Heel aangename en correcte…
Heel aangename en correcte samenwerking.
Al 20 jaar heel tevreden over de geleverde producten en systemen. Medewerkers zijn vlot bereikbaar en behulpzaam.
Prijs/kwaliteit TOP
PVT Valckeburg Rumbeke

Respuesta de Hanssens
Door een jarenlange en sterke focus kan Hanssens Beyond Telecom jouw organisatie adviseren en begeleiden bij de digitale transformatie van jouw communicatiesysteem. Onze baseline ‘beyond telecom’ is geen loze belofte, want wij integreren steeds de nieuwste technologieën op een realistische en bereikbare manier. Onze ervaren experts staan te popelen om jouw partner te zijn en zo de communicatie uitdagingen van morgen nu al aan te pakken. Wij creëren slimme communicatie oplossingen die processen automatiseren en vereenvoudigen. Op die manier worden zowel de eindklanten als de medewerkers van onze klanten snel en doeltreffend geholpen, met een grotere tevredenheid als resultaat. Dankzij een grondige analyse van de behoeften, begeleiden en ontzorgen we onze klanten, nu en in de toekomst. Wij geloven dat technologie de sleutel tot betere samenwerking is. Wij geven de toekomst van communicatie vorm met baanbrekende technologieën en AI. In een snel veranderende digitale wereld helpen we onze klanten om ook overmorgen tot de winnaars te behoren.
Hof ter Weze 4, 8800, Roeselare, Bélgica
Heel aangename en correcte samenwerking.
Prijs/kwaliteit TOP
PVT Valckeburg Rumbeke

Respuesta de Hanssens
Hanssens begeleidde de overstap van onze oude telefooncentrale naar de nieuwe oplossing. Dankzij hun deskundige ondersteuning en uitgebreide kennis verliep dit traject bijzonder vlot. Daarnaast zorgden zij voor een opleiding die door onze medewerkers gevolgd kon worden, wat een belangrijke meerwaarde vormde. Hierdoor werden we volledig ontzorgd tijdens de overstap.

Respuesta de Hanssens
Always happy with the Hanssens team! Issue are nearly never happening, and when they happen, they solve it really fast. Very good advises given.

Respuesta de Hanssens
Más información sobre otros tipos de reseñas.