg blev virkelig skuffet. Jeg følte, jeg var endt i en fritidsklub med en lille salgsstation (ligesom dengang man kunne købe en slush-ice i klubben som barn). Der var nogle reoler bagerst i lokalet, som gav et indtryk af at stå i en Kirppu genbrugsbutik. Jeg kunne ikke mærke, at den tilbød noget andet end at være en opholdsstue for de få inviterede. Det er også fint, men den markedsføres som et nørdet univers for alle, og det var den bestemt ikke i min optik.

Respuesta de Halmes Hule ApS
Más información sobre otros tipos de reseñas.