Haslevej42 Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Hotel boutique

Escrito por la empresa

Haslevejs Perle er et lille, eksklusivt boutique‑ophold i Rønne på Bornholm – skabt til ro, nærvær og forkælelse. Nyd havudsigten fra et af de to værelser, masser af privatliv og den afslappede “nu‑skal‑vi‑bare‑nyde‑det”‑stemning, og tag en tur til den dejlige Antoinette Strand lige i nærheden. Som prikken over i’et kan du også vælge privat kok/privat catering efter aftale.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

J'adore Bornholm

J'adore Bornholm! ❤️❤️ La maison de Jacob était trés confortable et l'endroit idéal pour explorer l'île. Le gâteau gratuit était délicieux et parfait aprés une longue journée, Jacob est un chef superbe. L'île est belle et parfaite pour des vacances de famille. J'aimerais bien retourner à la maison de Jacob pour explorer l'île un autre fois!

15 de abril de 2026

Respuesta de Haslevej42

:-) Je n'est parle pas francais - mais votre visite c'est magnifique. Tres Bien - bravo. Viva Bornholm

Viel spaß!

Viel spaß!!
Charlie war so shön und die Natur war wunderbar, ich fühlt mich sehr rohlig. Der Haus war shön und lecker, mit die nice Wetter. Bornholm war auch ein gut ferie, und ich will villeicht in der Zukunft wieder komme! Und villeicht ich will fließend bornholmsk sprechen!!
Danke für das ferie, ich empfehle diesen Hause für ein Familie reise.

1 de mayo de 2026

Respuesta de Haslevej42

Mein gott. Welcher besuch! Komm gleich wieder/noch mal. Das war sooooo viel spass

Maden var fantastisk

Maden var fantastisk, vi fik dejligste salater og vinkælderen var uovertruffen, min Petrus var himmelsk

5 de mayo de 2026

Respuesta de Haslevej42

Kære Morten, mange tak for at kunne være i stand til at huske os - det var noget af en aften... Vi glæder os til at se dig og familien igen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde et fantastisk ophold i dette…

Vi havde et fantastisk ophold i dette skønne sommerhus tæt på Rønne. Huset ligger i et virkelig naturskønt område med masser af ro og smuk natur lige uden for døren – perfekt til afslapning, gåture og bare at nyde Bornholms særlige stemning.
Sommerhuset var velindrettet, lyst og meget velholdt, og det var tydeligt, at der er kælet for detaljerne. Alt fungerede upåklageligt, og der var god plads til både hygge og afslapning – både inde og ude.
Servicen var helt i top. Værterne var meget imødekommende, hjælpsomme og lette at komme i kontakt med, både før og under opholdet. Man følte sig virkelig velkommen, og der var styr på alt fra ankomst til afrejse.
Beliggenheden tæt på Rønne er et stort plus – det er nemt at komme til både byliv, restauranter og seværdigheder, samtidig med at man bor fredeligt og naturnært.
Alt i alt et skønt sommerhus og en oplevelse, vi varmt kan anbefale. Vi kommer meget gerne igen!

4 de mayo de 2026

Perfekt sted til kærestetur

Min kæreste og jeg havde den bedste weekendtur til Rønne, hvor vi boede i suiten på Haslevej. Vi fik en fantastisk rundvisning i byen og hunden Charlie var så sød! Kæmpe anbefaling at booke et værelse her 🤗

10 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Five stars don’t really do this place…

Five stars don’t really do this place justice. Great place, great comfort, great vibes — and an even greater host. Jacob sets the bar very high for what hosting should be. I left relaxed, happy, and already thinking about coming back.

24 de abril de 2026

Respuesta de Haslevej42

Dear Mr. Aggarwal - it was a tremendous pleasure having you here and welcome you back anytime!

BEDSTE STED PÅ BORNHOLM

Værten Jacob er simpelthen så sød og gør at man føler sig så velkommen og hjemme! Og Charlie er bare prikken over i’et! Jeg vil anbefale til alle at tage forbi Haslevvej 42 og få den skønneste oplevelse ☀️☀️

5 de febrero de 2026

Respuesta de Haslevej42

Se DET er jo en anmeldelse man forstår. Kom snart igen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolut det bedste sted at være

Absolut det bedste sted at være, en ufattelig oplevelse. Service var 10/10, Charlie var vidunderlig vært og gjorde opholdet fænomenalt. Vil anbefale det til alle og enhver, bedste måde at opleve Bornholm på!

6 de febrero de 2026

Respuesta de Haslevej42

Vi er meget glade for at høre at det var en god oplevelse. Også 10/10 herfra :-)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. At være under Charlie og Jacobs vinger er som en bid af himlen!!

6 de marzo de 2026

Respuesta de Haslevej42

ooooh hvor dejligt at høre. Wuf!!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.