H.C. Andersens Malerfirma Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop sagt farvel til Brian fra H.C. Andersens Malerfirma. Brian har malet mit rækkehus indendørs, i aftalte rum. Malerarbejdet er udført til min absolutte tilfredshed. Alle aftaler om tidsfo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var sent ude ift. at finde malere til at hjælpe os i mål med renoveringen af vores hus. Danny var hurtigt klar til at hjælpe og havde mod på at tage opgaven, hvor ingen andre kunne før flere måned... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået malet hele lejligheden over min gamle savsmuldstapet og fik sidste øjeblik lagt tapet i entreen og er mega tilfreds med resultatet. Alt gik rigtig fint og altid med en smil. De svarede også p... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Pintor

Escrito por la empresa

Malerarbejde uanset størrelse og opgave kan være tidskrævende og svært at overskue. Derfor står vores engagerede team af malere klar til at udføre dit malerarbejde professionelt og veludført. Gør din maleropgave nem og overskuelig med hjælp fra et dygtigt malerfirma

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Varm anbefaling!

Varm anbefaling herfra! Danny og hans team har været super dygtige, effektive og fleksible.
Fair priser og god til at informere, hvis der er uforudsete opgaver som kunne ændre prisen.
Højt kvalitetsniveau! Danny tager altid telefonen, også om aften og i weekenderne.

8 de enero de 2024

Perfekt arbejde

Vi fik spartlet vægge, sat filt op og malet vægge, lofter og træværk. Danny holdt os løbende helt ajour med processen og vi havde følelsen af at være fuldstændig med på linjen med alle ting, der skulle tages stilling til undervejs. Top god behandling - kan absolut anbefales.

23 de noviembre de 2023

Fantastisk oplevelse

Jeg har lige købt ny lejlighed og var i tvivl om, om jeg skulle male den selv eller få nogen til det. Jeg fik et tilbud fra Danny og valgte at takke ja. Det er det klogeste valg jeg har truffet i min flytteproces. Danny var personligt ude og tjekke hele arbejdet igennem og det bedste ved ham er, at han er mere detaljeorienteret og kræsen end en selv. Du er derfor ikke i tvivl om, at det bliver gjort til perfektion.

19 de enero de 2021

Meget tilfredsstillende arbejde

Meget tilfredsstillende arbejde
Ud af 3 firmaer valgte vi det vi havde den bedste føling med, og det var heldigt H.C. Andersens malerfirma leverede til punkt og prikke, jeg er 100% tilfreds med deres arbejde. Vi skulle havde lavet to værelser og en spisestue med kvist. De blev færdig før vi havde regnet med så vi var meget positivt overrasket. Vi har allerede anbefalet dem til vores naboer som også skulle havde lavet deres stue 😊

16 de octubre de 2020

SUPER GODT ARBEJDE!

SUPER GODT ARBEJDE!
Vi fik malet vores hus på på 215 kvm og er helt utrolig glade for det endelige resultat! Malerne har været så effektive og har givet en god service under hele projektet og det har virkelig gjort en KÆMPE forskel! Vi føler vi sidder med et helt nyt og lækkert hus! Vil klart anbefale H.C. Andersens Malerfirma til alle jeg kender

16 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med resultatet!

Jeg er meget tilfreds med resultatet!
Det har i bare gjort MEGA flot! Jeg er så glad for alle mine vægge nu, som efterhånden var begyndt at falme en del efter mange år. Men nu ser de ud som nye og kan holde i mange år endnu. Jeg vil huske jer fremover og anbefale jer til alle fordi I bare er super dygtige til jeres job 🙂

2 de octubre de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.