Kwaliteit en service heel goed gedaan…
Kwaliteit en service heel goed gedaan steeds
HSR | Hayk Schoonmaak- & Reinigingsbedrijf: Uw Partner in Totaalonderhoud Wilt u dat uw woning of bedrijfspand altijd een onberispelijke en professionele eerste indruk maakt? Bij Hayk Schoonmaak- & Reinigingsbedrijf (HSR) begrijpen we dat de uitstraling van uw vastgoed uw visitekaartje is. Daarom bieden wij een totaalpakket aan specialistische reinigingsdiensten aan, waarbij we zorgen voor een sprankelend en duurzaam resultaat, van de nok van het dak tot aan de rand van de oprit. Onze expertise is breed en diepgaand. Wij zijn uw vertrouwde specialist voor onder andere: Glasbewassing: Wij zorgen voor streeploze ramen, zowel aan de binnen- als buitenzijde, voor een heldere blik en een frisse uitstraling. Dakkapellen en Houtwerk: Wij reinigen en beschermen kwetsbare onderdelen van uw pand, zodat schilderwerk langer meegaat. Zonnepanelen Reiniging: Voor een optimaal rendement is een schoon oppervlak essentieel. Wij verwijderen stof en vuil veilig en effectief. Dakgootonderhoud: Voorkom waterschade door tijdige reiniging en controle van uw afvoersystemen. Gevel- en Dakreiniging: Wij verwijderen hardnekkige vervuiling zoals algen, mos en atmosferische aanslag, waardoor uw pand weer als nieuw oogt. Specialistische Hogedrukreiniging: Heeft uw terras of oprit zijn glans verloren? Met onze krachtige hogedruktechnieken verwijderen we diepgetrokken vuil en groene aanslag van alle soorten bestrating, zodat uw buitenruimte weer veilig en uitnodigend is. Bouwreiniging: Een vakkundige en grondige oplevering na elke renovatie of nieuwbouwproject. Kwaliteit, Veiligheid en Duurzaamheid Bij HSR staat de kwaliteit van het werk centraal. Wij maken uitsluitend gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Of het nu gaat om het werken met hoogwerkers voor lastig bereikbare plekken, geavanceerde Telewash-systemen met osmosewater of krachtige hogedrukreinigers voor het zware werk; wij werken altijd veilig, efficiënt en met respect voor het milieu. Kiest u voor HSR, dan kiest u voor een partner die oog heeft voor detail en streeft naar een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een stralend pand!
Buiksloterweg 31A, 1031CD, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Kwaliteit en service heel goed gedaan steeds
Keurig op tijd; beleefd; meedenkend.
Bij gebrek aan neerslag is het resultaat nog niet 100% zeker......
Más información sobre otros tipos de reseñas.