Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hamer Advocaten: de beste Advocaten in 't Gooi en omstreken!
Nieuwe 's-Gravelandseweg 5-1, 1405HJ, Bussum, Holanda
- 035-6944833
- info@hameradvocaten.nl
- hameradvocaten.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
La gente también ha visto
Bellen niet terug
2 x contact opgenomen en 2 x zou ik teruggebeld worden maar helaas. Slechte service om mee te starten en dus naar een ander kantoor gegaan

Respuesta de Hamer Advocaten
Mijn ervaring
Afgelopen drie jaar heb ik regelmatig te maken gehad met deze advocaat en in alle gevallen waarbij ik een beroep op hem heb gedaan hebben we het gewenst resultaat behaald. De advocaat is niet alleen een raadsman, maar is ook iemand die rekening houdt met je gevoel en is transparant en benoemd de mogelijkheden van een zaak. Communicatief zeer sterk, inhoudelijk nog sterker en draagt bij aan het behouden van een positieve mindset. Zeker een aanrader!!

Respuesta de Hamer Advocaten
Goed service vriendelijk en aardig…
Goed service vriendelijk en aardig advocaat
Beste advocaat
Beste advocaat! Prima geholpen met mij bij gestaan. Goeie advies mocht altijd bellen als er wat was. Zaak gewonnen!!
Ik ken michiel via mijn broer die hem…
Ik ken michiel via mijn broer die hem al jaren als advocaat heeft,en hem altijd met veel succes heeft geholpen.Dus verleden jaar had ik een advocaat nodig dus michiel genomen omdat ik wist dat hij goed was en snel werkt.Mijn zaak met succes afgerond in 2 maanden waar ik al een jaar mee bezig was.Dus kan mij absoluut niet vinden in deze negatieve reacties.Mijn ervaring was positief allern maar chapeau!
Meneer schimmel is al 8 jaar advocaat…
Meneer schimmel is al 8 jaar advocaat die mij bijstaat. Paar zaak vrijspraak gehad. Michael Staat klaar voor me wanneer ik hem ook bel. Super goed bezig. Ben zeer tevreden over Michael schimmel👍🏽
Mijn naam is niek puiman wil even een…
Mijn naam is niek puiman wil even een recensie schrijven over het advocatenkantoor hamer mijn vaste advocaten zijn mevrouw hamer en Michiel schimmel heb in de afgelopen jaren regelmatig een beroep moeten doen op bovenstaande advocaten mijn ervaringen zijn dan ook zeer positief laat ík het zo zeggen het is een zeer professionele advocaten kantoor en n zeer betrokken en betrouwbaar ik heb in de afgelopen jaren verschillende zaken gehad allemaal gewonnen dankzij boven genoemde heb zelfs andere mensen dit kantoor aanbevolen en ook hun waren zeer positief dus kan alleen maar concluderen wat andere mensen hier over schrijven naar het koninkrijk der fabelen kan worden verwezen dus alleen maar positief laat ik het zo zeggen het kantoor en boven genoemde hebben zelf meer voor mij gedaan wat ze eigenlijk niet hadden hoeven te doen ik ben ze daar ook zeer dankbaar voor mijn conclusie is als je een advocaat nodig heb neem bovengenoemde zeer professioneel en zeer betrokken mensen die hun vak verstaan vriendelijke groeten Niek puiman
Hamer advocaten (Michiel) je bent de beste!!
Ben al geruime tijd klant van hamer advocaten wat een verademing vergeleken met andere advocaten Michiel staat mij altijd bij en dat zou ook zo blijven was bijna al veroordeeld onschuldig maar Michiel weet altijd de juiste woorden te vinden en je zo te helpen met je strafzaak
Fantastisch team
Fantastisch team. Uitstekende begeleiding bij zowel een zakelijk incassotraject als een privézaak tegen mijn ziektekostenverzekeraar. Beetje een David/Goliath verhaal maar op fantastische wijze uitgespeeld en gewonnen voor me. Aanrader!
Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf. Kan het van harte aanbevelen. Advocaten met passie voor hun vak. Een van de weinigen die nog pro deo doen, het levert ze niets op, maar helpen waar het kan.
Más información sobre otros tipos de reseñas.