J’ai trouvé l’utilisation du site très facile, et fiable et attractive. Après avoir relevé les mesures, la taille recommandée est top correspondante. Merciiiii Happy Size, je garde le site dans mes... Ver más
La empresa ha respondido
Kwaliteitskleding, degelijk verpakt en correct geleverd. Keuze genoeg voor de maatjes-meer, in alle stijlen en kleuren, voor vrouwen én mannen. En ook verschillende merken, en dat haalde mij over de s... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer vlotte duidelijke service ! Heel gemakkelijke manier van retourneren. Bovenal : zeer moderne, mooie, originele kleding in een heel gevarieerd kleurenpalet én vooral ook keuze uit grotere maten... Ver más
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
super satisfaite de ma commande (maillot de bain) l article bien détaillé et parfait .

Respuesta de Happy Size
J’ai trouvé l’utilisation du site très facile, et fiable et attractive.
Après avoir relevé les mesures, la taille recommandée est top correspondante.
Merciiiii Happy Size, je garde le site dans mes favoris

Respuesta de Happy Size
Zeer vlotte duidelijke service ! Heel gemakkelijke manier van retourneren.
keuze uit grotere maten ! Top !

Respuesta de Happy Size
Belle veste belle couleur, un peu grande mais je garde au cas où je mets un gros pull en dessous

Respuesta de Happy Size
perfecte staat de levering, kleren zijn top jullie zullen me nog verder als klant behouden

Respuesta de Happy Size
C'est la troisième fois que je commande une robe chez Happy Size et je suis très contente. Ce sont des robes de très bonne qualité.

Respuesta de Happy Size
La rapidité dans l'envoi et la justesse de la commande.

Respuesta de Happy Size
Très belle marchandise.resprect des couleurs
Livraison rapide, ce qui est dommage,
Les frais de livraison sont très chers.

Respuesta de Happy Size
Ik heb 3 BH's van Ulla Popken gekocht bij Happy Size. Ik had het pakket nog niet ontvangen kreeg ik een email met 50 % korting op de BH's die ik net besteld had en nog moest ontvangen en betalen. Contact opgenomen dat ik hier ontevreden over was. Ze ontkende dat het op deze artikelen geldig was. Maar zowel bij Ulla Popken en Happy Size stond er in plaats van 29,90, 14,95. Wettelijke zijn ze verplicht om het verschil te verrekenen, maar dit weigeren ze. Mensen bestel hier niet! Net of contact opnemen zin heeft. Heb al meerdere emails gestuurd en ontvangen en deze waren niet behulpzaam.

Respuesta de Happy Size
Más información sobre otros tipos de reseñas.