Hearts n' Minds - Førstehjælp og kurser Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget beæret over at blive undervist af Jonas og Hearts n' Minds. Meget dejlig beliggenhed i København. Jeg kan nu udøve førstehjælp og rede menneskeliv! Undervisningen var overskuelig og forst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var til 1-dags kursus med firmaet - højintensiv undervisning med fokus på hjerte-lungeredning. Vi fik alle virkelig øvet og målt vores skills på dukker og hinanden. Gik fra at tro at jeg kunne måsk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig kompetent og dygtig underviser. Det var en passende blanding af teori og hands on praktik, så det ikke blev for tørt. Der var på kurset plads til alle spørgsmål, overvejelser og refleksioner... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Undervisningen var helt i top og underviseren humoristisk og særdeles kompetent. Der blev brugt det nyeste udstyr, hvor en app var forbundet med dukken, så hver deltager i detaljer fik respons på, o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Puesto de primeros auxilios
  2. también en la categoría
  3. Clases
  4. Proveedor de equipamiento médico
  5. Tienda de artículos médicos

Escrito por la empresa

De fundamentale egenskaber for god førstehjælp er modet til at gøre noget og evnerne til at det gøre rigtige. Vores navn og værdier er baseret på disse egenskaber, derfor vil førstehjælpskurser hos Hearts n’ Minds altid give udvikling af hovedet og hjertet. Vi vil gøre alt for både at skabe en god oplevelse, og samtidigt bibringe dig livreddende viden og færdigheder. Du vil derfor opleve, at undervisningen er nøje tilrettet med sjove og spændende læringsmetoder, blandet med de nyeste processer og viden indenfor førstehjælpens verden. Vores formål er at gøre dig tryg i din hverdag, og give dig selvtilliden og evnerne til at handle og redde liv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et rigtigt godt førstehjælpskursus med…

Et rigtigt godt førstehjælpskursus med en særdeles god instruktør. Et kursus med en masse praktiske øvelser der gør en rigtig godt rustet til hvis uheldet skulle ske i virkeligheden.

9 de abril de 2024

Hej Bo,

Tak for den flotte anmeldelse af os, og fordi du har taget dig tiden til at fortælle om din oplevelse! 😊

Jeg håber ikke I får brug for det vi har øvet, men ellers er I velforberedte!

Bedste hilsner,

Det bedste kursus i førstehjælp 👌

Det bedste kursus i førstehjælp 👌
Det kan varmt anbefales,
Jonas Lentfer er super go👍

9 de abril de 2024

Hej Anne,

Tak for de pæne ord om os, det bliver man helt glad af! 😊

Jeg ønsker jer alle sammen det bedste ved Driftsgården, og at I føler jer godt klædt på hvis uheldet er ude.

Med ønsker om en god dag,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jonas var en god oplægsholder og han…

Jonas var en god oplægsholder og han var god til at lægge meget vægt på, at det var forståeligt for alle samt at der var et højt engagement fra deltagerne særligt i de forskellige øvelser og quiz.
Tak for et godt kursus og vi anbefaler dig gerne videre til andre skoler og institutioner.
Fra “Team Benny”

4 de abril de 2024

Hej Elaine og co.,

Tusind tak for den udførlige anmeldelse af os ifm. det kursus vi afholdte hos jer i dag.
Det var en ren fornøjelse at være instruktør med så engagerede kursister!😊

Bedste hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtig instruktør med præcise…

Dygtig instruktør med præcise forklaringer og instruktioner

4 de abril de 2024

Hej Julie,

Tak for de pæne ord og den store indsats I lagde for dagen på jeres kursus i basal førstehjælp til børn! 👍

Mvh,

Super god underviser

Super god underviser . Tak for en god og lærig dag

3 de abril de 2024

Hej Gert,

Tak for en god dag i lige måde, det var en super oplevelse at afholde kurset med jer på genbrugsstationen! 😊

Med ønsker om en god dag,

Super kursus med god…

Super kursus med god underviser(Jonnas).
Kan klart anbefale dem 👍👍👍👍👍

3 de abril de 2024

Hej Torben,

Tak for din anbefaling af os, det betyder alt at du synes det har været et godt kursus. 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jonas afholdt et helt fantastisk…

Jonas afholdt et helt fantastisk førstehjælpskursus på min arbejdsplads, tiden fløj afsted, fordi det hele var meget interessant og utroligt afvekslende. Det var virkelig rart at vi alle efterfølgende tænkte at vi nu er klædt godt på til hvis ulykken er ude.

Hej Lasse,

Tusind tak for de flotte ord, det bliver man helt glad af. 😊
Det er meget værdsat at du gad at tage tiden til at skrive en anmeldelse af os.
I er selvfølgelig alle sammen altid velkomne til, at kontakte os hvis I har spørgsmål eller brug for et råd eller vejledning omhandlende førstehjælp.

God påske til jer alle. 😊

Med venlig hilsen,

Godt tilrettelagt kursus

Godt tilrettelagt kursus, hvor vi kom omkring de vigtigste ting for at kunne yde førstehjælp.
Jonas var meget kompetent i hans formidling af det faglige. Og den praktiske del var rigtig god. Gjorde at man nu føler sig klædt på til at yde hjælp.
Mega godt kursus.

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse af os, det er meget værdsat. 😊
Hils gerne dine kollegaer, og sig tak for den meget fornemme indsats I lagde på kurset.

Med ønsket om en god dag,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fedt og dejligt at få det…

Super fedt og dejligt at få det opfrisket igen!
Kæmpe anbefalding herfra

Hej Mette,

Tak for den fine anmeldelse af os, og tak for dit gode engagement i går aftes til jeres kursus i basal førstehjælp til børn ved Lyngeklyngen. 🙂

Very good experience!

Jonas is very nice and qualified and makes the class a good time for everyone. The class is necessary to get your driving license and can be expensive, but HeartsMind is the cheapest option in Copenhagen and has classes twice a month.
Very good experience that i will share around!

Hello Yassin,

Thank you for the very kind words and your review of us.
I appreciate the time and effort you put in at our traffic orientered first aid course, and thank you for your help with translating for other students.

I wish you the best of luck with your driving exams! 😊

Best regards,
Jonas Lentfer
Partner and first aid instructor

Mega fed undervisning…

Jeg vil sige Jonas var en super god underviser, som fik hele undervisningen til at være spændene og sjov med quizzer.
Jeg ville sige i starten lød det som mange timer, men man mærkede det ikke når man var der, stemningen var god, han var god til at have os med hele vejen, snakke og vi prøvede en masse. Der var tid til pauser, frokost mm. Vi alle kunne følge godt med og det vidste gode resultater til sidst at Jonas har formået at få os alle med så vi kunne bestå.

Hej Maja,

Tusind tak for den meget fornemme anmeldelse af os.
Det betyder rigtigt meget for mig og de andre instruktører, at du har gidet at sætte lidt ord på hvordan det var at være på kurset hos os. 😊

God vind med kørekortet!

Venlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var et super spænende kursus

Det var et super spænende kursus, grundet være Jonas, som underviste super godt, og på en spændende måde, så de mange timer gik ret hurtigt. Kan klart anbefales!! ;))

Hej,

Tak for de pæne ord, det betyder meget for os.
Jeg ønsker dig held og lykke med teori- og køreprøve! 😊

Med ønsket om en god dag,

God oplevelse

Godt og spændende kursus med gode øvelser og en god instruktør

Hej Villads,

Tak fordi du gad at tage dig tiden til at anmelde os, og tak for dit gode arbejde på kurset i dag!

Med venlig hilsen,

Det var spændene

Det var spændene

24 de febrero de 2024

Hej Ditte,

Tak for din anmeldelse af os.
Jeg håber det går dig godt med kørekortet og alt glider til dine prøver. :-)

Venlig hilsen

Skide godt kursus!

Skide godt kursus! Jonas redder liv🤘

6 de febrero de 2024

Hej Julius,

Tak for anbefalingen, og tak for den fede indsats til kurset i går. :-)

Førstehjælp med Jonas

Det har været et interessant førstehjælps kursus. Jonas er dygtig og søger for at alle forstår hvad det er han gennemgår. Han er rigtig god til at rose :)
Kan bestemt anbefales.

31 de enero de 2024

Hej,

Tak for den flotte anmeldelse.
Jeg håber tingene sidder godt fast og at I føler jer godt klædt på ved jeres institution. :-)

Bh

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig kompetent undervisning af…

Utrolig kompetent undervisning af Jonas. Man keder sig ikke et øjeblik. De tre timer gik lyn hurtigt og vigtigst af alt så er grebene til første hjælp nu sat sig fast i både krop og hjerne. Tak!

22 de enero de 2024

Hej Camilla,

Tak for dine ord, det er lidt overvældende at få så flot en anmeldelse.
God vind fremover, og jeg håber I føler færdighederne holder lidt ved også om lang tid. :-)

God dag!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.