Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ook na 20 jaar trouwe dienst van onze Siemens stofzuiger is het nog gelukt om het gesneuvelde achterwiel te vervangen. Eenvoudig te vinden en snel en goed verpakt geleverd. Blij mee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snelle levering en heel netjes verpakt! Aangezien er hier in Breda nog maar 1 winkel open is heb ik een keer online besteld en dat is me prima bevallen!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds een jaar na faillissement als medewerker en ex-collega van Heerlen, heb ik mn eerste bestelling op gedaan via Handyman.nl Gisteren snel besteld en vandaag succesvol aan huis geleverd!!!... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handyman service: zeer goed, snel en vriendelijk en men neemt ruim de tijd voor de klant. De verpakking van het printerpapier was beschadigd bij aankomst. Na een goed telefoongesprek met duidelijke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Electrónica y tecnología

Escrito por la empresa

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken. De Nederlandse activiteiten van Handyman worden geleid vanuit ons hoofdkantoor in Breda, waar onze centrale diensten zijn gevestigd: directie, administratie, personeelszaken, marketing, klantenservice, inkoop en logistiek. Vanuit een 5.000 m2 groot distributiecentrum vinden meer dan 1 miljoen verschillende onderdelen hun weg naar meer dan 100 Handyman-winkels in Nederland en België of rechtstreeks naar onze klanten.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Website in plaats van winkel…

Door de sluiting van de Handymanwinkels bezocht ik nu voor het eerst hun website. Overzichtelijk en via verschillende menu's kom je bij de gewenste producten uit. Ik had tóch een vraag en werd door de klantenservice heel snel en goed geholpen. Een alternatief voor de winkel, maar het is jammer dat die dicht is.

19 de junio de 2024

Snel geleverd

Snel geleverd, werd goed op de hoogte gehouden van de levering en verliep inderdaad volgens afspraak. Fijn.

1 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stofzuiger weer als nieuw

De 2 bestellingen werden snel geleverd en samen in 1 doos verpakt.
De slang en handgreep pasten perfect op de legendarische stofzuiger van Miele. En dat is maar goed ook want zulke goede stofzuigers worden niet meer gemaakt. i.v.m. Europese regelgeving is het vermogen beperkt.

8 de abril de 2024

Handyman

De medewerkers van Handyman zijn vriendelijk en in de winkel kan je de meeste nodige producten vinden voor je doe het zelf klussen.

3 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ga net een pakketje afgeven bij …

Ik ga net een pakketje afgeven bij afhaalpunt de Handyman in Vlissingen. En meneer weigert het ontvangstbewijs te tekenen. Sterker nog hij zet gewoon even om dears te doen een kruis door mijn bewijs van afgifte. Een erg onvriendelijke man en totaal niet behulpzaam. Nooit naar deze winkel gaan en er zeker niets afgeven. Een of ander dom verhaal dat ik een sms krijg en ik anders hem twee keer inlever bla bla . Wat een vervelende vent zeg !

29 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handyman service; ik word er vrolijk van :)

De verpakking van het printerpapier was beschadigd bij aankomst.
Na een goed telefoongesprek met duidelijke uitleg en het verzoek om een foto van de beschadiging te mailen, kreeg ik in no time een nieuw pakket printerpapier toegestuurd. De eerste zending hoefde niet retour en mocht ik dus houden.
Petje af voor Handyman!

14 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

zeer slecht pakketje is nooit…

zeer slecht pakketje is nooit aangekomen!

30 de enero de 2024
Logotipo de Handyman.nl

Respuesta de Handyman.nl

Beste Gerrit,

Wat vervelend dat je je pakketje nooit hebt ontvangen. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Zo te zien was er een probleem met het afleveren bij het servicepunt waardoor de vervoerder het retour heeft gestuurd.

Als je contact met ons opneemt via klantenservice@handyman.nl kunnen we kijken wat de beste oplossing is.

Mocht je reeds voorzien zijn of niets van je horen dan wordt de bestelling automatisch terugbetaald zodra we het pakketje in goede orde hebben ontvangen.

We zien je bericht graag tegemoet.

M.v.g.
Handyman.nl

Valorada con 2 estrellas sobre 5

We hebben 6 weken moeten wachten op een…

We hebben 6 weken moeten wachten op een reactie over het doormeten van een trafo en een led lamp en hebben nog steeds geen antwoord gekregen. We werden aan het lijntje gehouden met excuses over dat degene die het zou behandelen er steeds niet was????

28 de noviembre de 2023
Logotipo de Handyman.nl

Respuesta de Handyman.nl

Beste Hans,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Zou je mij kunnen vertellen om welke vestiging het gaat, dan kunnen we hier eens achteraan gaan.

Ik zie je reactie graag tegemoet. Je kunt deze het beste sturen naar klantenservice@handyman.nl

M.v.g.

Handyman klantenservice

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.