Jag har inte hunnit att använda produkten så mycket ännu. Men det verkar som att kvaliten är av högsta klass det enda som inte är exklusivt det är priset.Jag kunde inte hitta något som var i närheten... Ver más
Riktigt bra spegelskåp. Bra paketerat och tydliga instruktioner. Synd att lampan inne i spegeln inte fungerar 🥲 trots nya batterier och mycket pill och försök.
Nöjd över mitt köp hos Handlanu.se. Leverans kom visserligen i tre olika försändelser, vilket inte är så bra ur miljösynpunkt. (Därav minus en stjärna.) Men alla försändelser kom snabbt, inom en vecka... Ver más
11346, Stockholm, Suecia
- info@handlanu.se
- handlanu.se
No ha contestado las opiniones negativas
Katten bara älska den
Katten bara älska den, hann knappt börja så var våran utekatt där, var hennes grej, hon var med från början, plattan och 4 stolpar så var det hennes grej, sen fick vi blodvite hon var överallt när den skruvade ihop 😂😂
Fin produkt
Fin produkt
Ser ut som på bild o enligt beskrivning
Bra packat som tur var
Kartongen trasig ...
Masonit platta skadad ..
Frigoliten knäckt ...
Står att man ska vara två som bär den ...ändå var killen själv ...Han som levererade
Snabb och bra leverans,.
Stor och stabil min stora katt älskar…
Stor och stabil min stora katt älskar att ligga i bädden snabb leverans
Bra service
Fruktansvärt leverantören
Allt blev bra, men ni har dåligaste leverantören som jag har träffat någon gång
Varan överensstämmer med förväntan
Varan överensstämmer med förväntan
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Varan levererades snabbt .
Bra chatt!
Hej. Mottog en trasig termos på posten. Lyckades hitta en adress att chatta med. Svaren kom omgående. Lyckades skicka ett foto på den trasiga varan ( vilket inte är enkelt för en gammal tant) Fick frågan om jag ville ha en ny termos eller pengarna tillbaka. Valde en ny termos. Allt fungerade perfekt.
Allt perfekt
Snabb leverans och bra produkt
Más información sobre otros tipos de reseñas.