Har været trolig kunde før, og var spændt på at genoptage min abb. De trak pengene hurtigt, men efter et par uger kom der blot en mail på refusion, ikke andet, bare en refusion. Det er nu 3 uger... Ver más
Havepakken
Consulta las opiniones de los clientes
Havepakken holder ikke helt, hvad de lokker med. Værdi: minimum 450 kr. Special price for you my friend: 199 kr. I marts 2021 indeholder havepakken: 5 x frø (microgrønt, græskar, rucola, f... Ver más
Har været medlem ca et år men pludselig ophørte leveringerne for ca 3 mdr. siden uden nogen information. Jeg har skrevet til den 2 gange via deres kontakt på hjemmesiden uden at få svar. Prøvede så at... Ver más
Der var lidt mange nipsgenstande til min personlige æstetiske sans, tilgengæld har alt været super god kvalitet og pænt pakket ind (også planterne). Hvis mit budget havde tilladt det var jeg klart for... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Havepakken er en medlemsklub for alle der holder af deres have. Hver måned leveres en række kvalitetsprodukter som frø, knolde, haveudstyr og lign. Fælles for alle produkterne er at de tilpasses sæsonen - og vi leverer altså spændende ting 12 måneder om året.
Información de contacto
Dinamarca
- havepakken.dk
La gente también ha visto
Altid lidt spændende at åbne pakken
Altid lidt spændende at åbne pakken. Noget mere brugbart end andet, men indtil videre ganske tilfreds
Rigtig hyggelig og sjovt at få en pakke…
Rigtig hyggelig og sjovt at få en pakke med fine ting hver måned, spændende at pakke ud og se hvad man får denne gang. Også en sjov måde at prøve nye grøntsager og blomsterløg mm. som man måske ikke selv ville have valgt, hvis man skulle købe det i en forretning.
Rigtig fin månedlig forkælelse til os…
Rigtig fin månedlig forkælelse til os haveglade mennesker..
Det fungerer virkelig godt!
Det fungerer virkelig godt! Jeg har nu modtaget Havepakken de seneste 3 måneder og det er super skønt med ting til haven, som vi aldrig selv havde tænkt på. Og så er vi samtidig fri for at stå i kø i havecentret. Win win.
det er så hyggeligt at modtage pakken…
det er så hyggeligt at modtage pakken hver måned
der er nogle rigtig gode og spændende ting og planter i
jeg glæder mig hver gang
En skøn overraskelse til haven
Skønne brugsting samt dejlige frø, planter og blomsterløg.
Der er altid nået spændende ting og…
Der er altid nået spændende ting og frø, knolde som man altid kan bruge 😊👍og så er man altid spændt på HVAD der er i kassen hver gang man modtager den Man ser frem til at modtage kassen

Respuesta de Havepakken
Det bedste måde at forkæle sig selv, og sin have 😊
Jeg synes at havepakken er en god måde at forkæle sig selv, og sin have 😊 og det er noget du kan glæde dig over i flere år 😊
Indholdet er altid spændende ø, brugbart, og åtdtids bedstemt, det er jeg personligt glald for, da det giver mig inspiration til at bygge vidre i min have 😊

Respuesta de Havepakken
Super service og super havepakke
Super service og super havepakke. Hurtigt leveret så jeg kunne komme i haven. Kan kun give mine bedste anbefalinger mens jeg venter i spænding på deres næste levering
Levede op til vores forventninger
Levede klart op til vores forventninger, kan klart anbefales.
Thejs
Nu har jeg modtaget kasse 2 gange
Nu har jeg modtaget kasse 2 gange - første gang var jeg skuffet over indholdet, men tænkte at det jo var vinter, anden gang var jeg superskuffet over indholdet. Ingen af gangene svarede indholdet til hverken det lovede beløb eller til det jeg reelt betalte for det. Og en stor del af tingene kan jeg købe i Netto, men gør jeg ikke, for jeg har simpelthen ikke noget at bruge det til! Tænk at Blomsterverden.dk vil lægge navn og rygte til sådan en omgang bondefangeri.
efter længe venten i spænding modtog…
efter længe venten i spænding modtog jeg havepakken. Må desværre sige jeg mildest talt er skuffet, ud fra de af priserne opgivet på jeres egen hjemmeside er det jo direkte løgn at skrive at pakken indeholder værdi for minimum 450 kr.
Her er mit regnestykke:
Bakke uden huller 22,5kr
Såbakke 24 celler 8kr (5 STK 40kr)
Skilte 10 STK 4,5 kr (50 STK 22 kr)
Ranunkel 60 kr
Fresia 25 kr
Anemone 40 kr
Det vil sige 160 kr med det antal jeg har modtaget, 209,5 kr hvis jeg selv skulle have bestil via hjemmesiden.
Derudover var der en dibber som jeg dog ikke kan finde en pris på men vil skyde til maks 40 kr (og så er det virkelig højt, realistisk vil jeg nok sige 20 kr)
Så er vi oppe på 200 kr
Så er der lav selv fuglekugler, mit bud vil være 50 kr, igen højt sat!
Så er vi på 250 kr.
Okay så mangler der godtnok nogle frø jeg under ingen omstændigheder kan finde pris på, men nægter simpelthen at tro på at de står i en pris af 200 kr
Jeg kunne virkelig godt tænke mig at få dokumenteret jeres regnestykke af indholdet i den her pakke er minimum 450 kr!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.