Jag hade fått från er bara 79kr inte 865kr som hade betalat från början ni har skickat en bild t mig som visar 79.49 Euro men det stämmer inte det allt som jag hade fått 79,49 kr inte Euro så jag har... Ver más
Alltid 100% bra produkter och lagliga. Ctx Cbd olja är en bra produkt utan det förbjudna ämnet THC den har hjälpt mig bra, då jag är smärtkroniker sedan 1980p.g.a. en arbetsskada. Den eliminerar in... Ver más
Suveräna produkter till en bråkdel av priset andra tar. Då måste man fråga sej, varför skor sej så många andra på människors ohälsa? För mej är det kvittens på att jag hittat rätt! Inte bara prisv... Ver más
Har alltid litat på Adels produkter tyvärr får han många efter sig pga att flera väljer att skippa dom andra ockrare utan handlar hos Adel istället därför blir det så himla mycket negativt fast det... Ver más
No consta que solicite reseñas
Ett företag som gör allt för att…
Ett företag som gör allt för att kunderna ska ha råd att köpa kvalitet till bra priser.
Bästa företaget inom hampa och honung som finns 🌿🙏💚
Suveräna produkter till oslagbara…
Suveräna produkter till oslagbara priser, bara att rekommendera
Hampakungen har topp service rak igenom…
Hampakungen har topp service rak igenom ,från beställning till leverans.Har du frågor eller bara nyfiken , dom finns där för dig.Kan rekommendera Hampakungen alla dagar i veckan , behöver du kvalitet till bra priser så besök dom du kommer inte att bli besviken.
Bästa cbd oljan till bästa priset,har…
Bästa cbd oljan till bästa priset,har provat många sorter cbd,men hampakungens 70 % cbd-olja är min absoluta favorit,mår som en kung när jag tar den!
Jag köpte thc pasta 3ml av adel igenom…
Jag köpte thc pasta 3ml av adel igenom…
Jag köpte thc pasta 3ml av adel igenom hampakugen
Fick betala 3000kr och jag har inte fått någon effekt av det alls. Trodde man inte fick sälja ren thc I Sverige
Läser omdömen här och tolkar att det är…
Läser omdömen här och tolkar att det är viktigt att skilja på Hampakungen och Hampabonden.
Jag har ännu inte beställt något på Hampakungen, bara hört honom berätta om företaget på en Youtube kanal, Light of Lotta. Positiv känsla fick jag då.
Jag har däremot blivit obehagligt och otrevligt bemött av ägaren på Hampabonden. Är ny inom produkter med Hampa, gjorde en beställning, ville ha tips och råd, men nej.
Så, i framtiden väljer jag säkert Hampakungen Därför detta inlägg.
Mycket trevlig och hjälpsam företagare…
Mycket trevlig och hjälpsam företagare som inte hymlar om nåt.
Bra varor till rimliga priser.
En ärlig kille som har alla tester…
En ärlig kille som har alla tester synliga, för alla att kolla innehållet i sina oljor, någon som gav sämsta omdömet nedan? det skulle till hampabonden,INTE hampakungen men personen verkar tro det är samma? :-)
Ger råd och lär ut, hymlar inte med något angående innehållet. Säger t.om till mig och med vänta med och köpa tills black friday( efter han föreslog som var bäst för mig ) då dom har ytterligare nedsatta priser
Falska oljor inga THC eller CBD i och…
Falska oljor inga THC eller CBD i och inte ens hampaolja det 90% rapsolja VARNING Denna sida är en bluff!
Mycket bra produkter och priser
Mycket bra produkter och priser, rekommenderas 👍
Kim jong un
Jag blev bannad från facebookgruppen för jag frågade om tracking nummer till min beställning (jag fick ej svar på mail). Kim jong uns Nordkorea är en idyllisk demokrati i jämförelse med Facebookgruppen hampabonden
Otroligt otrevlig person som kallar…
Otroligt otrevlig person som kallar folk för både det ena och det andra vid minsta kritik! Säger att han inte har några problem med konflikter, men så fort det blir en konflikt så blir man kallad homo och sedan blockar han en...
Rekommenderas ej!
Letar du produkter av högsta kvalité?
Letar du produkter som håller toppklass och har priser som ligger på en bråkdel än vad konkurrenterna erbjuder så har du hittat vad du behöver och kan sluta leta. Hampakungen kommer alltid vara mitt första och enda alternativ, vilket både min hälsa och ekonomi är otroligt lyckliga över.
Har provat många sorters cbd olja och…
Har provat många sorters cbd olja och hampakungen har den bästa oljan till det överlägset bästa priset!
Rekommenderar
Rekommenderar!
En av de få som vågar utmana överpriser som är på marknaden.
Mer hampa åt folket!
Más información sobre otros tipos de reseñas.