Fick snabbt feedback på min dåliga upplevelse vilket är bra. Dock inget förslag på lösning. Bra med snabb leverans men besviken på den obefintliga monteringsinstruktionen som bara finns digitalt. S... Ver más
La empresa ha respondido
Tok litt tid med frakt, og ble lurt av at det stod Juniper 25+ på esken. Sjekket med leverandør, og alt ok. Men hvorfor det da er forskjell på Juniper og Highland som valg, er litt merkelig (me... Ver más
La empresa ha respondido
Lite otydligt när jag beställde delar till handtaget till min Model s. Trodde att jag beställde komplett paddle gear med clip men det visade sig vara bara ett clip vilket resulterade i dubbel frakt li... Ver más
La empresa ha respondido
Köpte allvädermattor till våra kommande tesla mer än halva priset kontra teslas original och känns som gedigen kvalité och fruktansvärt snabb leverans. Passform vet jag inte ännu då vi inte fått våran... Ver más
Hamphi erbjuder premiumtillbehör och reservdelar för Tesla och elbilar i allmänhet, med fokus på kvalitet och skräddarsydda lösningar. Vi har alla must-have produkter du kan tänka dig!
Viaredsvägen 43A, 50464, Borås, Suecia
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dette er den verste kundeservice jeg har fått.
Dukker det opp feil eller retur, etc. , Da er de veldig vanskelig å ha med å gjøre. Tok 4 mnd før jeg fikk reklamert på varen:(
Bedre å handle med AUTORETAIL, samme vare og billigere.
Proffsigt rakt igenom! Snabb leverans, bra paketerat och bra produkter!

Respuesta de Hamphi
Produkten passade ej som utlovat samt går sönder vid monterings försök.

Respuesta de Hamphi
Selvom jeg annullerede min ordre inden den var afsendt, sendte de varen til mig og forlangte at jeg skulle betale for at sende varen retur.. helt imod almindelig lovgivning
Købte et hundegitter for 1800 kroner til ID Buzz. Det kan ikke bruges i bilen . Volkswagon værksted kan heller ikke installere gitteret . Har forsøgt at få det byttet eller få penge tilbage , men blev afvist.
Snygg prudukt o enkelt beställa..
Har dock ej fått spoiler fram än så vet ej mer i nuläget..
MVH Bo Nilsson östra körrstorpsvägen 351-17

Respuesta de Hamphi
Allt enligt beställning trots att jag ändrade den. Mycket nöjd.

Super service och snabba att svara! Fina produkter +++

Respuesta de Hamphi
Dårlig produkt og dårlig retur.
Produktet var ikke likt som på bildet.
Ved retur blir jeg likevel belastet 500kr. Returbetingelsene for Norge står ikke under informasjon om retur, men en egen lenke med kjøpsbetingelser. Dårlig kommunisert på nettsiden.

Respuesta de Hamphi
Más información sobre otros tipos de reseñas.