Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De har dejlige vare, men de har elendig kundeservice. Man kan ikke ringe til dem mere . Der er op til 2 dage for et svar om noget, skriver de på deres hjemmeside. Jeg fik bestilt noget til den forker... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget brugervenlig og oplysende hjemmeside med lækre produkter indenfor denne kategori. Super lækkert at f.eks. låg, pipetter o.lign. der passer til en given flaske, står oplyst sammen med fl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilt lidt flasker med pipette mandag. Lige det heg manglede. Faldt tilfældigt over Hedenhus i min søgen. Spændende og god side, spændende produkter iøvrigt, rimelige priser, sikker indpakning og hu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter, meget rimelige priser, god, dansk hjemmeside med flot udvalg af økologiske produkter, opskrifter og udstyr til selv at fremstille cremer, olier og kosmetik. Altid hurtigt og fint pakke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de belleza

Escrito por la empresa

Hedenhus handler om biavl med omtanke, vi værner om naturen og producerer rene danske naturprodukter baseret på vores biavl, og giver tilbage til naturen igen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Upålidelig handel

Upålidelig handel, jeg måtte kontakte e-mærket og min bank for at få mine 810kr retur for en vare der ikke stemte overens med det bestilte og betalte.

Dan Bertel vendte historien på hovedet ved at fortælle om at det var mig der ikke havde svaret på hans mail, men det handlede ikke om mail, det handlede om at returnere mine penge til mig.

Det var ellers så nemt for Dan Bertel, bare betale mig mine penge tilbage, men han ville hellere konflikte og spilde mange menneskers tid, end at løse fejlen fra Hedenhus’ side på kort tid.

Jeg fik nok da jeg efter 5 uger ikke havde fået mine mange penge retur.

Jeg havde ellers været kunde i flere år hos Hedenhus, så ærgerligt.

5 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt hvad hjertet kan begære

Hos Hedenhus får jeg et kæmpestort udvalg indenfor faste og flydende økologiske olier, samt økologiske æteriske olier, og det hele er til konkurrencedygtige priser, og høj kvalitet. Derudover er der forskellige farver ler samt naturlige pulveriserede farver. Og selvfølgelig også flasker, glas og bøtter til mine færdige produkter. Dertil vil jeg rose jer for hurtig ekspedition, og jeres hjemmeside er blevet noget så flot.

13 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kundeservice - eller mangel på samme

Har igennem 2 mdr. forsøgt at komme i kontakt med Hedenhus, men det er umuligt. De har ingen telefonnummer og deres mail vender de ikke tilbage på. Jeg har købt for 14.000 kr. og har brug for dokumentation i forhold til at få godkendt mine egne produkter. Jeg har sendt 4 mails uden svar. Det er simpelthen ikke godt nok.

22 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget brugervenlig og oplysende hjemmeside

Super lækkert at f.eks. låg, pipetter o.lign. der passer til en given flaske, står oplyst sammen med flasken.

Det gør det meget nemt at handle forskellige komponenter og sammensætte sit køb.

Og lynhurtig levering!

17 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk oplevelse med…

En fantastisk oplevelse med forhandleren. Har bestilt varerne i går morges, allerede i morges er kassen udleveret med mine dejlige produkter.
Håber at de er i lige så god kvalitet, som deres forsendelse!!!
Way to go ♥️

18 de enero de 2025

Gennemsigtighed

De har en stort og godt udvalg af produkter, og gennemsigtighed. Alt bliver oplyst på de enkle produkter. Kundeservice er virkelig god og de er altid super rare. Tingene bliver sendt hurtigt og er godt beskyttet. Kunne simpelhen ikke være mere tilfreds, mit go to sted til egne cremer osv

29 de diciembre de 2024

Lækre produkter

Lækre produkter, godt udvalg, hurtig levering og overordentlig venlig, hurtig, kompetent og effektiv kundeservice. Varerne var også pakket forsvarligt ind. Jeg er ovenud tilfreds. Hedenhus har mine varmeste anbefalinger, og jeg vil 100% bestille herfra igen.

28 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.