Du mottar enormt gode råd, god veiledning, støtte og ikke minst motiverende ord og tilbakemeldinger! Alltid hyggelige samtaler. Hedvig og Adriane (som er mine coacher) virker alltid genuint inter... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Gir dette 10/10 ♥️ De hjelper deg når du har en dårlig dag! Står på sidelinjen med heiarop osv! Kun positivt å si om Hedvig og alle de andre i teamet! Og ett stort pluss at det er en egen gruppe med... Ver más
Vært medlem i 1år, greit støtte underveis, men merket at det dabbet veldig av de siste 6 mnd. Så det va ikke motiverende. Når den siste uken min va ferdig så var det brå stopp. ingen ting tips for vei... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
1-1 online coaching for travle damer som en ønsker en sterk og sunn kropp med en balansert livsstil.
Información de contacto
Helgesens gate 42 D, 0553, Oslo, Noruega
- info@hedvigsophiecoaching.com
- hedvigsophiecoaching.com
Super coaching
Jeg er veldig glad for at jeg tok steget og meldte meg på Team Hedvig sin coaching! Jeg fikk en veldig tilrettelagt treningsplan samt en super kostholdsplan. Team Hedvig har forståelse for at ting skjer i livet og at tiden ikke alltid strekker til. Det tilrettelegges for alt som skulle måtte dukke opp. Får kjappe og gode svar dersom jeg lurer på noe, og motiverende meldinger dersom motivasjonen ikke er på topp. Får ett lite spark bak dersom jeg trenger det og får også ros når det er på sin plass🤗Vil anbefale Team Hedvig til alle.
Fikk en trenings og kostholds plan og …
Fikk en trenings og kostholds plan og masse støtte!
Det har hjulpet meg så godt igang for nå mine mål og drømmer!!
Kan med hånda på hjerte si at jeg anbefaler Hedvig som coach!!
Anbefales på det varmeste.
Er så glad jeg tok steget og meldte meg opp i temaet til Hedvig. Helt topp med tilrettelagt trening og kostholdsplan, som er enkel å følge, med masse gode oppskrifter. Fantastisk oppfølging hver uke, og masse heiarop. Alt som skal til for å få deg til å lykkes med måle ditt. Anbefales på det varmeste.
Hjelp til å komme igang med trening og kosthold!
Hedvig og teamet har hjulpet meg å komme i gang med treningen igjen. God oppstartsamtale der vi satte mål for treningen. Veldig bra kostholdsplan, som er tilrettelagt mine behov. Anbefaler Hedvig og teamet til alle vennene mine som vil ha hjelp!❤️
❤️❤️❤️❤️
Ville gjøre endringer og får perfekte oppfølgningen, masse motivasjon med opplegget. Har anbefalt til masse venner.
Det beste programmet.
Jeg har fått den beste oppfølgingen, og di beste planene med både kosthold og trening. Hedvig og teamet har vært helt fantastiske og motivert meg masse. Jeg har blitt mye sterkere både mentalt og fysisk, og jeg har fått mer energi i hverdagen. Ikke minst, så har lysten på trening blitt mye kjekkere.
Team Hedvig
Team Hedvig, var veldig imøtekommende og ikke minst løsningsorientert! Både på kostholdsplan og treningsprogram!
Et veldig hyggelig Team å bli coachet av😊 10/10
Hedvig har skreddersydd et utfordrende…
Hedvig har skreddersydd et utfordrende og kjempebra trenings- og matregime slik at målene mine føles realistiske, og jeg er veldig motivert! Hun er enkel å spørre om hva som helst, og hun har en positiv, men passe streng holdning. Jeg gleder meg til trening hver dag, og jeg har på kort tid virkelig følt på resultatene! Jeg anbefaler Hedvig til alle som vil ta trening og mat til neste nivå❤️
Livet er preget av opp og nedturer.
Livet er preget av opp og nedturer.
Når livet er tungt er det ikke alltid en ser hva som er feil.
Jeg hadde i lengre tid unnskyldninger for hvorfor jeg kunne spise masse usunn mat flere ganger i uken. Det å trene ble bare negativt ladet, å sofaen ble min nye bestevenn.
Når jeg i sommer forstod hva jeg drev med og resultatene det ga! Vektoppgang og dårlig helse måtte jeg gjøre noe.
Jeg var ikke da sterk nok til å gjøre det alene. Jeg trengte en som fulgte meg opp! En som fikk meg på vekta for å se sannheten og forholde meg til den.
Jeg følte at jeg ikke gjorde jobben alene, men at en heiet på meg❤️
Jeg kunne ikke snike meg unna!
Når resultatene kom ønsket jeg heller ikke å snike meg unna.
Nå er det mere og mere en livsstil☺️
Jeg kjenner på en glede og stolthet!
Takk til deg Hedvig som har stått der alle ukene. Du har sendt meg meldingene som fikk meg til å føle meg sett❤️
Den største bøygen for meg var å innrømme at jeg ikke klarte det alene. Ja det koster penger, men jeg valgte å satse på meg!
Det har jeg ikke angret på❤️
Takk❤️
Superfornøyd!
Jeg er superfornøyd med både treningsprogram, kostholdsplan og ikke minst veiledning underveis! Man får god oppfølging, motivasjon og det gjøres endringer og justeringer etter ønske og mål slik at treningen og kostholdet blir tilrettelagt perfekt til meg, mine mål og hva jeg har tilgang på! Ville absolutt anbefalt videre!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.