Kontaktede Jonas om han ville skifte det gamle kit i min skotrende, med nyt. Fik en fornuftig pris og tid for udførelse. Kom som lovet og lavede arbejdet som aftalt. Ualmindelig rar og behagelig f... Ver más
La empresa ha respondido
Havlykke Håndværk har igen hjulpet os. Denne gang med at lave plankeværk plus et par andre ting. Igen, igen, er vi ovenud tilfredse med både kvalitet og fleksibilitet. Kan klart anbefale Jonas p... Ver más
La empresa ha respondido
Havlykke og team er godt i gang med at lægge nyt tag og undertag på vores gamle hus. Man finder næppe en mere fleksibel, lyttende til specielle ønsker og dygtig tømrer end Jonas så vi håber at fortsæt... Ver más
La empresa ha respondido
Godt håndværk til god pris.
Havlykke Håndværk er din lokale tømrer beliggende i Nykøbing Falster. Vi arbejder udelukkende med de bedste materialer, og vi tilbyder solide og holdbare løsninger, som du kan have gavn af i mange år. Hos Havlykke Håndværk er vi stolte af den kvalitet, som vi leverer både undervejs i byggeprocessen, og når det færdige resultat står klar. Det er vores helt store styrke.
Gedservej 94, 4800, Nykøbing Falster, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hasteopgave vedrørende hul i taget, som blev lavet inden for 24 timer. Stor ros til Jonas, som arbejdede professionelt, effektivt og samtidig havde tid til rådgive om, hvad han foretog sig på taget. Kan kun anbefale firmaet, herunder Jonas, til andre.
Altid mødt til tiden og overholdt alle aftaler
Arbejdet udført som aftalt og af særdeles god kvaliteten og til aftalt pris
Meget venlige og kompetente chef og medarbejdere

Respuesta de Havlykke Håndværk ApS
Seriøs og imødekommende. God dialog. Godt udført arbejde med reparation af tag og skotrende - endda før aftalt tid. Høflige håndværkere, der ryddede pænt op efter sig. Rimelig pris.
Absolut anbefalelsesværdigt firma, som jeg gerne benytter mig af igen.

Respuesta de Havlykke Håndværk ApS
Venlig og dygtig tømrer. Udfører opgaverne præcis som aftalt med stor nøjagtighed.

Respuesta de Havlykke Håndværk ApS
Havlykke Håndværk har bygget et anneks til vores sommerhus.
Vi er ovenud tilfredse med både resultatet og samarbejdet med Jonas og kan klart anbefale Havlykke Håndværk.

Havlykke Håndværk ApS
Har lavet et virkelig flot stykke arbejde hos os.
Derud over er servicen helt i top.
Kan på det varmeste anbefale
Havlykke Håndværk Aps

Respuesta de Havlykke Håndværk ApS
Helt igennem en god oplevelse! Vi fik nye vinduer og skiftet vores træfacade ud på vores sommerhus.
Godt håndværk til aftalt tid, meget behagelig dialog og fin aflevering.
Kan varmt anbefales herfra!🤩

Respuesta de Havlykke Håndværk ApS
Fik repareret rækværk omkring teressen. Flot arbejde udført som aftalt til aftalt pris. Vi kan nemt anbefale firmaet til byggeopgaver.

Respuesta de Havlykke Håndværk ApS
Jeg er bestemt tilfreds med både arbejdet og servicen, som lige var dét ekstra 😊

Respuesta de Havlykke Håndværk ApS
Der blev leveret et flot tag som aftalt. Grunden/haven var fuldstændig ryddet og udover nyt tag kunne man ikke se der havde været håndværkere.

Respuesta de Havlykke Håndværk ApS
Gedigent og smukt håndværksarbejde! Vinduerne er blevet udskiftet i hele huset, og det var en fornøjelse at se de dygtige og flittige tømrere transformere huset, mens de i øvrigt holdt alting pænt og ryddeligt undervejs. Jeg takker for god vejledning med at vælge de rigtige vinduer. Jonas Havlykke får min varmeste anbefaling.
Venlig, fleksibel og villig til at gå den ekstra mil!
Jonas er fantastisk, serviceminded og vildt dygtig! Jeg vil til enhver tid anbefale Havlykke Håndværk!
Meget professionel service af høj kvalitet.
Meget flot og vel opført gulvarbejde.
Venlig, imødekommende, høj faglighed, flot håndværk. Jeg vil til en hver tid anbefale Havlykke Håndværk ApS.
Jonas Havlykke blev os anbefalet af andre beboere på vores sommerhusvej.
Vi deler deres rosende omtale af Jonas' udførte arbejde.
Han er effektiv, hurtig og meget grundig.
Trods sin unge alder er han rutineret og kan komme med gode råd undervejs i byggeprocessen.
Vores bedste anbefaling. Helga&Troels
Arbejdsom. Dygtig. Aftaler bliver overholdt og arbejdet udført til den aftalte tid.
Nylig flyttet til Rødby/Lolland.
Købt og overtaget et-plans hus fra 1968.
Taget belagt med de kendte eternitplader indeholdende asbest.
Tid for udskiftning til nyt ståltag.
Ligeledes udskiftning af 'træt' og vindtørret træværk.
Søge efter håndværker til at udføre arbejdet.
Indhente tilbud og få plan for opstart.
Her møder jeg en frisk og tiltalende håndværker/tømrer i ret nyt firma i Nykøbing Falster.
Der bliver handlet resolut og alt bliver tilrettelagt.
Nu er huset beklædt med nyt tag og træværk.
Jeg er meget tilfreds med resultatet.
Tømren og medarbejder er hyret til ny opgave senere på året.