Wir würden sofort wieder da buchen - noch schöner als auf der Internetseite. Saubere Wohnung gut ausgestattet und sehr nettes Personal
Via hun een huisje geboekt in Winterberg.Moest een week van te voren contact opnemen met de eigenaar maar naar meerdere keren nog geen contact gehad.Krijg wel een email over hoe we binnen moesten kom... Ver más
La empresa ha respondido
Wir haben zum ersten Mal bei Heerlijke Huisjes gebucht und waren begeistert! Die Webseite ist übersichtlich gestaltet, die Buchung war unkompliziert und schnell erledigt. Besonders gefallen hat uns di... Ver más
Een heerlijk huisje in een fantastische omgeving. Fietsen ( flink klimmen, maar met een goede e bike of sterke benen wel te doen), wandelen, leuke eettentjes overal. Het huisje is niet geschikt vo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt u er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.
Ruxveenseweg 4, 8331 TR, Steenwijk, Holanda
- 0521-587300
- info@heerlijkehuisjes.nl
- heerlijkehuisjes.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Super Erfahrung
Von der Buchung bis zur Abreise eine sehr gute Betreuung durch ein tolles und freundliches Team. Das gebuchte Haus war sauber und schnuckelig mit Kaminofen (perfekt nach einem langen Herbst Spaziergang am Strand) ..wir würden definitiv wieder buchen
Schönes Ferienhaus
Wir hatten ein sehr schönes Ferienhaus mit allem drum und dran. Alles sauber und ordentlich eingerichtet.
Hinter unserem Haus, Nr. 220 stehen 2 Motore, wahrscheinlich zur Stromerzeugung, die hat man leider Nachts gehört. Nichts für Leute mit leichtem Schlaf. Ansonsten alles in Ordnung und besonders gut gefallen hat uns das freundliche Personal.
Gern wieder.
Makkelijke boeking
De site van heerlijke huisjes is overzichtelijk. Er staat de juiste informatie op. Je kunt goed vergelijken. Een boeking is gemakkelijk gemaakt
Fijn huisje
Fijn huisje, knus maar er ontbrak niets. Mooie omgeving heerlijk fietsen en langs t strand wandelen dus n prima vakantie.
Netjes te woord gestaan en nadat ik…
Netjes te woord gestaan en nadat ik later wat wijzigingen wilde werd er direct achteraan gegaan.
fantastische huisjes...
we hebben nu voor de tweede keer een huisje via heerlijke huisjes gehuurd en beide malen liep alles prima! Ook meteen antwoord op mn vragen gekregen. We zijn zeer tevreden en de beide huisjes en de verhuurders waren zeer fijn!
Was een goede lokatie erg dichtbij het…
Was een goede lokatie erg dichtbij het strand en de winkels alles was goed geregeld. Hoop volgende keer weer te gaan maar dan 2 weken we hebben het erg naar ons zin gehad
Alles war perfekt von der Buchung über…
Alles war perfekt von der Buchung über den Aufenthalt bis hin zur Abreise. Sehr gute Kommunikation mit dem Veranstalter und immer schnelle Antworten bei Fragen. TOP !!!
Een zeer goed verzorgd huisje met alle…
Een zeer goed verzorgd huisje met alle gemakken voorzien op een uitstekende locatie aan het water met een bootje. Perfect !
Rust, ruimte en plezier
Vakantiepark de achterhoek waar we met een vriendengroep 4 dagen mochten verblijven in een prachtige blokhut voor 12 personen was prima gelegen in een bosrijke omgeving. De ligging was uitstekend om tijdens ons bezoek de mooie stad Zutphen en zijn grachten te bewonderen. Ook een bezoek aan een oud collega in het museum Bronbeek lag op 30 minuten auto rijden.
Wat hebben we genoten. Dankjewel
In deze tijd van het jaar, september/oktober
In deze tijd van het jaar, september/oktober, genieten van de rust op het park. Net verzorgd huisje.
Super tevreden
Hier was het makkelijk, snel, overzichtelijk boeken. Het aangebodene komt overeen met het beloofde.
Het huis was zoals het beschreven is .
Kurzurlaubstipp Arnemuiden
Sehr freundlicher Empfang, sehr nette Familie. Wir haben uns absolut wohl gefühlt und konnten jederzeit fragen, falls etwas nötig gewesen wäre. Alles war sehr sauber und schön eingerichtet. Für Kurzurlaub einfach ideal. Von hier aus kann man mit dem Fahrrad alle schönen Ausflugsorte erreichen.
Betrouwbaar bedrijf heerlijke huisjes
Heerlijke huisjes heeft mooi aanbod. Verschillende landen. Overzichterlijke website. Makkelijk te boeken. Duidelijke informatie en overzichten krijg je.
de informatie klopte helemaal
de informatie klopte helemaal. En we kregen mails op tijd met informatie. Het reserveren van een vakantiewoning ging vlot en was duidelijk. Wij zijn tevreden.
Het vlot vinden van een huisje
Het vlot vinden van een huisje, vriendelijke antwoorden op gestelde vragen. We hadden het geluk een prachtig huisje te vinden op een schitterende locatie voor een mooie prijs.
Duidelijke website, na boeking wordt je volledig geïnformeerd. Tijdens de maanden/weken voor de vakantie wordt je goed op de hoogte gehouden.