Schoenen goed ontvangen voor een goede prijs. In eerste instantie was ik terughoudend om hier te bestellen door de gemengde reviews. Na het lezen van de reviews kwam ik erachter dat de meeste lage... Ver más
Good choice of products, quite fast shipping, but beware returns shipping is paid by you as a customer. It stands in the terms you accept upon purchase and you need to send them back to France. For me... Ver más
Goed, fijn. Alleen de maten waren een beetje onduidelijk. Op NL webwinkel worden gewoon de Duitse/Nederlandse maten bedoeld. Ik dacht de Franse (afgaande op de maattabel). Vlotte levering.
E-commerce site gespecialiseerd in de verkoop van handbaluitrusting en accessoires, waaronder handbalschoenen en kleding voor zaalsporten. Officiële distributeur van de grootste handbalmerken zoals adidas, Hummel, Kempa, Nike, Mizuno, Asics, Select, McDavid, Molten etc.
11 rue Bernard Maris, 37270 , Montlouis-sur-Loire, Francia
Er was een probleem met het doorgeven van mijn adres en ik heb mijn pakketje nog altijd niet gekregen.

Respuesta de Handball Store
Alles was klaar en duidelijk en het product proper en onbeschadigd geleverd

Super goede prijzen en onwijs snelle levering daarom dus 5 sterren

Respuesta de Handball Store
I still haven't received my order, which I paid in advance. On February 2, 2026, the manager promised me a refund within 2-5 days, but even after 10 days, I haven't received anything. My order has disappeared from the website, and no one from the contact center is responding to my inquiries anymore. It looks like a scam( complete fraud).This story is not about 5 euros but about 176 euros...even with 5 euros such a story is unexeptable!Watch out buying something in this web shop .

Respuesta de Handball Store
Product kwam redelijk optijd goede kwaliteit

Respuesta de Handball Store
Alles top , snelle levering, dochter superblij met haar volleybal schoenen

Respuesta de Handball Store
Bestelling van een product in afprijzing werdt na enkele dagen gecancelled en terugbetaald. Zogezegd is het niet meer beschikbaar, maar op de website kan exact hetzelfde product nog steeds gekocht worden, dit keer voor veel hogere prijs. En de verzendkosten blijven uiteraard voor mijn rekening.

Respuesta de Handball Store
Suite à une commande de 2 tee shirts Jordan l'un a 1 trou a l'avant et 1 au dos. Quand je veux retourner le produit le cité est compliqué le numéro de téléphone est injoignable. Désolé passatisfaite