Alltid fått mina beställningar snabbt, enkelt att beställa och bonuspoängen är ju trevliga. Väldigt nöjd med Gaston, bra kampanjer och enkelt att beställa. Ibland går det trögt att logga in, men o... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Gaston är en modern djurbutik och del av ICA-familjen. Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment för hund, katt och smådjur – både online och i våra butiker. Hos oss får du personlig service, trygga leveranser och kvalitetsprodukter som gör vardagen enklare för dig och din pälskling. Varmt välkommen till Gaston.
Kolonnvägen 20, 169 71, Solna, Suecia
- hejgaston@ica.se
- hejgaston.se
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Beställde varor den 7/3 som jag ännu…
Beställde varor den 7/3 som jag ännu inte fått och idag är det den 17:e. Mailade i fredags som jag fick svar på igår om att de skulle kolla upp varför ordern inte lämnat lagret ännu. Därefter inte hört ett knyst & några varor har inte synts till…
Beställt hundfoder, leverans inom 1-3dagar
Beställde hundfoder i tisdags kväll. Det stod att det fanns 2 i lager och att leverans skulle ske inom 1-3dagar. Idag torsdag har jag fortfarande inte hört att det ens packats. Skrev då till kundtjänst (finns inget telefonnummer) får automatiskt svar att det kan ta nån dag att svara för dom är upptagna av sina fyrfotade vänner??? Nu står jag med en massa fyrfotade vänner som har slut på den maten jag beställt och trodde jag skulle få till fredag. Får se om jag får något svar imorgon fredag från kundtjänst. Köpt hundmat för knappt 1200kr som jag nu måste åka till någon butik att köpa. En annan djurbutik hade samma pris och där har jag tidigare köpt med snabb leverans men tänkte nu att jag är ju ICA kund så varför inte handla där.
Besviken kund
Varning
Varning! Obehagligt dåligt kundbemötande!
Min hund gick bort innan produkten hann att skickas. I god tid sa jag åt dem att avbryta utskicket både via telefon och e-post när orderstatus tydligt indikerade att ordern fortfarande var obehandlad. Trots detta lät dem paketet skickas och dessutom nu kräver mig på hög returkostnad. Aldrig mer detta företag!

Respuesta de Gaston
Alltid så trevligt att komma hit
Alltid så trevligt att komma hit. Personalen är mycket hjälpsam. Min hund älskar att komma hit. Klipper klorna hos supertrevliga Anna.

Bra priser
Bra priser.
Men jag beställde hemleverans men det hamnade på ICA och jag var tvungen att hämta ut den där. Det var andra gången. Dåligt!

Respuesta de Gaston
Tog väldigt lång tid..gick inte och…
Tog väldigt lång tid..gick inte och spåra paketet..och sedan visade det sig att paketet var försvunnet..så jag fick inte det jag hade beställt. Tänker beställer man hundmat så vill man gärna ha det inom några dagar.

Mycket trevlig personal
Mycket trevlig personal! Hon som klipper hundarna är varm, glad och väldigt skicklig. Alla som jobbar där är positiva och bemötandet är alltid toppen. Vi kommer definitivt att bli stamkunder med vår vovve. Mvh Susanna

Respuesta de Gaston
Alltid fått mina beställningar snabbt
Väldigt nöjd med Gaston, bra kampanjer och enkelt att beställa. Ibland går det trögt att logga in, men om det är pga Gaston eller bankid vet jag inte.

Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, snabb leverans till dörren.

Respuesta de Gaston
Sämsta jag varit med om på länge
Sämsta jag varit med om på länge. Beställde (och betalade) kattmat 24/11 och den har ännu inte kommit, 9/12 idag. Finns inget telefonnummer att ringa och får inget besked på mail heller.

Respuesta de Gaston
Hundmaten hade ett kort sista-datum
Hundmaten hade ett kort sista-datum, vilket blir ett problem när man beställer flera fodersäckar. Tråkig attityd från Gaston när jag påpekade detta. Det som var bra var transporten som fungerade alldeles utmärkt.

Supernöjd
Supernöjd! Bra priser och snabb leverans till dörren så man slipper konka hem på kattsand. Ett plus är att man får ica poäng när man handlar här, det uppskattas!! Kommer nog inte handla sand någon annanstans nu när jag hittat denna sida!

Usel kundservice
Usel kundservice! Går inte att ringa och det tar jättelång tid att få svar via mejl. Dessutom hämtar deras system upp min gamla adress och skick fel. Sedan får jag betala returfrakt utan att få varorna. Besviken!

Respuesta de Gaston
Más información sobre otros tipos de reseñas.