Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb eerder zonder problemen besteld, maar zie nu veel klachten van anderen, voornamelijk rond januari 2025. Hoewel ik geen officiële gegevens kan delen, lijkt er iets mis te zijn met de se... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling geplaatst begin juli.. meerdere mails gestuurd,, zogezegd terugbetaling in gang gezet (eind juli) en momenteel bijna 3maand aan het wachten op mijn geld. Krijg geen gehoor meer op geen en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

update! ze gaan het oplossen! maar er gebeurd juist niets... De boodschap van Happy vape: We willen open en eerlijk zijn over wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Door onverwachte problemen... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAM-SITE, Opgepast, bestel niet bij hun

Bestelling 2 maanden geleden geplaatst;
meerdere emails gehad

Ik had eerder de reviews moeten checken want de reviews op hun website zijn gewoon oud, van een tijd waar ze mischien wel wat om hun klanten gaven.

de eerste email claimde dat mijn bestelling die week verzonden zou worden en dat is inmiddels ook weer een maand geleden.

Niet bestellen bij deze klojo, zonde van je geld want hij zal vast wel ergens goed verstopt zitten terwijl hij al dat geld int zonder ooit wat te sturen.

80 euro door de drain gegooit dus.
geen aanrader.

Overgins doet hun FAQ page het niet, dus je kan ook niet zien wat hun refund policy is. :)

Na de website te traceren; Ze staan geregistreert in Mumbai
PDR Ltd. Endurance Group, Unit No 501, 5th floor, Building No 3 UAE 400063 Mumbai India

check sidn.nl voor de domein-naam, zo kan je al hun ware gegevens achterhalen.
daarmee kan je een fraude claim maken en aangifte doen.

13 de febrero de 2025

Total scam

Total scam. Did not get the products and then Angelo said I would get a refund but never happened. Its been almost a year, so sadly I have to agree with previous clients that they steal money

1 de mayo de 2024

HORRIBLE

HORRIBLE
I ordered mid February and still didn't receive anything. I contacted them multiple times and they never responded.
I will NEVER order here again.
Apparently they just steal money.

23 de marzo de 2025

I wish I could rate this 0/5

I wish I could rate this 0/5. Basically stole 73 euro from me. I ordered in November 2024 and haven’t recieved anything nor have any of my emails been replied to asking where the order is. A scam! I see why you have a 1,4 star rating. Disgraceful business

3 de noviembre de 2024

Geen ster zou beter zijn in Nov 2024

Geen ster zou beter zijn in Nov 2024 ! Besteld nooit wat ontvangen
Gister 2de mail sorry bla bla bla maar site niet bereikbaar en mail ook niet
Kennis van mij kreeg overigens dezelfde mail maar heeft niks besteld
NIET BESTELLEN HIER !

11 de marzo de 2025

HappyVape.nl is a scam

Avoid HappyVape.nl as much as possible!!! I am still missing an order placed in January !!!
There is no one ever responding to queries ...
DO NOT USE HAPPYVAPE.NL THEY JUST STEAL YOUR MONEY

2 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Te laat reviews gaan lezen...

In december van 2024 een bestelling geplaatst,2 maanden en 4 mails (zonder reactie) verder en mijn bestelling staat nogsteeds op 'in behandeling'. Ik vind het belachelijk dat er zo veel mensen zijn die geen gehoor krijgen van Happy Vape. Hun producten zijn prijzig en ze laten ons gewoon in de steek.
Ik had eerder de reviews over deze website moeten lezen, dan had ik niet zo veel geld weg gegooit...

16 de febrero de 2025

Integriteit: onbestaand

80 euro weggegooid in een diepe put.

Bestelling geplaatst, meteen een mail met betaalinstructies. Netjes, dacht ik. Ik schrijf netjes het geld over en zorg ervoor dat alles klopt om nadien geen bevestiging te ontvangen.

Na twee weken en een email om de 3 dagen verzonden te hebben kreeg ik...niks.

Ik check net mijn order op mijn profiel op hun website. Staat er gewoon CANCELLED bij. Maar mijn geld hebben ze dus wél ontvangen, volgens bank geschiedenis.

Order gecancelled omdat er "niet betaald" is, vermoed ik dus... En ik krijg hier gewoon de stille behandeling.

Service: NUL
Professionaliteit: NUL
Integriteit: NUL

SCAM

24 de enero de 2025

Hallo

Hallo, ik raad af om te bestellen, OPLICHTERS, ik heb betaald voor de bestelling en geen reactie op e-mails, dezelfde status, de bestelling is in de wacht gezet, niet de moeite waard, OPLICHTERS en dat is het

5 de febrero de 2025

Oplichters …

Je besteld je betaald maar je krijgt niets 3 weken verder en 5mails … Blijf hier weg niets waard

31 de enero de 2025

Oh well

Ik heb eerder zonder problemen besteld, maar zie nu veel klachten van anderen, voornamelijk rond januari 2025. Hoewel ik geen officiële gegevens kan delen, lijkt er iets mis te zijn met de service.

Voor degenen die twijfelen, hier enkele gegevens die ik ben tegengekomen:

• Valentijn De Hondt, Okerhof 13, 5044 KL Tilburrrrg
• Edmond Honda, Sint Annaplein 5, 5038 TV Tilburrrrg
• Info€happyvape.nlll
• happyvape€protonmail.commm

Ik deel dit enkel voor degenen die het nuttig vinden.

29 de enero de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.