Wat is Nathalie toch een toffe eigenaresse ❤️ mn pakketje was zoekgeraakt door PostNL en ze heeft gewoon opnieuw een armbandje gemaakt en opgestuurd. Heb hem net binnengekregen en hij is prachtig! Z... Ver más
La empresa ha respondido
Ik vond hier precies wat ik zocht: een simpel goudkleurig armbandje zonder bedeltjes. Snel verzonden, en een check of ik het daadwerkelijk had ontvangen. Na ongeveer 2 maanden vervaagde de gold platin... Ver más
La empresa ha respondido
Ik bestel vaker. Snelle verzending en zo leuk verpakt.Fantastisch mooie oorbellen. Die met veel zorg en liefde zijn gemaakt. Staan zo mooi. Heel veel keuze. En betaalbaar. Ben absoluut tevreden. C... Ver más
La empresa ha respondido
Nathalie maakt prachtige sieraden en is super meedenkend om de klant een geweldige service te geven, indien nodig. Ik had iets te kort besteld en zij lost dit zo geweldig op, zonder extra kosten. N... Ver más
Handgemaakte sieraden uit Amsterdam. Met natuurlijke edelstenen, parels en geboortestenen. Ontdek unieke kettingen, armbanden, hangers en ringen. Gemaakt van stainless steel & gold filled materialen, om lang van te genieten. Elk sieraad wordt verpakt als cadeau - voor een ander, of gewoon voor jezelf 💙. Elke bestelling wordt binnen 1 -3 werkdagen gemaakt en verzonden. Met gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland!
Holanda
Invita a los clientes a opinar
Prachtig armband met de geboorte steentjes van mijn kleinkinderen.. Super mooi gemaakt en heel snel geleverd.. Een aanrader.., dank je!

Respuesta de Handmade Amsterdam
Sierraden zijn mooi en de levertijd was goed!

Respuesta de Handmade Amsterdam
Zo blij dat Handmade Amsterdam nu ook zilverkleurige sieraden heeft!
Mooie oorbellen en bedeltjes gekocht.

Respuesta de Handmade Amsterdam
Prachtige sieraden, mooi verpakt, snel verzonden en een persoonlijk kaartje erbij. Dikke aanrader voor een origineel cadeau

Respuesta de Handmade Amsterdam
Persoonlijk, snel en oprecht betrokken bij de bestelling die ik heb gedaan. Ik zou Handmade Amsterdam bij iedereen aanbevelen, niet alleen vanwege de mooie handgemaakte producten, maar ook voor de persoonlijke benadering. Geweldig!

Respuesta de Handmade Amsterdam
Really cute earrings. Exactly what I was looking for…..
Mijn bestelling was bijzonder verzorgd en aantrekkelijk verpakt, snel verzonden en er zaten een briefje en een extra attentie bij.
Nathalie reageert altijd op mail.
Mijn complimenten!
Super snelle levering. En het cadeau is heel goed ontvangen ❤️
Top service! Ik had last-minute een bestelling geplaatst met een verjaardagscadeau erbij en was bang dat het niet op tijd binnen zou zijn. Gelukkig had Nathalie mijn mail nog gelezen, maakte de sieraden direct en zorgde ervoor dat ze op tijd verzonden werden. Super lief en attent!❤️
De sieraden zijn heel mooi en het cadeau viel enorm in de smaak. Ik ben super tevreden, echt een aanrader!🤗
Het artikel kwam prima optijd en was zorgvuldig ingepakt!!
Mooie ketting ontvangen, snelle verzending en heel mooi verpakt!
Heel blij met mijn bestelling!
Wat ik ook fijn vind dat de verzendkosten gratis zijn.Ik kom zeker terug!
Goede service en klantvriendelijk! Ze hebben me ontzettend goed geholpen