Haveguf

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik kontakt til Haveguf.dk hvor de var professionelle og hurtige til at få sat ordren sendt afsted. Jeg købte Topdress, som er super nemt at arbejde med og allerede efter nogle få dage, kan vi se effe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering til tiden og god service. Denne forespørgelse og endnu en reminder om antal stjerner kom dog lidt tideligt da varen ikke var modtaget og handlen derved ikke var gennemført. Men er tilfreds.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God webshop. Billige priser. Top kvalitet. Fin service. Hurtig ekspedition. Bum! 5 stjerner til Haveguf fra en glad kunde 👍😊

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para paisajismo

Escrito por la empresa

Webshop med spændende produkter til dig der ønsker en smuk have og græsplæne.

Información de contacto

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

super service

super service

9 de diciembre de 2024

Hej Jens
Tusind tak det er vi glad for at høre :)
Rigtig god jul.

Flotte planter

Flotte planter, levering som aftalt 🤗

26 de noviembre de 2024

Hej Dorthe,
Tusind tak for de fine ord det er vi glad for at høre :)

👍👍👍👍

Super go kundeservice og hurtig levering , det er ikke sidste gang jeg handler hos dem

31 de octubre de 2024

Hej Lars,
Tusind tak for de fine ord, det er vi rigtig glad for at høre :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fine planter

Fine planter, plus lidt extra. Tak for det

4 de noviembre de 2024

Hej Pia,
Dejligt at høre du er tilfreds med planterne :)

aLT OK

gO BETJENING OG INGENPROBLEMER AF NOGEN ART

29 de octubre de 2024

Hej John.
Tusind tak det er vi glad for at høre :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin handel

Fine produkter modtaget 👍🏻

På hjemmesiden lover Haveguf at man ALTID modtager Track & Trace, hvilket ikke var tilfældet - og da ordren desuden blev delt op, blev det mere uforudsigeligt.

11 de octubre de 2024

Hej Martin.
Dejligt at høre du er tilfreds med dine produkter.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på Track & Trace, så vi kan få det ændret.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, gode og billige planter.

8 de octubre de 2024

Hej Eva.
Tusind tak for dine fine ord det er vi glade for at høre :)
God dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg til gode priser

Godt udvalg til gode priser , levering til tiden.

2 de octubre de 2024

Hej Rene,
Tusind tak for dine fine ord, det er vi glade for at høre.
God dag.

Super kundeservice

Bestilte 2 bigbags med topdressing og 1 pose græsfrø. Græsfrøene blev leveret om torsdagen, men ikke jorden. Jeg ringede derfor fredag morgen for at høre hvorfor. Fik hurtigt svar, at den stod til hos fragtselskabet at blive leveret samme dag. Jorden kom knap en time efter. Super kundeservice.
Det eneste lille men denne gang var, at da jeg havde skovlet 2/3 op, kom der der noget brændt jord. Det lugtede ikke særligt godt, går ud fra det er fra varmebehandlingen. Jeg håber ikke det har betydning, for er fordelt ud. Det var der i begge bigbags. Desuden var der jordklumper i begge, som jeg måtte bruge hænderne til at findele. Riven kunne ikke klare det.
Ellers rigtig fin topdressing, og jeg handler gerne igen hos Haveguf :)

30 de julio de 2024

Hej Anita,
Tusind tak for din besked :)
Vedr. Topdressing ja så er det varmebehandlingen og når det kommer i bigbags fortsætter processen, men det har ingen betydning ud over at lugten ikke altid er så god som du skriver. Beklager jordklumperne, og tak fordi du gjorde os opmærksom på det.
Lisa og Per

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.