Leuke fotograaf in Harderwijk. Ze was geduldig en deed enorm haar best. Tijdens op halen was de vrouw nogalant en vooral bezig mt andere dingen. Ik vond de fotos leuk, alleen vond t erg jammer dat... Ver más
Ik wou proberen om m’n dochter op de foto te krijgen, dit wil ze vanaf jong al niet echt, de ideale kans dus om het toch eens een kans te geven, de fotografe deed zo haar best, nadat Fayèn meerdere ke... Ver más
Nooit geen afspraak maken!!Zeer slechte fotograaf in Zwolle bij de Prenatal! Asociaal in contact! We hadden om 16.00 uur een fotoshoot gereserveerd en betaald. Werden vlak vantevoren gebeld door... Ver más
De fotografe was kundig en deed echt leuk met de kinderen. Het ging wel allemaal snel, maar misschien is dat ook goed met kleine kids. De fotos waren zo leuk geworden dat ik ze had gekocht. Uiteindeli... Ver más
No consta que solicite reseñas
Super fijne ervaring!
De fotografe was een super leuke meid. Ze was erg enthousiast en leuk met ons zoontje. Ook heeft ze er alles aan gedaan om verschillende leuke foto’s te maken. Verder was alles goed geregeld en gecommuniceerd.
Leuke en vriendelijke fotograaf
Leuke en vriendelijke fotograaf! Maakt het leuk voor de kindjes!
Fijne fotograaf
Fijne fotograaf, heel leuk met kinderen! Benieuwd naar het resultaat.
Recommended
The photographer made alot of effort to put our son at ease! This is an easy way to take good quality photos
Super leuke lieve fotograaf.
Super leuke lieve fotograaf.
deedt erg haar best 😊
We zijn erg benieuwd naar het eind resultaat.
Vriendelijke medewerker
Ik ben heel blij met de medewerker ze was heel vriendelijk en gezellig. ik hoop dat ik een mooie resultaat krijg
Waardeloos.
Waardeloos.
De shoot zelf was al vreselijk. We hdden als doel met 4en een mooie foto te maken en een zelf gemaakt voorwerp bij alle 4. Aangegeven dat ee dit wilde werd niets mee gedaan.
Uiteindelijk besloot ze ook de kinderen jndividueel te fotograferen wat bij de jongste ook niet wilde lukken (ze begon met de oudere kinderen waardoor de jongste al op waren voor ze mochten).
Waardeloos dat je zelf geen insprake hebt in de fotokeuze, waarbij de meest lelijke foto met 4en op canvas is gedrukt.
Daarnaast de hele collectie gekregen, leek niet een individuele shoot van de oudste 2 kinderen dan het doel waarvoor we kwamen (ikbweet gelukkig de bedragen niet, maar elke euro hieraan uitgegeven is er één teveel)!
Nooit meer!
Zo leuk hoe je het doet met de kindjes.
Zo leuk hoe je het doet met de kindjes.
En fijn dat er verschillende posities zijn gedaan.
En lekker veel geduld.
Omgaan met baby’s
Viel me op dat de gotograaf, geen ervaring heeft met baby’s. Want ze was niet zorgvuldig met mijn baby naar mijn ervaring. Baby’s zijn kwetsbaarder dan peuters en ik verwachte andere omgaan. En dat viel tegen.
Leuke fotoshoot!
Altijd weer lekker energiek om de kids leuk op de foto te krijgen, wat tot nu toe ook elke keer weer lukt!
Super leuke shoot gehad
Super leuke shoot gehad. Leuke vrouw die de foto’s maakt. Erg ontspannen sfeertje en mijn dochtertje vond het allemaal erg interessant
Net hele leuk shoot gehad
Net hele leuk shoot gehad met onze dochter van 1 de fotograaf deed er alles aan om haar te laten lachen ook al deed onze dochter soms beetje moeilijk
Leuke meid
Leuke meid, die echt haar best doet om zo goed en leuk mogelijk je kindje op de foto te krijgen. Met veel leuke shoot variaties.
Echt aan aanrader!!
Hele lieve fotograaf die goed wist wat ze deed! Ze kon mijn dochter erg aan het lachen krijgen, ben benieuwd naar de fotos!
Milieuvervuiling
De foto's zijn erg leuk geworden! Maar de foto die je gratis krijgt is de minst leuke foto. De kinderen staan er leuk op, maar de benen zijn er afgehakt. Erg jammer! De leukste staat op canvas en voor extra kosten kun je ze op een ander formaat krijgen. Gelukkig mocht ik uiteindelijk een van de andere afgedrukte foto's meenemen. Zonde dat alle foto's al zijn afgedrukt en worden vernietigd als je ze niet koopt! Dit kan toch echt niet meer anno 2025!
3e keer met mijn zoon foto’s laten…
3e keer met mijn zoon foto’s laten maken.
Gaat lekker vlot en het lukt altijd om een paar leuke foto’s te krijgen. Dankjewel!
Positieve ervaring
Ze waren heel duidelijk in de aanwijzingen, vriendelijk en leuk met mijn kindje.👦
Fijne shoot
Speelt goed in op je kind. Helpt zelf waar nodig en maakt de kleine goed aan het lachen