Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nästan alltid när man ska beställa kläder via Internet så är ett lotteri om man får rätt. Men när jag beställde via HAPPYALBA så var det jätte bra info om storlekarna det rekommenderade att man vä... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Handsken min son beställde såg inte alls ut som på bilden så den kommer skickas tillbaka. Återkopplingen från HappyAlba var bra och väldigt serviceminded, vilket innebar återbetalning samt uppdate... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Snygg handske men lite mindre i storlek än dom jag köpt tidigare. Förhoppningsvis töjer den dig. Jag skulle nog kunna byta den för det brukar gå snabbt eftersom servicen är superbra. T... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb o proffsig återkoppling då leveransen tog lite tid. Inga problem att returnera för byte av stlk!!! Väldigt nöjd

1. Tienda de artículos de golf
  2. también en la categoría
  3. Club de golf
  4. Servicio de comercio electrónico

Información proporcionada por diversas fuentes externas

HappyAlba - Företaget som satsar på att sätta färg

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,6

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bra och snabb service

Bra och snabb service, trasig vara ena gången, inget snack jag fick en ny.

13 de mayo de 2023

Respuesta de Happyalba

Tack för ditt betyg Thomas :-).

Vi tycker att det självklart att man ska ha en produkt man är nöjd med och går något sönder efter kort tid, ja då är det fabrikationsfel och inget slitage.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Storlekar på handskar är olika trots samma size

Beställde 4 par golfhandskar
Size M. Tyvärr var fet betydande skillnader dem emellan. 3 av dem var för små och bara 1 passade.
Kommer inte handla av dem igen 😩😩

18 de mayo de 2023

Hej Hans!

Det var riktigt tråkigt att höra.

Men du kan fortfarande byta till L eller så skickar du tillbaka det du inte vill ha och får pengarna tillbaka såklart.

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda.
Hör av dig till oss på info@happyalba.com så löser vi det.

Mvh
Johan på HappyAlba

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tröjan/Jackan är mycket tjockare och…

Tröjan/Jackan är mycket tjockare och tyngre än vad jag förväntade mig. Blir nog en höst och tidig vårjacka.
Jag behåller den, det blir ju en del golf i kyligare väder.
Tack för snabb återkoppling Johan.

18 de mayo de 2023

Hej Bosse!

Det var tråkigt att höra, vi berättar i beskrivningen att den är perfekt till lite kyligare rundor.

Själv använde jag den igår när den gick ner mot 14-15 grader och en pikétröjan kändes lite för kallt.

Du får såklart reklamera om du inte är nöjd, förutsatt att den inte är använd (prova går ju såklart bra).

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Har dock ej testat det jag köpt men är mer än nöjd med vad jag såg när jag öppnade paketet.

4 de mayo de 2023

Respuesta de Happyalba

Tack för fina ord Leif :-).

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gissar på att grejerna är från wish

Gissar på att grejerna är från wish. Fattiga i färgen o tråkiga generellt.
2 piké och 1 shorts ska inte få plats i ett kuvert.
Kommer inte handla igen

19 de abril de 2023

Respuesta de Happyalba

Trist att du känner så :-(.

Din gissning på wish är fel och att det låg i ett kuvert stämmer ju inte.
Att det fick plats i en postorderpåse beror ju på att det är ett lätt material.

Vi delar inte din uppfattning helt enkelt men tycker självklart att det är tråkigt att du inte är nöjd.

Du får givetvis skicka tillbaka allt om det är oanvänt så reklamerar vi köpet.
Kontakta oss på info@happyalba.com så löser vi det.

Perfekt till mina wedgar

Perfekt till mina wedgar, bra kvalitet och snabb leverans, lysande.

10 de abril de 2023

Respuesta de Happyalba

Tack så mycket för din recension Hans :-)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snabb leverans, lätt att beställa.
Dock tycker jag att ovansidan på handsken var plastig. Greppsidan bra.

30 de marzo de 2023

Hej Jörgen!

Det blir lite så med tanke på färgningen, därav har jag tagit bort färg på greppsidan för att den delen känns viktig att ha bra.

Tack för din recension :-)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte två stycken

Köpte två stycken, ojämn kvalitet.Den ena jättebra. Den andra mindre bra. Med tanke på att dom inte är skitbilliga så begär man ju att det ska vara ok. Tycker inte att detta va d

6 de abril de 2023

Hej Anders!

Klart man ska begära att det är ok.
Nu vet jag ju inte vad som inte var bra men jag kommer kontakta dig för mer info så ser vi till att lösa detta.

//Johan

8 consejos para escribir buenas reseñas.